Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elmondanád mi benne az akkora szar?
Ha már ennyire hozzáértő vagy.
cibere után ne vegyél gsr-t mert leszopod magad akkora szar az egész. Persze ez csak jótanács!
Emelő lemaradt:
Sziasztok!

Esetleg ha valaki emelőt keresne. Nekem mindennel együtt 18 ezer forintba került. Most a feléért 9000 Ft ért eladó.
Illetve az indexek is eladóak. A két pár 5000 Ft.

pogimen@citromail.hu
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
A DL-vonal elhalt, jelenleg ott tartok, hogy valami fiatal naked lesz
a következő motor. 2007 utáni hornet ABS modell ami izgat,
(inkább 1,2 körül mozog ezek ára) vagy GSR600.
Nagyobbat nem szeretnék, (fzs1000, z1000, cb900f öregecske)
600 bőven elég, fürge, kezes gépek.
bury

légyszíves ha lesz időd nézz át a dl topickba lenne egy kérdésem.
köszönöm szépen!
egy 7 amperórás aku jó lehet bele ideiglenesen míg legariztatom az eredetit
fesz-szab jó,mert mindig rátölt és aztán pár nap múlva alig löki be a paripát.
14,4-el tölt már át is saruztam.
En bementem ismerőshöz boltba és a kezembe nyomta a kért cuccokat. Szerintem az utángyártott is jo. Gyertyát viszont gyárit nézz.
Ha nincs meg a töltés akkor lehet elmélkedni hogy miért. Fesszab, generátor vagy kábel hiba. Általában fesszab hiba szokott lenni.
De legyen szerencséd és úszd meg egy zárlatos akkuval....
Lehet behalt a fesszabályzód és nincs töltésed. Azt nézd meg elsőnek.
Amúgy voltmérővel megnézed állásában mit mutat. Aztán megnézed ha jár a mozor akkor mit mutat. Ha nem tölt 14.5 körül akkor baj van.... Akku pizitív és nehatív részén mérd persze.....
köszönöm szépen hogy felkapcsoltad a villanyt...
Hogy én mekkora marha vagyok
Értem érdemes gyári légszűrőt venni vagy elég az utángyártott?
Ezen akkor nincs vésztartalék jelző?
Hogy lehet kimérni hogy zabálja-e a moci az aksit?van valami módja?most nem tudom az aksi szar-e vagy valami lemeríti.
Szinte minden alkatrész megeggyezik a 600 f1-el. Olaj 6000 ezrenkent vagy évente. 210-220 at mentem vele valahol itt lehet a vege is. Fordulatszám van még csak nyomaték nincs. 200 ig elég jól megy. Nekem boven elég Ennyi (egyenlőre)
Milyen levegőszűrő megy bele a cbr 500f pc20 as motorba?Nincs benne a katalogusba Szolnokon igy bekellene vinnem de én már úgy akarom vinni a motort hogy meglegyen minden. Az eladó azt mondta hogy a cbr600 f1 é való bele.
Jó bele a 600F1-é valóban. Ugyanaz a gyári cikkszáma is 17210KT8000.
Utángyártottban a Hiflo HFA1604.
Milyen levegőszűrő megy bele a cbr 500f pc20 as motorba?Nincs benne a katalogusba Szolnokon igy bekellene vinnem de én már úgy akarom vinni a motort hogy meglegyen minden. Az eladó azt mondta hogy a cbr600 f1 é való bele.
Ezen van esetleg vésztartalék jelző? A tiednek mi a vége és milyen időközönként szoktál cserélni olajat szűrőket?
szóval, ha nem mutat semmit, akkor az úgy jól van.
Hali

Nem tudom mire gondolsz, de a CBR 600F-ben nincs üzemanyagszint-jelző, csak " vésztartalék-jelző"
Magyarul csak akkor jelzi, amikor 3,5 liternél kevesebb van a tankban, tehát már a tartalékból motorozol.
Ilyenkor a bal oldalon a sok csík folyamatosan csökken, illetve villog először csak egy, aztán a többi. Kicsit megtévesztő, mert először olyan, mintha tele tankot jelezne.
Mint minden motornál a kötelező dolgokat at kell nézni. Semmi extra nincs. Mivel nincs rajta üzemanyag szint jelző ezért én az elején kicsit többször tele tankoltam és számolgattam a fogyasztást. Városi 6,5 országúti 5,5 de ha fonomabban közlekedek akkor mind a kettő csökken. Szóval 200 km simán elmegy
Szia esetleg tudnál valami részletes leírást adni hogy mire figyeljek oda hibák illetve van esetleg rajta valami ami jelzi az üzemanyagot Hogy mikor kell tankolni.?Még a papírozása tart így még csak próba köröm volt vele de már az az Egyetlen kör is megfogott.
Hali Mindenki
Kellene egy kis segítség nekem is..
Teljesen üres az üzemanyag szintjelzőm helye a műszer egységben nem mutat semmit. Kiszedtem a tankban lévő benzinpumpa pakkot de semmi olyat nem találtam rajta ami bármi hibára utalna. pumpa megy kábelek a helyén és mégis süket a kijelző...
5letek?
UI: kicsit korábban mutatott aztán már nem..
Lehet gyorsabban oda meg visszaérne, csak Shanghaiba bejutásra és kijutásra is rá kell számolni egy-egy hetet.