Köszi a tanácsot!
Szerencsére még van időm gondolkodni rajta.
Egyrészt még sajnos nincs meg rá a lecsó sem ,
másrészt pedig csak olyan tavasz vagy nyár eleje környékére tervezem a beszerzését, addig meg eláll a garázsban a gyári kipuval is.
Köszi a tanácsot!
másrészt pedig csak olyan tavasz vagy nyár eleje környékére tervezem a beszerzését, addig meg eláll a garázsban a gyári kipuval is.
van egy srác (hejőkeresztúrban) Hegedűs Ede(volt osztálytársam) ,ő elég sok cuccot tud szerezni(akár komplett blokkot is) jó áron! egy próbát megér,,,
0670 2744085
nyugodtan hívatkoz rám.
Köszönöm hogy dícséred a gépem.
A tükröt 1 egyszerű autós vagy motoros boltban be lehet szerezni robogótükör névre hallgat. 10-es menetes szárral kell kérni (ez a gyári méret) és így semmit nem kell alakítani simán beletenni csak mint a gyárit. Ára kb 2000 Ft. Hiába vagyok magas a tükör meg alacsonyabban van mint a gyári én jobban látok vala mint a gyárival nagyon jól beállítható. Neked is van Etz-d vagy valami ismerősöd gépére akarsz ilyen tükröt?
Előre is köszönöm.
És BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT az ünnepeltnek!
Még egyszer köszi...
0670 2744085
nyugodtan hívatkoz rám.
azt szeretném kérdezni,h nincs e valakinek FS hátsó lábtartói eladók? Honnan lehetne beszerezni?
Előre is köszönöm...
majdnem én is, agyaltam rajta, FTP- van mocis haver meg az 5. ker.-ben is
egyébként hol vagy tűzoltó?
Köszönöm hogy dícséred a gépem.
A tükröt 1 egyszerű autós vagy motoros boltban be lehet szerezni robogótükör névre hallgat. 10-es menetes szárral kell kérni (ez a gyári méret) és így semmit nem kell alakítani simán beletenni csak mint a gyárit. Ára kb 2000 Ft. Hiába vagyok magas a tükör meg alacsonyabban van mint a gyári én jobban látok vala mint a gyárival nagyon jól beállítható. Neked is van Etz-d vagy valami ismerősöd gépére akarsz ilyen tükröt?