Állítólag olyan lett mint a M. power 3. power2 fasza sportos a 3 meg már eltúrásodott.
Én bt16pro-t szoktam használni de mondom kipróbálom az S20at.
Aztán ahonnan régen hoztam a gumikat mutatta a srác, hogy ott egy csomó a sarokban mert levetetik.
Végül nem is próbáltam ki. Szóval csak hallomásból tudom.
Szolgálati bmw z8-al jött ki. Nem volt vele különösebb gond. 10.000-et simán elmegy a hátulja. Bár én 7000 környékén most cserélem, mert benne van egy nagy csavar. Michelin pilot road3 lesz helyette. Az az fjr-en is bevált, soha nem csúszott meg. A z8-at nem éreztem annyira stabilnak.......de nem rosz.
sziasztok !
eladó a képen látható pirelli diablo corsa 180/55-17 hátsó gumi 65%-os állapotban,szépen egyenletesen kopva ! postával együtt bárhova 5500 ft az ára !
Nekem Road 2 van fent nincs vele bajom, nem csúsztam meg vele soha sem és szinte alig fogy.
Nyugodt vezetéshez néha döntögetéshez szerintem kiváló gumi, igaz nem olcsó.
Nekem most lett cserés az első és a hátsó is... Ma jött meg mindkét gumi. Mi a METZELER ROADTEC Z8 mellett döntöttünk. Pont ma vettem meg a Motorrevü legújabb számát a 2015-ös gumiteszttel. Ez a gumi nyerte a sport-túra kategóriát elég magasan a Pirelli és a Michelin előtt. Kíváncsi leszek milyen lesz feltéve.
Nekem BT-016Pro van fennt és nagyon meg vagyok vele elégedve. Tapad rendesen és esőben is jól használható. Barátomnak S20 evo van fennt. Tudni kell rola hogy a Bt-016 utódja. Nagyon dícséri ő is. Annyi hogy hamarabb bemelegszik az övé, de más különbség szerintunk nincs. 3000km van most az enyémbe...de szerintem 10.000 el fog menni. Én nem szoktam pályázni viszont a Mecseken lakom...igy a szerpentinek adottak
Két oldalsó burkolatot leveszed ami a tankhoz csatlakozik de vigyázz mert két pöcökkel az oldalidomba van pattintva ha azok lenn vannak a kormány nyaknál lévő két csavart kiszeded meg az ülést leveszed és az ott lévő két csavart is kiveszed aztán a tankot egy rongyra óvatosan hátrafordítod persze ezt a legjobb majdnem üres tankal csinálni aztán már látod is a levegőszűrő boxot kiszeded körbe a kismiloiomegyszáz csavart és már szedheted is ki
Nem kell elvileg levenni. Meglazítod hátul is a 2 csavart, majd az első kettőt kiveszed és elvileg asszem könyv szerint 20-25 cm-t fel tudod elölről hátrafelé emelni és alatta van a légszűrő ház. Csillagcsavarok vannak benne körbe és egy középtájékon. Van egy csatlakozó a ház tetején, amit ne felejtsetek el lehúzni és visszadugni. Csavarok ki, tető le, alatta légszűrő. A hátsó csavarokhoz én kis marokcsavarhúzót szoktam használni, mert naggyal nem nagyon férsz hozzá, ha nem veszed le a tankot, csak felhajtod.
Sziasztok srácok! SOS segítségre lenne szükségem!
Épp bukógomba szerelésében vagyunk és ha már szét van bontva a fél motor gondoltam kicserélem a levegőszűrőt.
MERRE TALÁLOM? A tankot kell levenni?
Gyors válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
Ákos
Szia! Nekem a Hornet-en BT023 van!
Én megvagyok elégedve vele, mert viszonylag gyorsan bemelegszik, de míg
nem melegedet be kellően, azt a tudtodra is adja némi seggriszával, meg durvább kigyorsításnál is hajlamos meg meg csúszni, de ettől függetlenül elégedett vagyok vele. Ha bemelegedett kellően akkor szépen lehet dönteni, hogy vizes úton hogy viselkedik, na arról sok tapasztalatom nincs, mert esőben még nem mentem vele, de amikor vizes volt az út akkor meg nem reszkíroztam...
Idáig 10e km van a gumikba de ezt meg nem mondod róla.
Ha majd cserélni kellene akkor vagy a bridgestone T30(bt023 utodja) vagy az S20-at próbálom ki.
Remélem tudtam segíteni.
Jó a michelin. Nekem Pilot One van fent. Eléggé jól tapad. Ha a Pilot Roadtól puhábbat akarsz akkor rakj fel Pilot Power-t vagy Pilot Pure-t.
Most a hátsóm egy bridgestone S20R lesz...nem tudom, hogy válik be, de jókat írtak róla.
BT-023 at sokan dícsérik, igaz nekem nincs vele tapasztalatom.
Pirelli Angel nekem tetszett, tartós, de azért tapad is.
Nehéz megtalálni a mezsgyét sportos és tartós között. ez hátha segít
Halihó!Valakinek van tapasztalata bridgestone batlax gumival?Most michlein road pilot van de már cserés.Érdemes a bridgestonra váltani vagy vegyek road pilotot ,bár szerintem a road pilot kicsit kemény.
Sziasztok!
Megnézzük a Brno-i futamot, és az érdekelne -tapasztalatok alapján- hogy merre célszerű mennem, fizetősek e arra a sztrádák -nyilván- és hogy azt ott menet közben hol tudom megtenni. vagy bármi egyéb dolog, ami fontos lehet ezzel kapcsolatban.. !
A segítő válaszokat előre köszönöm
Én bt16pro-t szoktam használni de mondom kipróbálom az S20at.
Aztán ahonnan régen hoztam a gumikat mutatta a srác, hogy ott egy csomó a sarokban mert levetetik.
Végül nem is próbáltam ki. Szóval csak hallomásból tudom.