Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a válaszokat Urak.
Nekem is ez a bajom , hogy ezeknek a kinai cuccoknak szar a fénye :D Esetleg akinek custom rendszám tartó van tudna feldobni egy képet , hogy az indexet , hogyan oldotta meg :D
Gyári manuál szerint 3,5L a tartalék...
Ha kivillanik a lámpám akkor kerek 15 liter tudok tankolni tehát a tartalèk kb 3 liter
Köszi
3,5l-t írnak valahol, de szerintem valamivel több.
Most nekem minden kocka villogott már pár kilométer óta, 15,2l ment bele.
Tobb, mint egy evig hasznaltam ezt:
https://www.youtube.com/watch?...

Soha senki nem b.sztatott erte. Mondjuk muszakin nem ment volna at
Aztan vegulis visszaraktam a gyari lampat, mert az jobban tetszett, ez meg valami gagyi kinai gyartmany volt, ami kicsit furan villogott - ahogy a videon is latszik.
Tudja vki, h a 18 literes tankból mennyi a tartalék? Nem találom a service manualban.
Vagy ha bontott akkor sugomotor vagy ricsibontó.
Jópofa csak szabálytalan. Csesztethetővé válsz tőle. Nem ér annyit. Felesleges pénzkidobás.
Köszönöm a segitséget.
Hali, nekem is ez van.
Év elején vettem, cseréltem olajat, szűrőt, gyertyát, első teleszkóp felújítás, fekpofa, izzók, gumik.
Amit szezon végén kell csinálnom: Motor szétszedni, mert alacsony fordulaton halk csörgést hallok gáz adásra, karbi tisztítás + Szinkron.
Az enyemen a 600-as hurrican hengerfej van saccra 70-80 le között lehet.
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele. Két személlyel is jól megy.
szia! írd be itt a keresőbe hogy Mecseki, és több oldalt olvashatsz róla.
Sziasztok keresek eladó bontott vagy után gyártott feszültség szabályzót honda cbr600f3 1998 ba Ha tud valaki szóljatok. üdv immo
Nem tenném de mivel a customizált rendszám tartón nem a felfogatásnál van az indexnek a rögíztőpontja hanem magán a táblatartón így kell valamilyen alternatív megoldás a gyári indexekre .
Ne tedd rend éber őreinek nem fog tetszeni amúgy ezek a mai ledes cuccok eléggé láthatóak nappal is csak mivel egymás mellett van a két irányjelző nem fogják messziről tudni eldönteni merre is akarsz kanyarodni meg ugye nem is szabályos a kresz szerint
Elképzelhető h valamelyik passzol de ezt csak úgy tudod meg ba viszed az eredetit. Bár egyszerűbb egy gyárit venni és kifurni.
Sziasztok !

Valaki használ innen ilyen hátsó lámpát ?
http://www.aliexpress.com/item...

Gondolkodok rajta , hogy kellene venni csak nem tudom mennyire látható az index benne .
igen, túrakormányt szeretnék rakni rá, de pont a kifurkált villahidat szeretném elkerülni. A kérdésem kicsit pontosabban, hogy valami másik motor (pl hornet és társai) villabefogója felmegy-e a cbrre?
Igy könnyű h csajok vigyáznak. Rád
Hali! Ma voltam Kakucsolni! Qrva yo! idő volt, és csak ketten voltunk a pályán. Tudom, nem nagy szó, de sikerült 0,5 centire nyírnom a majrécsíkot. Az "angyalok" nagyon jól vizsgáztak az aszfalton, és azt hiszem kezdek megbízni bennük. Most csak attól csokiztam be majdnem, amikor a csizmámon leért a koptató. Marha jól éreztem magam.
Sziasztok !

Pár hónapja vettem a kis drága f4-esemet. Verseny lábtartókkal vettem meg a kicsikét, nagyon dögösek de szeretném inkább gyárira cserélni.Ha valakit érdekel 1 csere irjon nyugodtan .... a részleteket megbeszéljük .
Eladó a gép, Budapesten megtekinthető.

Ma mentem vele nagyon szépen húz

http://youtu.be/fdj__H21TbI 600 F4 video walk around[/url]

Hirdetés
Üdv új vagyok még a Honda motorok terén most tettem szert egy cbr 500F pc20 típusú motorra és érdekelne valakinek van még ilyen motorja és kikérném a véleményeket,hogy hibák előny stb szervíz ellátás stb
Választ előre is Köszönöm