Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Honda logos, CBR felíratos tankpadok:
köszi
Szia !
Az most nincs sajnos.
Üdv Andi
szia
sajnos
Sziasztok!
Multkor már válaszoltatok egy csomó levelemre ,de kérlek Titeket erre is tegyétek meg ,mert kiváncsi vagyok más véleményére és nem akarok "nagyon" rászaladni a méteresre
Szóval a CBR f2 nézegetem már régóta és találtam is egy kedvezőt
http://hasznaltauto.medija.hu/...
Vélemény?
Tipus hiba?
Vásárlásakor odafigyelni?
valaszaitokat előre is köszönöm!
f1esre jobb oldalidom a tank alatti van? 10 alatt érdekel..
nekem amerikai papiros van kurvaolcsón
Lacinak segítsen már valaki, nagyon szorgalmasan érdeklődik.

Szerintem valahol a vezérműtengelynél lehet, de még nem szedtem szét egyet sem
Hali! Érdeklődnék, hogy 04-es cbr 600f4-re van-e jobb első ábtartókonzolotok?
üdv megtudja mondani valaki hogy hol találom az f3 as cbr fordulatszám jeladóját?
Szia!
Jelenleg csak Belga papíros van

Üdv: Andi
Szia Andi! Most regisztráltam.Olyan kérdésem lenne,hogy van-e magyar forgalmis cbr 600f1 vázatok és ha van mennyiért? HELP!

Üdv:Qzer
csak hogy akkor azt az 1 jeladót kéne megnéznem ,vagy van még 1?
üdv. megtudá valaki mondan ihogy az f3 as cbr nek egy jeladóról megy a fordulatszámmérő és a kilométer óra? mert csak 1 jeladót talállok a manualba és egyiik sem mér .
Úgy értettem, teljesítmény-adó

Ha jóváírják, az jó
A súly adó az már évek óta teljesítmény adó,de jóvá írják a következő évben!
És a súlyadó? Azt előre fizetjük.

Bár úgyse vonatom ki. Én télen is kéthetente bepöccentem, sőt, ha nincs hó, megyek is egy kört. Tudom, perverz

Tavaly dec. 24-én 20 fok volt
Én meg úgy tudom,hogy ha nincs 9 hónap folyamatos biztosításod,akkor marad a bonus. Viszont több marad a zsebedben mint amit azzal "buksz" hogy nem változik!
Én úgy tudom, hogy az megy tovább ha 6 hónapnál nem hosszabb a kivonás.
és a bónúsz-malúsz?
Okmányiroda,2300.- ft,megmondod meddig (max 6 hó),vissza autómatice,kivéve ha hamarabb akarod,akkor megint 2300.- ft.
Ha bevésték a forgalmiba,besétálsz a biztosítódhoz vele,ennyi.Ha letelt a kivonatás,akkor ismét biztosító (kötelezőt kell kötni újból). Kb ennyi.
hogyan csináltad ,mert én is most akarom kivonatni....?
OK, halasztjuk tavaszra.
Uhh.. hát sajna idén már nekem annyira nem okkeros, mert pont egy hete vonattam ki ideiglenesen a forgalomból jövő év márciusig --én erre a jó időre már nem számítottam