Nekem is ez a bajom , hogy ezeknek a kinai cuccoknak szar a fénye :D Esetleg akinek custom rendszám tartó van tudna feldobni egy képet , hogy az indexet , hogyan oldotta meg :D
Soha senki nem b.sztatott erte. Mondjuk muszakin nem ment volna at
Aztan vegulis visszaraktam a gyari lampat, mert az jobban tetszett, ez meg valami gagyi kinai gyartmany volt, ami kicsit furan villogott - ahogy a videon is latszik.
Hali, nekem is ez van.
Év elején vettem, cseréltem olajat, szűrőt, gyertyát, első teleszkóp felújítás, fekpofa, izzók, gumik.
Amit szezon végén kell csinálnom: Motor szétszedni, mert alacsony fordulaton halk csörgést hallok gáz adásra, karbi tisztítás + Szinkron.
Az enyemen a 600-as hurrican hengerfej van saccra 70-80 le között lehet.
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele. Két személlyel is jól megy.
Nem tenném de mivel a customizált rendszám tartón nem a felfogatásnál van az indexnek a rögíztőpontja hanem magán a táblatartón így kell valamilyen alternatív megoldás a gyári indexekre .
Ne tedd rend éber őreinek nem fog tetszeni amúgy ezek a mai ledes cuccok eléggé láthatóak nappal is csak mivel egymás mellett van a két irányjelző nem fogják messziről tudni eldönteni merre is akarsz kanyarodni meg ugye nem is szabályos a kresz szerint
igen, túrakormányt szeretnék rakni rá, de pont a kifurkált villahidat szeretném elkerülni. A kérdésem kicsit pontosabban, hogy valami másik motor (pl hornet és társai) villabefogója felmegy-e a cbrre?
Hali! Ma voltam Kakucsolni! Qrva yo! idő volt, és csak ketten voltunk a pályán. Tudom, nem nagy szó, de sikerült 0,5 centire nyírnom a majrécsíkot. Az "angyalok" nagyon jól vizsgáztak az aszfalton, és azt hiszem kezdek megbízni bennük. Most csak attól csokiztam be majdnem, amikor a csizmámon leért a koptató. Marha jól éreztem magam.
Pár hónapja vettem a kis drága f4-esemet. Verseny lábtartókkal vettem meg a kicsikét, nagyon dögösek de szeretném inkább gyárira cserélni.Ha valakit érdekel 1 csere irjon nyugodtan .... a részleteket megbeszéljük .
Üdv új vagyok még a Honda motorok terén most tettem szert egy cbr 500F pc20 típusú motorra és érdekelne valakinek van még ilyen motorja és kikérném a véleményeket,hogy hibák előny stb szervíz ellátás stb
Választ előre is Köszönöm
Most nekem minden kocka villogott már pár kilométer óta, 15,2l ment bele.
https://www.youtube.com/watch?...
Soha senki nem b.sztatott erte. Mondjuk muszakin nem ment volna at
Aztan vegulis visszaraktam a gyari lampat, mert az jobban tetszett, ez meg valami gagyi kinai gyartmany volt, ami kicsit furan villogott - ahogy a videon is latszik.
Év elején vettem, cseréltem olajat, szűrőt, gyertyát, első teleszkóp felújítás, fekpofa, izzók, gumik.
Amit szezon végén kell csinálnom: Motor szétszedni, mert alacsony fordulaton halk csörgést hallok gáz adásra, karbi tisztítás + Szinkron.
Az enyemen a 600-as hurrican hengerfej van saccra 70-80 le között lehet.
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele. Két személlyel is jól megy.
Valaki használ innen ilyen hátsó lámpát ?
http://www.aliexpress.com/item...
Gondolkodok rajta , hogy kellene venni csak nem tudom mennyire látható az index benne .
Pár hónapja vettem a kis drága f4-esemet. Verseny lábtartókkal vettem meg a kicsikét, nagyon dögösek de szeretném inkább gyárira cserélni.Ha valakit érdekel 1 csere irjon nyugodtan .... a részleteket megbeszéljük .
Ma mentem vele nagyon szépen húz
http://youtu.be/fdj__H21TbI 600 F4 video walk around[/url]
Hirdetés
Választ előre is Köszönöm