Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok CBR 600 F2-m van rámegy szerintetek hátulra a 180as hátsó gumi?
ok .HOlnap feladom.
eltudod küldeni poatán?
besenyei zsolt
szakáld 3596
táncsics út 64
1991-2007 az összes modellre jó
f2 re ( talán az f3 is olyan) lehet venni valami zsír bubis kékített pexijevicset?
pc25 re jó? mert akkor vevő vagyok küldheted..
Új hátsó fékbetétek cbr 600 eladó 4000ft 06-30-8648607
Prop tech
"Fokozatkijelző
Cégünk minden típusú morkerékpárra képes fokozatkijelzőt adni. Legyen az "régi" km-óra spirálos, vagy modern diagnosztikai elven működő plug&play modul.
A fokozatkijelző ára: 18 000 Ft + 1 200 Ft szállítási költség"
7. ez a pinlock van nekem is a tartalék sisakomban,de nekem nem nagyon vált be.egy kicsit párásodik (nem nagyon) az alsó részen (biztos az orrom miatt). de a marushin sisakom egyáltalán nem párásodik(még)

1. ez nekem is tetszene ,útánvéttel lehetne kapni? postai úton?mennyi lenne így?
Szeva!
1: 18.000Ft volt beszereléssel együtt (Esztergom a szerelés), itt vettem. PropTech. Normális szerelő csapat, segítőkészek. Csatolom a képet ahogyan kinéz a picike. Nekem nagyon bejön. Pici és diszkrét. Az elhelyezését, télen a plexi alá megcsinálom.

2: Tervezem, de Én sem szeretnék fúrni. Erre várom Én is az alternatívákat.

3: Tárcsazár, kormányzár. Orbitális lánc. És még így sem vagyok nyugodt . Főleg amiket itt is lehet olvasni, hogy miket lopnak el. (És egy egyszerű riasztót is tervezek hozzá).

4: Nincsen és nem is nagyon terveztem.

5: Téli tárolás. Persze nem kell készpénznek venni mindent. Itt, és Itt ha működik a link.

6: Nálam is van ez a probléma. Nem tudom mihez hasonlítani a hangot, de kb 3000-nél van nálam is.

7: A napokban olvastam. Szerintem nem hülyeség. Főleg az ára meglepő. Legalábbis ha tényleg megszünteti ezt a problémát.
Itt a cikk, Itt lehet kapni

Remélem tudtam valamit segíteni
6, enyémen a fejidomon a plexi alatt lévő idom zörgőt, az idomon lévő gumi/habszivacs szerű anyag elkopik, kiszárad azt kellet kicserélni és nincs probléma. Még zöröghet, ha hiányoznak valahonnan a csavarok.
7, Bukóhoz árulnak ilyen spec. valamit amit a plexire kell rakni, nem tudom a nevét, de az "orrvédő" is azt a célt szolgálja, hogy a levegőt lefele vezesse, ne a plexire.
Sziasztok!

Több kérdésem is van:

1., Van valakinek olyan fokozatkijelzője, ami tuti működik? Ha igen, akkor pontosan milyen márka, mibe kerül és hol lehet kapni, ahol be is szerelik?

2., Kétféle bukógombáról tudok, amihez meg kell fúrni az oldalidomot, viszont rámegy közvetlen a vázra, illetve amihez nem kell megfúrni, de viszont csak egy kisebb részhez csatlakozik, ami elhajolhat, ha nagyobb terhelés éri. Akkor most melyiket vegyem, mert a megfúrásos verziót csak végszükség esetén csinálnám.

3., Te pontosan hogyan véded meg a motorodat (azon kívül, hogy kormányzár és indításgátló)? Féktárcsazár? Kisebb lánc (ami bőven befér egy hátizsákba, és könnyű)? Nagyobb lánc (amit nehéz cipelni)? U lakat? Hátsó és oldaldoboz nem megoldás, mert nincs és nem is kell.

4., CASCO-ja van valakinek normális áron? Mert én csak havi 10 felett találtam.

5., Téli tároláshoz kellene valami jó ki leírás, tudtok ilyet a neten?

6., Nektek is berezonál valami 3000-nél? Mert nekem mindkét motornál ez van. (Asszonykámmal együtt pöfögünk.) Vajon mi lehet az?

7., Bukósisak plexi párásodás ellen tudtok valami jó megoldás? Be kell kenni valami csodaszerrel?

Köszi a válaszokat előre is!
azt pont nincs :D a villával együtt eltört.
Első felni?
sziasztok,cbr esek,600f2 -re 1992 keresek ujszerű állapotú első fktárcsákat.ha valaki tud cbrotto@freemail.hu ra várom.üdv ottó
Hello srácok Honda cbr F3-hoz van egy két eladó cuccom ha érdekel valakit.
Pedig jó volt az 1000 harc. Az eleje tiszta izgalom volt
Én is bekapcsoltam a fűtést a mocin, de valamiért nem ment
Az ezrest sajna már nem vártuk meg
A 750 open is odabaszos volt,Kispataki egy állat
Én kocsival voltam,nyomattam a fütést ezerrel hazafelé
Ne is mond!
Nagyon zsír volt a cucc. Izgalmak, drámák, csajok. Minden volt.
És mellesleg iszonyat sokan voltak a szaridő ellenére.
Hazafelé majd lefagyott a tököm
A márka 1000-ben sajnáltam a leányzót aki kiesett. Nagyon szépen ment. Pont ott esett el ahol fotóztam. Sajnos a Hondás kolléga nem tudta befogni az első helyezettet. De így is gratulálok neki.
Megérte elmenni ismét.
Voltam tegnap,zsir volt
Láttam a gépedet is a parkolóba
Sziasztok!
Márkák Harca Péntek-Szombat (okt 1-2 [ma-holnap]) Hungaroring. Road and Ride
A pontos időtervet csatolom képként. Teljesen ingyenes a nézelődőknek. Ez az utolsó idei ilyen jellegű rendezvény.
A végső csata következik.
Szinte egész nap van valami futam, mert OB női kupákat is rendeznek közbe. Gyertek szurkolni.

Szolgálati közlemény!
Aki esetleg tanúja volt 2010. augusztus 25-én a Soroksári út Boráros térnél
lévő végén a buszsávban történt motorosbalesetnek - piros fekete Honda
CBR 600 F az áldozat -, az dobjon egy üzit legyen szíves.
Köszönöm!
Itt egy bontós telefonszám, ezen próbálkozhatsz: 0670/3699-389
Köszönöm,holnap felhívogatom .
kéz alól nehéz lesz, bontok ? 40-50 körül vannak.
2 megbízható cím:
link
link