Isten éltessen sokáig!
Bevallom őszintén irigyellek a terveidért: Aki mocit vesz, lecseréli az autóját és még nyaralni is marad pénze, az valamit nagyon jól csinál!
Nem súgnád meg nekem a titkot, kérlek!
Két gyerekkel, feleséggel örülhetek, ha nem kell jövőre eladni a gépet.
Nem, semmi közöm hozzájuk, nem lobbizom egyik mellett sem. Egyszerűen csak kerestem és találtam a neten ezeket. Úgy néz ki sajnos nekem is be kell neveznem egyre.
Az akksik Ah száma nem baj, ha nagyobb egy picivel a gyárinál (pl. 8Ah helyett 10Ah) mert strapabíróbb, ugyanakkor kicsit több töltést vesz fel, de ez nem észrevehető.
Ja, és még annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen AH lenne neki az ideális? Ha magas az AH akkor nem nyír ki benne semmit?
Köszi a válaszokat előre is!
neked is BUÉK! Bocsi ,de én ezekről nem tudtam,ezek qrwa jó árak...
van esetleg valami közöd is hozzáluk vagy csak te is találtad őket?
mert ez a hunflex érdekelne engem...
Üdv Mindenkinek!
Elsősorban szeretnék mindenkinek Sikerekben gazdag Boldog új évet kívánni 2011-re és nem utolsó sorban sok balesetmentes kilómétert két keréken!
Ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném: cbr 600 F2-be milyen aksi való gyárilag és ha valaki tud ajánlani valami nem gyárit de nagyon jót azt is megköszönöm!
Minden jót és széles utakat!
Rövid telet, széles utat, olcsó benzint, jó gumikat, gyors köröket és hosszú túrákat, roszz trafikat és baleset mentes BOLDOG ÚJ ÉVET minden motoros társunknak!
Bevallom őszintén irigyellek a terveidért: Aki mocit vesz, lecseréli az autóját és még nyaralni is marad pénze, az valamit nagyon jól csinál!
Nem súgnád meg nekem a titkot, kérlek!
Két gyerekkel, feleséggel örülhetek, ha nem kell jövőre eladni a gépet.
Boldog Születés napot Róbert
Idei tervek.
A moci vásárlás, autó csere, és nyaralás görögbe ismét... :-)
Ja és mindenkinek Napsütésben gazdag, mosolyokkal teli, örömteli évet kívánok 2011-re.
Az akksik Ah száma nem baj, ha nagyobb egy picivel a gyárinál (pl. 8Ah helyett 10Ah) mert strapabíróbb, ugyanakkor kicsit több töltést vesz fel, de ez nem észrevehető.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Köszi a válaszokat előre is!
van esetleg valami közöd is hozzáluk vagy csak te is találtad őket?
mert ez a hunflex érdekelne engem...
Akksik 1.
Akksik 2.
...és még sorolhatnám.
Szerintem nem feltétlen szükséges 10000.-Ft-okat kiadni akksira, ha nem muszáj!
Elsősorban szeretnék mindenkinek Sikerekben gazdag Boldog új évet kívánni 2011-re és nem utolsó sorban sok balesetmentes kilómétert két keréken!
Ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném: cbr 600 F2-be milyen aksi való gyárilag és ha valaki tud ajánlani valami nem gyárit de nagyon jót azt is megköszönöm!
Minden jót és széles utakat!
http://youtu.be/Ty2iIw_YslM