Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek ,
Nem tudja valaki megmondani nekem,h honnan tudnék szerezni F4i-hez(2003) jó állapotú bontott hűtőt?Mennyibe kerülhet? Nincs valakinek elfekvőben?
jah és 10 W-set raktam bele azt elfelejtettem oda írni. Asszem a gyári is az. Amúgy srácok a viszkozitással játszani én nem szoktam szóval ami a gyári olaj azt érdemes vissza rakni. Kopottabb motornál már lehet szórakozni vele de azt is ésszel.
Szió én már cseréltem de nem csak olajra lesz szükséged. Kell szimering is hozzá mert a régit visszarakni nem érdemes.
Nem is tudtam, hogy 15W-s is van... mindig tanul az ember újat. De ez engem is érdekelne!
Én 10W; 7.5W; 5W; 2,5W; és 20W-ről hallottam.
Tehát jó lenne tudni, hogy gyárilag melyik előírt a CBR 600 F-ekbe!
Ajánlok egy linket ezzel kapcsolatban:
Klikk ide
Üdv. mindenkinek! Valaki cserélt már olajat teleszkópban?
10w-set vagy 15w-set tegye bele szerintetek?
Nekm is K&N van és bevált! Igaz én a másik kettőt nem ismerem.
Velem is ez van és ezért kísérget a szám
OKS.
link
Am röhögni fogsz nekem is szerencsét hoz a 13as,a péntek 13án meg általában csak jó dolgok történnek
Szerencsét hoz
Nem a rajtszámom, csak ha lenne akkor az lenne
Az átépítés folyamatban,jelenleg fényzés alatt van az idom:).Azért nem írtam még válasz emailt mert nincs itthon a kamerám és nem tom így elmagyarázni ,h mit szeretnék kérdezni .
Gumi: Tudom,h nincs olyan ami mindenben jó,de sikerült döntenem a contisport lett a befutó,és majd kiderül,h milyen lessz.Köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
Mi az a 13 a gépeden?
Én azóta érzek valamit
Egy picit mint ha jobb lenne

Szeva!

Tudom, hogy utálni fogsz de akkor is elmondom!
Nem volt benne a listádban a Metzeler Roadtec Z6.
Tudom nem sport gumi, hanem sport túra. De nekem is ezelőtt egy ugyan már kifutott széria, de egy kiforrott Dunlop D208-om volt. Baromi jó tapadással.
Majd gondoltam magamba. A Z6 tuti nem lesz ilyen. No de legalább sokat elmegyek vele. Ehhez képest, sokkal jobban tapad. És egyszerűen és nagyszerűen kanyarodik. És mint ha semmi sem fogyott volna belőle. Már belepakoltam pedig egy jó pár ezret.

Szóval semmi rábeszélés, csak egy tapasztalat a sokból. Nem hiszem, hogy annyira kijönne a sportgumi és a sporttúragumi közti különbség a közúton. De ha pályázol, akkor ne is foglalkozz azzal amit mondtam .
Nem lebeszélni akarlak, de majdnem 1-ik sem
link
inkább tőle vásárolj
olyan nincs ,hogy tartós is meg jó is. el kell dönteni ,hogy és hol motorozol és mennyit 1 évbe?
kihagytad különben a bridgestone-t pl. a BT002.v.003eggyik legjobb.
vagy 2 komponensüek, minden márkának van szinte,de az is 5-6 ezer alatt legyúrható
Különben meg ,míg nincs saját tapasztalatod önmagadról még a tanácsok sem igazán jók
Hogy állsz az átépítéssel?
Király nagyon bejön
Hátha még gyorsabb is lessz a gépem töle
Köszi az infót
Szeva!

20.000Ft és nála vettem: Tutilámpa
Sportmotoros elérhetősége: Tutilámpa

Nekem ez van!
Fehér, átlátszó LED-es komplett hátsó lámpa rendszámtáblavilágítással, CBR 600 F/F4 1999-2006, "E" jelzéssel ellátott,
cikkszám: 111

A füstöst nem erőltettem.
Enyémnek nagyon erős fénye van.
A srác teljesen korrekt , szimpatikus volt. Én személyesen találkoztam vele. Hibátlan termék .

Ez volt a reklám helye
Szia!
Pirelliből én a diabló corsa IIIat és a supercorsát teszteltem eddig le a kalappal mindkettő elött
Most conti race attack van fent,hát mit monjak nem vagyok elájulva tőle,párszor megcsusztam már vele a pirellivel sosem Pályázásnál darabok szakadnak ki belőle
Ahogy elfogy visszatérek a jó bevált pirellihez
Az ára a continak a legbarátibb,de neked kell eldöntened hogy rádobsz inkább egy kicsit és tényleg jó minőségü gumi van a gépeden.
Tetszenek nagyon
A hátsó lámpát mennyiért vetted?
Sziasztok,

gumi vásárláson töröm a fejem,de nem tudok választani .
Az alternatívák:
1.Pirelli Diablo
2.Pirelli Diablo Rosso
3.Michelin PILOT POWER
4.Continental ContiSportAttack
5.Continental ContiRoadAttack

Véleményeket szeretnék kérni tőletek,melyik milyen? Fontos lenne az élet tartam,de azért tapadjon is.Előre is köszönöm...
Sziasztok!

Ha valakit érdekel, csináltam egy pár szép képet a paripáról.
CBR 600F - Bazilika galéria
CBR 600F - Visegrád galéria
Pár CBR 600 ajánlat, hogy körvonalazódjon benned mit is szeretnél, mennyiért...
(remélem segít)

http://otomoto.hu/honda-cbr-600-f-M2215556.html

http://www.ahoja
uto.hu/index.php?option=com_marketplace&page=show_ad&catid=3&adid=56&It
emid=30

http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-22634314/

http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-22571577/

htt
p://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-20982944/
Sziasztok! 600FS re nincs véletlen valakinek gyári farokidom, ülés stb... ?!
Nekem van egy. Keress meg!
Sziasztok!
Úgy néz ki most hogy cbr 600 lesz amivel motorozni fogok, és most keresgélek.. Valaki nem tud éppen egy eladó 600-ast?
Árban maximum 550.000 ft-ért?

Üdv!