Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali! cbr 600 f karbisor,34-es torok, bontatlan ,sérülésmentes állapotban15000ft,WILBERS RACING hátsóteló 25000ft,kormányra fékmunkahenger és kuplungkonzol 10000ft,képet küldök! 06304906559
Sziasztok!
Az első teleszkóp keménységet csak úgy állítom hogy csavarok a teleszkóp tetején lévő csavaron?
Castrol 10w 40. Amúgy az F2 és F3-ba a 10w 40 a gyári olaj.
Én OMW BIXXOL 10w-50-t használok,nekem spec bejött.
ti milyen olajat használtok?(f2)
Nem lehet,TUTI!
Semennyire könnyebben fog a motor levegőt "venni". HAngosabb lesz valamennyivel mert ugye könnyebben szívja majd a levegőt. Alsó és közép tartományban nem fog változni semmi nagyon viszont mikor elkezd forogni majd akkor több erő fog a rendelkezésedre állni. Nem kell tőle hasra esni majd de kellemesebb lesz.
Semennyire! Lehet hogy csökken is!
Sziasztok!

Szerintetek mennyivel dobja meg a fogyasztást a K&N levegöszűrő?
Cbr600FS.
SRácok!
Újj kuplunglamella F3-as cbr-be szerintem F2-be is ugyan olyan kell nem érdekel senekit? A fémlamella és a csúszó lamella együtt lenne.
van egysrác volt osztályársam) ő kintről hoz be motorokat+ alkatrészeket ,hívd fel ,hátha tud neked küldeni...
HEGEDŰS EDE
06 70/274-4085
AZT tudom,hogy most van egy komplet blokkja (f2) tán 35 ropiért...
Kéne F2 vagy F3-hoz benzincsap........ha lenne valakinek feleslegben akkor keressen meg és megvenném...
Ha hosszú távra tervezel,akkor K&N,szerintem...
Helloka a Meiwa az 8 690 Ft
a Hiflo az 9 290 Ft
a K&N 15990 Ft
Olcsóbb fajta légszűrőt keresek a 2000-es évjáratú F4-esemhez.
Valakinek valami ötlet?
Helló, küldtem e-mailt . megérkezett?
Segítek
Eladó a képen látható bukógomba pár.
Ár 15.000.-Ft

Rögzítéshez szükséges csavar menetemelkedése 1.5-es
CSavar castagség 10-es

Érdeklődni: racingbazar@freemail.hu címen
Gratula a géphez, és sok balesetmentes kilómétert!
Végül is ha neked nem nagyon passzol, akkor érdemes 20.000Ft-ért venni egy farok idomot. És kb 5000-ért színre fúják. Az eredetit, meg félre teszed.
De szerintem is nagyon szép így ahogy van. De ha a gazdi, nem érzi jól magát így, akkor mindenképp változtasson, mert úgy nagyobb a mosoly a sisak alatt ...szerintem
Üdv mindenkinek,
lav -tól szeretnék segítséget kérni az FS átalakításban.

"annyira azért nem veszély, csak 2 dolog , ill. 3
ami bal oldalt van hátul, motor vez. elektr.és a hütő bordás trafó nem fér el. az elektronika a az aksin van, a trafo pedig odébb.3. jobbra hátul a relék sem férnek úgy el, de találni neki helyet.
Végül is megkellet néznem 1 tipust és megoldás kész."

Ezekről a dolgokról esetleg kérhetnék képet,h hová kerültek pontosan? Lassan szerenék nekiesni az átalakításnak,de nem akarom,h meglepetés érjen. Esteleg e-mail címet kérhetek?
Előre is köszönöm...
ez tényleg nagyon jó állapotban lévő(képen),szép járgány
Köszönöm a kedves szavakat!

Én annyira nem osztom véleményed a színekről, mert a tricolor összeállítás nem igazán az én világom.
Ha találnék rá valami lebontott occccsó farokidomot, már menne is a festőüzembe és fehér helyett kék farka lenne neki. (A fehéret meg persze félre tenném tartalékba)
Sajnálnám lefényeztetni az egészet ahogy szeretném, mert ugyebár az már nem az eredeti. Így hát a farokidom csere lehetséges csak számomra.
Szerintem úgy szebb lenne.
Mit gondoltok?
Nagyon szép!
Ez a legszebb színösszeállítás (szerintem),nekem is ilyen volt...

Van hozzá gyári service manualom (könyv),ha érdekel,csokiért cserélem!