Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nincs neki... . Esetleg valakinek vmi ötlet ,h honnan tudnék szerezni? Hívtam elég sok bontót és sehol semmi .
nincs mit,remélem lesz neki,de ha nincs akkor beszerzi...
Köszi a tanácsot!
Szerencsére még van időm gondolkodni rajta.
Egyrészt még sajnos nincs meg rá a lecsó sem ,
másrészt pedig csak olyan tavasz vagy nyár eleje környékére tervezem a beszerzését, addig meg eláll a garázsban a gyári kipuval is.
Köszi a tanácsot!
Szerencsére még van időm gondolkodni rajta.
Egyrészt még sajnos nincs meg rá a lecsó sem ,
másrészt pedig csak olyan tavasz vagy nyár eleje környékére tervezem a beszerzését, addig meg eláll a garázsban a gyári kipuval is.
bala079: Hétvégére tökéletes nekem , nem sürgős a dolog.
Előre is köszönöm.
És BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT az ünnepeltnek!
Köszönöm a segítséget,felhívtam holnapra megnézi,h van e neki.Reménykedem ,de csak lessz .
Még egyszer köszi...
van egy srác (hejőkeresztúrban) Hegedűs Ede(volt osztálytársam) ,ő elég sok cuccot tud szerezni(akár komplett blokkot is) jó áron! egy próbát megér,,,
0670 2744085
nyugodtan hívatkoz rám.
Üdv mindenkinek,

azt szeretném kérdezni,h nincs e valakinek FS hátsó lábtartói eladók? Honnan lehetne beszerezni?
Előre is köszönöm...
pedig most akartam csendes szolgálatott kíváni! nekem a 2 bátyám volt tiszaújban ,de már nyugdíjasok.,meg a haverom ,de ő a kft-nél van...
uzsolt:Videót a gép hangjáról max hétvégén tudok felrakni,addig meló+születésnapozás
kiszállok mert ép riasztásunk lesz!
uncsim Debrecenben, meg nagypapám is az volt :)
majdnem én is, agyaltam rajta, FTP- van mocis haver meg az 5. ker.-ben is
Csornán. már 93 óta
cső
egyébként hol vagy tűzoltó?
Semmi gond !
jegyu@freemail.hu
Akkor bocsi. csak nem láttam más tüköről szóló kérdést kicsit furcsáltam is a dolgot...
Helló Jámbi ! A te etz-d is valóban szép gép, de én mgevgo 600 cbr-jén lévő indexes tükrök után érdeklődtem.
Dobj egy mail címet és mindent megdumálunk
Helló lánglovag !

Köszönöm hogy dícséred a gépem.
A tükröt 1 egyszerű autós vagy motoros boltban be lehet szerezni robogótükör névre hallgat. 10-es menetes szárral kell kérni (ez a gyári méret) és így semmit nem kell alakítani simán beletenni csak mint a gyárit. Ára kb 2000 Ft. Hiába vagyok magas a tükör meg alacsonyabban van mint a gyári én jobban látok vala mint a gyárival nagyon jól beállítható. Neked is van Etz-d vagy valami ismerősöd gépére akarsz ilyen tükröt?
nagyon köszi a tanácsot
örülök, hogy segíthettem, szép a géped. A tükröket hol szerváltad? bekötésük mennyire macerás? A gyárihoz képest, hogy látsz hátra benne?