Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ha kimotoroznál érte?
Ebay-en a Kínából jövő cuccokra 2-4 hetet ír, de nekem eddig majdnem minden megjött 2 hétnél is hamarabb. Van egy sanda gyanúm, hogy ezek a cuccok nem is a világ másik feléről, hanem a nyolckerből jönnek már...
Nekem mostanában a kínaiaktól nagyon lassan jönnek meg a cuccaim...mondjuk máshonnan is... Lehet a postás csávó utál? Majd jól megagyalom...
Elég gyorsan megjött, talán 2 hét alatt, persze lehet pont szerencsém volt és elcsíptek vmi hajót.
Szia,
Köszi, azt találtam én is, csak nem akarunk várni rá 3-4 hetet...
Én ebayről vettem, jobbos-balos együtt került kb. 5000 Ft-ba. Nekem csak a jobbos szállt el, felraktam, teljesen jól működik. Mondjuk asszem csak a szártól cseréltem, vagyis az alapkonzol maradt, de azt is adják hozzá.

tükör
12000km
12e rémlik nekem.
Hány km az F4-esnél az olajciklus? Itt is 6000 vagy több?
Tatabánya környékén nincs valakinek kölcsön aksija míg legariztatom az enyém?
Köszi, örülök is!
SEHOL!
Attól függ melyiket milyen piacra gyártották.
Viszont örülj neki, h nincs, mert nem győzik kiiktatni bypass cuccokkal. 1 hibaforrással kevesebb is van, mert az tudja dobálni az FI-t...
Hol van a 2003-as F4i-n a lambdaszonda?
Ma együtt motoroztam egy 2006-os gyártmányúval, annak a gyári dob és az illesztés között volt félúton. Nekem egy nem gyári dob van fent, de meg van az is. Gondoltam hazajövök és ott lesz rajta, de nincs, és még a helye sem! Help!
Kell az újdonság...az a másik oldalán van...
Ááááá, még nem. Most a kuplunggal szopok.....
Köszi, majd írni fogok valamikor!
Szia,
Igen, Tatabányai. Mail címem az adatlapon, telszám csere mehet.
Jóvaan na, tegnap elaludtál a cset előtt...
Vagy annyira örültél, h szétkaptad a DL-t...
Én nem vagyok ur, bazmeg, de van...
Bigoneoszi, Tsanyi épp nyaral, és azt mondta hozzád forduljak bizalommal.
Valamikor az elkövetkező hetekben fel kéne dobni a CBR-emre egy új láncszettet. GS-en megcsináltam mindig magamnak patentszemmel, de azt már nittelve akarom, viszont nincs hozzá szerszámom. Sanyi azt mondta hogy tatai vagy, de Rollék szerint meg tatabányai...mindegy, az a fő hogy közel vagy!
Srácok köszi a mai gurulást, nagyon fasza volt!
Zoli, majd dobd fel a videókat!
Megnéztem a gyári dobot és nincs rajta lambdaszonda, de még a helye sincs meg. (CBR600F4i 2003)
Hi Urak,
Van valakinek elfekvőben jobbos F4 vagy F4i tükre?
Nem kell 2 évente ne aggódj én 35e-nél cseréltem 2011-ben most 74e van a motorban még lekopogom semmi baja
A leghátsó csöpög és nem nagyon. Menet után egy 10 forintos érményi foltot hagy maga után. Biztosan az, mert ott volt még a csepp a cső végén.