Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali, nekem két haveromnak is f2-ese van. Az egyikbe már 80000 km van de még mindíg precízen működik "persze HONDA" A piacon még mindíg találni belőlük jókat, de vannak leharcolt darabok is. Ha rendszeresen karbantartották elnyűhetetlen motorok. A vezérműláncra és a feszítőjére érdemes odafigyelni, 3000- res fordulat környékén szokott először becsörrenni főleg hidegen. A cseréje kb. 60000 ft. Ezen felül a szokásos dolgokra kell figyelni. Megbízható járgányok, korukhoz képest kicsit drágák, de mégis a drágábbak közöl válogas mert megéri. Sok szerencsét a tavaszi vásárláshoz!
az enyém ,lehet ,hogy eladó lesz,nekem túl gyors...
Sziasztok!

Jövőre szeretnék venni egy Honda Cbr 600 F2-t. Nagyon sok jót hallottam róla (megbízható kényelmes stb) Betegségről nem nagyon halottam. Jövőre mindenképp szeretnék másik motort de újabb szerintem nem fog beleférni a keretbe. Szóval a kérdés az lenne hogy meg merjek e venni 1 ilyen "öreg" jószágot és mire érdemes odafigyelni az átlagos dolgokon kívűl? Válaszotokat előre is köszönöm.
igen, már fel is vettem velük a kapcsolatott. 47+szállításba van a garnítúra breking,köszi.
Ha hullámos, akkor csere.
Sz.tem ennél olcsóbban csak bontott van, (ha van) de minimumközeli vastagságút nem vennék, mert lehet, hogy két hét múlva az is hullámos lesz
Húzd le a görgetőt.

13-ért jónak tűnik. Kérdés melyik típusra.
hullámos,kopott(3,2mm) és az idióta előző tulaj felköszörülte!
Egyénként attól függ. Milyen állapotban van a mostani?
Úgy érted, 1 féktárcsa lenne elöl?

Olyat ne csinálj
mennyit lehet szerintetek elgurulni 1 tárcsával?

milyen álapotban a kipúf? mennyibe fájna?mert most csóró vagyok...
Ha x gear féktárcsákat veszel újjonan annak 22 ezer forint darabja. Bontóban biztosan olcsóbb és lehet jó állapotut venni ezt te is tudod. Szóval nem kell mindig a gyári vadonat újjat megvenni.
hello hello !
Teljes kipufit vagy csak a dobot akarod felrakni? Dobom van ami jelenleg az f3-somon van de nincs baja.
LAci úr az F3-som is csak gázzal indul szóval ne izgulj :D
Szerintem igen, csak be kell lőni a lambda-szondát is. (De nem vagyok szerelő alkat, csak így rémlik
köszi a válaszokat,útána nézek...
f4 kipúfogót fellehet rakni a pc25-re?
A Paypal egy "virtuális bankszámla", ami egyszerűen és főként biztonságosan kezeli az Interneten a kifizetéseid. (soha senkinek nem kell megadnod-, vagy elkérned a számlaszámát)
Keress rá a neten, ha további infó szükséges!
Pl itt, lépésről lépésre: Paypal segédlet
A Paypal egy virtuális bankszámla, a lényege, hogy nem a termék eladója vesz le pénzt a bankkártyádról, hanem te utalsz át pénzt a Paypal-számládra, és azt megkapja az eladó. Vagyis: eléggé biztonságos.
Most utánanéztem, úgy néz ki, hogy mégis kell a dombornyomott kártya

Egyszer rendeltem ebay-ről, jó meg minden, de macera.
Leginkább akkor érdemes, ha a terméket itthon nem lehet kapni,vagy jóval drágább. Pár ezres nem éri meg a futkozást. (szerintem)
valaki kínált komplet tárcsa szetett 18-ért 3,8mm vastagot.
kérdem én ,hogy az nem túl kopott már míre ő:
"Nem gyárilag 3,5mm a minimum vastagság de még az alá is lehet menni."
az mi? bocsi,de analfabéta vagyok hozzá...
Paypal számla elég. Ha jól emlékszem ahhoz nem feltétlenül kell dombornyomott kártya.
108 ért tárcsát vegyen akinek két anyja van gyáá
na jó csak az a baj, hogy nem egyszerű ott a vásárlás,mert dombor nyomásos kátya kell hozzá (állítólag)
nekem a pc25 kellene tárcsa,a gyári 108 ropi/db az útán gyártott 25, az ébéjen meg 6 ropi....