Ebay-en a Kínából jövő cuccokra 2-4 hetet ír, de nekem eddig majdnem minden megjött 2 hétnél is hamarabb. Van egy sanda gyanúm, hogy ezek a cuccok nem is a világ másik feléről, hanem a nyolckerből jönnek már...
Én ebayről vettem, jobbos-balos együtt került kb. 5000 Ft-ba. Nekem csak a jobbos szállt el, felraktam, teljesen jól működik. Mondjuk asszem csak a szártól cseréltem, vagyis az alapkonzol maradt, de azt is adják hozzá.
SEHOL!
Attól függ melyiket milyen piacra gyártották.
Viszont örülj neki, h nincs, mert nem győzik kiiktatni bypass cuccokkal. 1 hibaforrással kevesebb is van, mert az tudja dobálni az FI-t...
Hol van a 2003-as F4i-n a lambdaszonda?
Ma együtt motoroztam egy 2006-os gyártmányúval, annak a gyári dob és az illesztés között volt félúton. Nekem egy nem gyári dob van fent, de meg van az is. Gondoltam hazajövök és ott lesz rajta, de nincs, és még a helye sem! Help!
Bigoneoszi, Tsanyi épp nyaral, és azt mondta hozzád forduljak bizalommal.
Valamikor az elkövetkező hetekben fel kéne dobni a CBR-emre egy új láncszettet. GS-en megcsináltam mindig magamnak patentszemmel, de azt már nittelve akarom, viszont nincs hozzá szerszámom. Sanyi azt mondta hogy tatai vagy, de Rollék szerint meg tatabányai...mindegy, az a fő hogy közel vagy!
Srácok köszi a mai gurulást, nagyon fasza volt!
Zoli, majd dobd fel a videókat!
Megnéztem a gyári dobot és nincs rajta lambdaszonda, de még a helye sincs meg. (CBR600F4i 2003)
Köszi, azt találtam én is, csak nem akarunk várni rá 3-4 hetet...
tükör
Attól függ melyiket milyen piacra gyártották.
Viszont örülj neki, h nincs, mert nem győzik kiiktatni bypass cuccokkal. 1 hibaforrással kevesebb is van, mert az tudja dobálni az FI-t...
Ma együtt motoroztam egy 2006-os gyártmányúval, annak a gyári dob és az illesztés között volt félúton. Nekem egy nem gyári dob van fent, de meg van az is. Gondoltam hazajövök és ott lesz rajta, de nincs, és még a helye sem! Help!
Igen, Tatabányai. Mail címem az adatlapon, telszám csere mehet.
Vagy annyira örültél, h szétkaptad a DL-t...
Valamikor az elkövetkező hetekben fel kéne dobni a CBR-emre egy új láncszettet. GS-en megcsináltam mindig magamnak patentszemmel, de azt már nittelve akarom, viszont nincs hozzá szerszámom. Sanyi azt mondta hogy tatai vagy, de Rollék szerint meg tatabányai...mindegy, az a fő hogy közel vagy!
Zoli, majd dobd fel a videókat!
Megnéztem a gyári dobot és nincs rajta lambdaszonda, de még a helye sincs meg. (CBR600F4i 2003)
Van valakinek elfekvőben jobbos F4 vagy F4i tükre?