Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csőkormány egyenes túra kormány t jelent? Ha igen akkor majd bármelyik bontós ad neked villahidat hozzá Feltéve ha nem akarod a sajátodat szétfurkálni. De akkor kezdődhet a költség bowden hosszabbítás egyebek. Persze ez az új kormány méretétől is függ
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy 2002es f4esem és szeretném csőkormányosra alakítani, van valami olyan honda villahíd ami alkalmas erre? esetleg valakinek van-e eladó? másik kérdésem tudtok-e eladó pályaidomot hozzá? vagy valakit aki gyárt hozzá?
Köszi
22810 MBW J21
Egy cikkszamot tudnál írni? Változott kuplungomon csak nem tudom h baja lenne vagy csak valaki eltekerte a kuplungkarom csavarjat. Aztán inkább ha van erősebb fajta akkor már most kicserelem. Az talán kibirja életem végéig.
Hondától és ahogy elnéztem az újat szerintem rájöttek, hogy az eredeti nem lett a legjobb így már módosítottak rajt és másképp van legyártva azaz erősebb az egész
A Kuplungkiemelokart hondatol vagy esetleg alternatív beszerzési úton vetted?
Ja, ez alapján nem is rossz a 48-49 mp.
Ez alapján elég soxor elhagytad a pályát.
A leggyorsabbnak minek időt mérni!?
A`zé ez csúnya volt...
Pár kiló betyárkörtét én is fel tudok ajánlani részére.
időt is próbáltam mérni, de a telefonomba épített GPS nincs a helyzet magaslatán:
Minden jó volt, csak szükségem lesz egy pár új csizmara, meg egy szett terdkoptatora. A /60as gumi fasza, a kipu így már nem ért le (olyan sokszor). Az öreggel vigyázzatok, nem szarral gurigazik, nem sikerült megfognom, de legalább le se maradtam.
Igen, tegnap már más is javasolta, hogy inkább kifőzni kéne, nem be-. De mit csináljak, ha az uram imádja a körte befőttet?! Csak ~10kg gyümölcsöt pazaroltunk el.
NA ez is meg volt... elég szarul kezdődött azt hittem elázom kakucs felé de aztán kiderült mint az igazság.
Nagyon szuper idő lett Hpeti beérkezett így róttuk a köröket. Sajnos fotó nem készült, lassú a telóm zársebessége így túl gyorsan száguldott el Peti.
Azt hittem az Pilot 2ct bizonyítani fog hátul, de inkább csak a gyors pályaelhagyást preferálta. kb 15 perc volt amit bírt aztán és kész.
Cserés lesz úgy érzem, csak közútra való ott is óvatos duhajoknak.
Jobb lett volna azt lefőzni és lepalackozni, nem befőzni.
Egész délután káromkodtunk, miután kisütött a nap...
Sajnálom, hogy az eső megfutamított bennünket, és nagyon remélem, hogy Neked kiváló napod volt.
Azért ha mégis véletlen megbetegszel hétfőn vagy kedden, szólj.
Mára pedig "igazi" Kakucs-helyettesítő programot találtunk ki, befőztünk 10kg körtét, mint egy nagymama és nagypapa.
Vki ismeri ezt a mocit? hirdetés
ámen
Holnap jó idő lesz!
Ne mondd hogy zavar pár csepp viz....

Eddig nem úgy fest hogy racsingolunk...
Kipróbálom....nincs mit tenni. bár nem nagyon volt időm motorozni még a pilot one se kopott le. Lehet idén fel sem kerül a motorra.