Hy Brian!
Üdv ismét motoron!
Igen, cserélem a ciberét valami fiatalabb masinára. Még épp eladás
fázisában vagyok, és szeretném leszűkíteni a lehetséges utódot 1-2
típusra. Szép az új géped, de valahogy nem dobogtatja meg a szívem.
VFR-nél megint az a problémám, hogy nem akarom egyből átfaragni
egyeneskormányosra.
Amúgyis, lassan elmegy az enyém, mert a héten már ajánlottak érte
építési anyagot cserébe szóval lehet nézegetni az utódot.
Nem mondtam, hogy hozzáértő vagyok...
De több gsr-t láttam már 2 darabban mint egyben.
Kurva drága, és nehezen beszerezhető rajta pár alkatrész. (amik mindig sérülnek a legkissebb perecnél is)
Az meg, hogy a leggyatrább eresztésnek tartom a suzuki részéről csak a privát véleményem szintén. Szar volt vele motorozni 1, illetve 2 személyen is. Még a párom is azt mondta, hogy erre többet nem ül fel. Pedig neki mindig mindegy min pucsit a hátsó ülésen.
Gyenge, nem emberi méretü, max futármotornak tudnám ajánlani az egészet. Hát kb ennyi...
De most ezé ne kövezz meg.
Az biztos, hogy egy F4i-vel nem lehet összehasonlitani.
Szasz extestvírem!
Látom, Te is vasat kergetsz magadnak a cibere után?! Én is most neveztem be egy újabb típusra. Nekem egy 2006-os, ABS-es FZ6S lett a kiszemelt példány. Egyelőre max elégedett vagyok vele. 98LE bőven elég 2 személynek + csomaggal is, és városban is nagyon kezesen irányítható. Keskeny, így elfér az autósorok közt bőven. A szélvédelem 130-ig jó a gyári plexivel is (többel meg ugyebár nem megyünk sehol ). Szóval ha még nem nézegetted őket, ajánlom figyelmedbe.
Próbálj keresni ép vázat.
Csak az utóbbi 4 évben csak a gsr fórumon 5-6 srásnak volt.
Én figyeltem.
A legutóbbi tavaly fogott meg egy kocsit körforgalomban 30-al.GTK váznyak.Csak 30 mp guglizás teljesen ép környező idomok.Addig jó míg nincs csatt.De míg a többi motornál max a teló hajlik,törik itt a váz is reped.
belinkeltem 3 képet a dl topickba nézd már meg nekem!
köszi!
http://cbrforum.com/forum/f4i-...
Z750 2007 ha esetleg érdekel.
Mondjuk 1 hónapja mentem vele. Nem olyan kényelmes mint emlékeztem :-)
Üdv ismét motoron!
Igen, cserélem a ciberét valami fiatalabb masinára. Még épp eladás
fázisában vagyok, és szeretném leszűkíteni a lehetséges utódot 1-2
típusra. Szép az új géped, de valahogy nem dobogtatja meg a szívem.
VFR-nél megint az a problémám, hogy nem akarom egyből átfaragni
egyeneskormányosra.
Amúgyis, lassan elmegy az enyém, mert a héten már ajánlottak érte
építési anyagot cserébe szóval lehet nézegetni az utódot.
De több gsr-t láttam már 2 darabban mint egyben.
Kurva drága, és nehezen beszerezhető rajta pár alkatrész. (amik mindig sérülnek a legkissebb perecnél is)
Az meg, hogy a leggyatrább eresztésnek tartom a suzuki részéről csak a privát véleményem szintén. Szar volt vele motorozni 1, illetve 2 személyen is. Még a párom is azt mondta, hogy erre többet nem ül fel. Pedig neki mindig mindegy min pucsit a hátsó ülésen.
Gyenge, nem emberi méretü, max futármotornak tudnám ajánlani az egészet. Hát kb ennyi...
De most ezé ne kövezz meg.
Az biztos, hogy egy F4i-vel nem lehet összehasonlitani.
Látom, Te is vasat kergetsz magadnak a cibere után?! Én is most neveztem be egy újabb típusra. Nekem egy 2006-os, ABS-es FZ6S lett a kiszemelt példány. Egyelőre max elégedett vagyok vele. 98LE bőven elég 2 személynek + csomaggal is, és városban is nagyon kezesen irányítható. Keskeny, így elfér az autósorok közt bőven. A szélvédelem 130-ig jó a gyári plexivel is (többel meg ugyebár nem megyünk sehol ). Szóval ha még nem nézegetted őket, ajánlom figyelmedbe.
Pacsi,
Bry
Csak az utóbbi 4 évben csak a gsr fórumon 5-6 srásnak volt.
Én figyeltem.
A legutóbbi tavaly fogott meg egy kocsit körforgalomban 30-al.GTK váznyak.Csak 30 mp guglizás teljesen ép környező idomok.Addig jó míg nincs csatt.De míg a többi motornál max a teló hajlik,törik itt a váz is reped.
kalandvágyó, hogy azt is átalakítsam.
Egyenes kormánnyal
Ott még elviselhető a szél egy nakeden is.
Viccet félretéve, sokat szaladgálok városban, így a naked a
legésszerűbb választás.
Na hagyjálmár
Fürge naked, a 96-os CBR emhez képest, könnyebb, kezesebb motor.
Mi olyan szar benne?