Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BÚÉK mindenkinek!
Isten éltessen sokáig!
Bevallom őszintén irigyellek a terveidért: Aki mocit vesz, lecseréli az autóját és még nyaralni is marad pénze, az valamit nagyon jól csinál!
Nem súgnád meg nekem a titkot, kérlek!
Két gyerekkel, feleséggel örülhetek, ha nem kell jövőre eladni a gépet.
na akkor NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT haver !
Hivatalossan ma lettem 35 éves 1976. 01. 02.-ai születéssel4:-DDDD

Boldog Születés napot Róbert

Idei tervek.
A moci vásárlás, autó csere, és nyaralás görögbe ismét... :-)

Ja és mindenkinek Napsütésben gazdag, mosolyokkal teli, örömteli évet kívánok 2011-re.
nincs mit öreg ,ha tudok szívesen segítek(tünk) elvégre ezért (is) van a fórúm..
köszi,csak tudod félek ettől az új kütyüktől...
Nem, semmi közöm hozzájuk, nem lobbizom egyik mellett sem. Egyszerűen csak kerestem és találtam a neten ezeket. Úgy néz ki sajnos nekem is be kell neveznem egyre.

Az akksik Ah száma nem baj, ha nagyobb egy picivel a gyárinál (pl. 8Ah helyett 10Ah) mert strapabíróbb, ugyanakkor kicsit több töltést vesz fel, de ez nem észrevehető.
Köszi Kaszás3!
valaki tárcsát kereset:
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
9ah való bele gyárilag,de (én tudtommal) nem tesz benne kárt ,ha 10 vagy 12 ah raksz bele,legfeljebb csak drágább. + erősebb..
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Ja, és még annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen AH lenne neki az ideális? Ha magas az AH akkor nem nyír ki benne semmit?
Köszi a válaszokat előre is!
Köszönöm a válaszokat
neked is BUÉK! Bocsi ,de én ezekről nem tudtam,ezek qrwa jó árak...
van esetleg valami közöd is hozzáluk vagy csak te is találtad őket?
mert ez a hunflex érdekelne engem...
Egy 300-as első tárcsát
... és természetesen B.Ú.É.K!
Válogathatsz:
Akksik 1.
Akksik 2.
...és még sorolhatnám.
Szerintem nem feltétlen szükséges 10000.-Ft-okat kiadni akksira, ha nem muszáj!
Boldog Új Évet.
CBR600F F2-F3 87-89 CBTX9-BS ÁRA 9490 SHOX Katalógús szerint.
Üdv Mindenkinek!
Elsősorban szeretnék mindenkinek Sikerekben gazdag Boldog új évet kívánni 2011-re és nem utolsó sorban sok balesetmentes kilómétert két keréken!
Ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném: cbr 600 F2-be milyen aksi való gyárilag és ha valaki tud ajánlani valami nem gyárit de nagyon jót azt is megköszönöm!
Minden jót és széles utakat!
BUÉK mindenkinek! 11-ben remélem 600F!
Rövid telet, széles utat, olcsó benzint, jó gumikat, gyors köröket és hosszú túrákat, roszz trafikat és baleset mentes BOLDOG ÚJ ÉVET minden motoros társunknak!