Időben írok, szeptember 18-án aki gondolja eljöhetne a Pannónia ringre egy jót motorozni. Mindig írom az időpontokat de eddíg nagyon kevés ciberés jött el.
Srácok aki már volt pályán az tudja milyen élmény aki meg nem annak itt az idő kipróbálni. Még van idő szervezkedjünk, legyen minél több ciberés.
Meg ha egy márkatárs előz meg kívülről az nem olyan fájjjjó!
Vagy nem is, mert válság 2008-tól volt, GSR meg előbb. Na mindegy. Mindenesetre felerősödött az a tendencia, hogy a középkategória új motorjain elkezdtek silányabb alkatrészeket alkalmazni, mint korábban.
Érdekes amit írtok. Ha jól tévedek, nagyjából a GSR széria volt a Suzuki "nagy dobása" a válság után, amin már próbáltak faragni a költségeken.Aztán a tendencia begyűrűzött máshova is.
Nem gondoltam, hogy ennyire rossz....
Jójó, letettem a GSR ről!
GSR fórumba nem merek beírni, itt is elég infót kaptam róla.
Jelenlegi kiszemelt egy 2007-es ABS.es Hornet.
Csak vinnék már el az enyémet. Mondjuk építési anyagot már
ajánlottak érte
Ugye, hogy ugye?! A Yamakka is egy spórullllós kis kecseg japó cég ezek szerint. Oda rakhattak volna legalább egy CBR féle alu lengőkart, ha nem is valami egyedi, drága cuccot. De a Kawamakik se különbek... Hondáék is spórolnak mostanában, úgy látszik mostanában ez az új divat!
De vettem, csak a barátunk kérdésére reagáltam neked, csak azt meg te nem vetted Csak kimaradt a "neki"
Ha kérdez és választ kap, miért kezd kételkedni? Nah, mindegy. Majd ha más is megerősíti, hogy ez a szimering jó lesz, majd megveszi, vagy nem, de az biztos
Srácok aki már volt pályán az tudja milyen élmény aki meg nem annak itt az idő kipróbálni. Még van idő szervezkedjünk, legyen minél több ciberés.
Meg ha egy márkatárs előz meg kívülről az nem olyan fájjjjó!
Azért mindig jó egy régi "Arc"-ról hallani valamit egyre többen visszatérnek.
Én még mindig ÉN vagyok, csak mostanában hagyom érvényesülni a többieket a fórumon.
link
Nem gondoltam, hogy ennyire rossz....
GSR fórumba nem merek beírni, itt is elég infót kaptam róla.
Jelenlegi kiszemelt egy 2007-es ABS.es Hornet.
Csak vinnék már el az enyémet. Mondjuk építési anyagot már
ajánlottak érte
És max 5mA lehet gyújtás nélkül.
Ha kérdez és választ kap, miért kezd kételkedni? Nah, mindegy. Majd ha más is megerősíti, hogy ez a szimering jó lesz, majd megveszi, vagy nem, de az biztos
Én arra reagáltam, hogy "ebből élek"
nem vetted a lapot. csak "vicceskedni" akartam