Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ataaa, fene a lusta informatikus fejedet!

Hányszor mondjam még, h a gugli a barátod:

https://www.youtube.com/watch?...

De ha a csöpögő csövet megtolod felfelé akkor lehet látod melyik dudorodik és akkor megvan hová megy.
Bakker bury.....na az is....de nem csörög semmi onnan. Vagy nem tudom mit kellene hallanom. Csak a blokk szép suhogása hallatszik, meg a sportdob vonyítása...
Szervizesnek én semmi vagyok....csak japán nickneves kollégának a segítségével, más fórumtársak segítségével sikerül megoldani a gondokat. És ezért hála

Amúgy se bírnám idegekkel meg derékkal sokáig. Már olyan ideges voltam, hogy eladom a picsába

A mivv dob összekötőcsővel mennyit érhet? Nem vagyok oda érte...jobban tetszett a gyári dob és a csend.....öregszem.
Van mikor a tanknál a benya kimegy a karimára az is szokott kicsepegni, vagy ha lemosod és kicsit bemosol a tanksapinál és a víz a karimából kicsepeg.
Ha pár csepp, akkor nem, ha jobban folyik, akkor a hűtősapkára érdemes ránézni.
Hogy kell beszerelni? Le kell kapni a szelepfedelet, vagy elég csak a tankot felemelni?
Még csak 1x cseréltettem, de akkor se kellett volna feltétlen, mert nagyon kicsit szólt, ha egyáltalán az szólt, de mivel szelepellenőrzés miatt szét volt kapva, ezért a szerelő kicserélte, mert megvettem előre. Szóval van egy félig használtam, amit lehet majd ha a mostani beszarik belerakom még.
Sógor is arra tippelt. Mindjárt megnyalom...
Akkor ezen gondolom nem kell aggódni.
Én hűtőfolyadékra tippelek. Ha édes, biztos az
A három cső:
1 tank szellőzés
2 tank túlfolyó
3 kiegyenlítő tartály túlfolyó
Teljesen zárt az akksi, nincs túlfolyója...
Akkor mi az a cső és mi folyik belőle?
Te nem merted még megcsináltatni?
A három túlfolyócső közül a leghátsóból (legvékonyabb és leghosszabb cső a három közül) csöpög valami. Megszagoltam de semmi szaga.
Ez az akkumulátor túlfolyó lenne? Új akksi van benne, lehet túl is lett töltve picit.
Asszem Nalim azt rakatott bele.
Megcsinálta már valaki azt fixre?
Állítólag megoldható. Én sem szeretném 2 évente cserélgetni 30 000-ért...
Vez lánc feszítő még hátra van :-)
Másodállásban lehetnél mozgó szervizes. Letetted a szolit kipakolod a büntetőcetliket a szolgálatinak dobozaiból, bedobálod a szerszámokat és hajrá!
Nem kellene servicét nyitnod... annyit mókolsz h már vér profi leszel
Gratulálok! Ezzel a motorral képzett Hondás leszel. Most már motorozhatnál is!
Közben telón kitárgyaltuk hogy nem szedem le. Csak az alatta lévő nehezen hozzáférhető vákumcsőhalmazt akartam átnézni áttakarítani. Másért nem akartam leszedni. Nem biztos hogy megérné a cécót.

A honda civic benzinnyomás érzékelö megjött. Nem birtam ki hogy ne tegyem fel. Tökéletesen passzol NR-1 keihin ez is. Méretre, luktávolságra, tömítő gumimembránra tökéletesen egyezik. A két cső mérete is teljesen egyezik. Egyedül a fordulási irányuk más picit, de egyáltalán nem zavar be.

Felrakva megcsináltam a tesztet. Az ac nem.nyomta át rajta a benyát 3x-i próbára se. Motor pöccre indult és minden henger. Szóval happy vagyok.

Viszont most már a gyertyákat megvárom addig nem rakom össze. Amit lehet letakarítok majd. A gyettyák nem voltak túl szépek amúgy se. Rozsdás volt a végük + 1-2-nél volt kifújás. A porcelánon látszódott.

Az összes tipushibám megvan eddig idén. Pedig 1000 km-t se mentem. Még a koplung kiemeleő vagy mi a szösz nem tört el, minden más.mehvolt:
Akku
Fesszab
Kuplung bowden
Benzunnyomás érzékelő.....

Parádés
Haveromnak van fz6. Spontán gyorsulások voltak, amikor kifordulunk egy főútra, összenézünk és go. 3. Fokozatig együtt szoltunk menni. 3. Végén húz el. Nekem jön a 4 ő meg 3ban mondja, h szeva. Nyilván fz6 jobb. Ha rákészülne akkor fingatna
Egyébként a Kékholdosok is szerelnek asszem és a nagyvas.hu-n is lehet kapni fémfékcsövet.
Köszi "perik", hasznos volt.
Hááát, elég nagy a különbség árban, és ahogy nézem, ők is jó cuccot árulnak.
Azert azt befigyelném hol ersz a nyomába egy Fz6 nak egy 650 DL el.
Nekem konkrétan 3 vol 60 ezret mentem el velūk egynegyedėt pályán van némi tapasztalatom velük