Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Eddig más fórumon voltam aktívabb, de a múltkor felfedeztem ezt A jövőben próbálok több időt eltölteni itt is.

Jaja ebay-es cuccokra még jön 25% áfa+ egy kis vám. Cakk-pakk azért megéri.
Hát igen ennyi + apsta is ennyi+ vám és erre még áfa igy kb 140 150 pénz a vége
OK, köszi szépen!
na leszopom magam ha ez link kb 77000 és ez komplett idom festéssel mindennel? hát nekem a lakkozás volt 70 ezer ezen a szaron amit betettem lejjebb
ugyan ez a helyzet itt is ! gáz nélkül nehezen indul gázzal pöcc..
Szerintem nem feltétlen baj.
Nekem az XX (karbis) melegen kicsi gázzal pöcc-röff,gáz nélkül picit "nehezebben",de indul (új gyertyák).
gázzal indul csak az efkettes. karbiszinkron segít ezen vagy baj ez?
zsír mert nekem is minimális...

KTM meg majdnem annyi olajat eszik most mint benzint
Nálam nincs olaj fogyasztás.(OMW BIXXOL)
Olajtól is függ,nekem 0 volt,Motul olajjal...
f2 menyi olajat eszik meg jó esetben két olajcsere között?
náne hogy nem
Nem már régen eladtam.
Üdv!

F2-F3 hátsó sárvédő megvan még?
Ha igen engem érdekelne...

Köszi!
Sziasztok

2000-es évjáratú, CBR 600 F4-hez keresek vezérműlánc feszítőt.
Tisztelettel várom a mielőbbi ajánlatokat, vagy bármilyen segítséget!
Hát nem gyenge :)... Gondoltam volna pár dologra, na de erre nem igen! :D
Motoron (se) szabályoztatunk féktárcsát! Szerintem...
sziasztok
tud valaki nekem segíteni első féktárcsa szabályozásban?(f4-i)
jah és pontosan 1 litert tettünk bele mert 1 liter benzin az 740 gramm.
elvileg nem nagoyn tudnád rátenni ez így van amúgy nagoyn könnyen megtudod nézni. Beindítod és nem rakod vissza a tankot. Fogsz egy kólás üveget kimosod megszárítód a kupakot kilyukasztod és raksz vele egy liter benzint. Értelem szerűen ugye lyukba bele rakod a benzin csövet és beindítod a gépet. Felemeled az üveget, fogsz egy cigit a légszűrő mellé rakod meggyújtva hogy füstöljön és látni fogod hogy hol szív farsot vagy hogy hol nem stimmel a dolog. Tudom ez parafi dolog így de a szükség törvényt bont és működik. Egy párszor :D már megcsináltuk remélem tudtam segíteni. Sőt elmondom hogy úgy néztem hogy az F3 mennyit fogyaszt pontosan. Egy kólás üveggel kimentem az autópályára a tankhelyén. Jöttek utánam autóval és megnéztük hogy mennyi idő és kilométer alatt eszi meg az 1 litert 130-nál 6-ban.
Szia Lav!
Valóban, ilyen prüszögő hang, meg az alapjárat is magasabb lett, bár nem sokkal,pedig éppen ugyanolyan szüröt tettem bele. A szüröházat rá se tudnám tenni,ha magát a szüröt nem pontosan a helyére teszem,nem?
sziasztok! valaki tudja, hogy az öreg CBR1000- be mennyi olaj kell?
3,5- 4 liter? köszi
Miért mi a tünet ?
Pszrütyörög , talán igen, ---- és a ház, frankón a helyén van ?Na akkor van igazán hülye hang
Srácok egy picit gyermeteg a kérdés, de aki cserélt már légszűrőt 600-f be az bízti tudja, hogy bele lehet rakni rosszul is? Most nem arra gondolok, hogy fordítva, mert az adott, hanem hogy nem teljesen a helyére,hogy a perforáció nem ül fel és mellette falsot szív?
Szia. Nem.