Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Van egy eladó hibátlan kuplung deknim CBR 600 F4-hez 15000 ft az ára.Akit érdekel keressen bátran.
Üdv:Vinkó
Enyém is 2005-ös, 24e km a csereperiódus. Szerintem 9C, ill. ez is azt mondja:

gyertya

Du. hazamegyek és megnézem a könyvében én is ill., h én mit raktam bele és megírom. Egyébként meg állítólag sokkal többet elmennek 24e km-nél. Én el is raktam őket, mert semmi bajuk nem volt, csak én is lelkiismeretes voltam, h 24e km van benne, akkor csere.
Hello!olyan kérdésem volna h 2005 ös cbr hez 16 vagy 24 ezres a gyertya csere periodusa?Illetve ngk imr9c 9h vagy az imr 9a 9h valo bele?mindkettöt manualbol néztem ki!köszi
Brembo SC ha nem gyari.
SZerintem EBC a király, ha nem gyáriról van szó.
CBR 600RR 2009 ( pl.)
Az APRacing betét nem tesz jót a fektarcsanak, tapasztalatom szerint.Érdemes beruházni a gyáriba szerintem.
SZia

mennyiért adod a feszszabályzót?
mindegy
Szia
tankot légszűrőházat le kell szedni, csak onnan lehet hozzáférni, elég szűk ott a hely.
Még valami, számít, hogy a főtengely milyen állásában veszem ki a feszítőpatront? Vagy csak ahol megáll...
Sziasztok, megjött kínából a manuális vezlánc feszítőm. Tudtok tanácsot adni, honnan érdemes beszerelni f4i-be a lehető legkevesebb bontással? Vagy szét kell bontani mindent, szívócsonkokat is?
Eladó kipu 600F4 és F4i-re.
Slip-on eredeti Yoshimura RS-3 dob összekötőcsővel.
Most volt polírozva meg újra van tömve.
35e Ft.
600RR sztem.
szerintem első széria rr lengő villa.. pöpec.
feszültség szabályzok eladók tel 06704275150
ezen minek a hátsó villája lehet?állatul néz ki vele.
Vidd el a régi gyűrűt mintának.
Akkor szerintem tudnak adni csak arra figyelj hogy benzin álló o gyűrű legyen.
Rosszul írtam, ez max O-gyűrű lehet. azon meg nincsen méret !
Elméletileg rajta van a szimeringen a méret.Ha megvan a méret akkor tudnak szerintem boltban adni hozzá ha nem akkor a hondától.Vagy szedd ki a szimeringet és vidd magaddal a boltba és ott lemérik ,és megmondják hogy va
Szevasztok!

Nem tudja valaki hogy mi a cikkszáma annak a szimeringnek ami a karbiba befolyó benzincső T-elágba van a két végén? Ott csepeg nekem a benzin. F1-es CBR. Csak márkaboltba tudok rendelni, vagy előfordulhat hogy van csapágyboltban is ?
Fasza
Ki volt ma Dobogókőn egy piros-szürke f4i-vel, hölgy utassal?
Köszönöm szépen!