Du. hazamegyek és megnézem a könyvében én is ill., h én mit raktam bele és megírom. Egyébként meg állítólag sokkal többet elmennek 24e km-nél. Én el is raktam őket, mert semmi bajuk nem volt, csak én is lelkiismeretes voltam, h 24e km van benne, akkor csere.
Hello!olyan kérdésem volna h 2005 ös cbr hez 16 vagy 24 ezres a gyertya csere periodusa?Illetve ngk imr9c 9h vagy az imr 9a 9h valo bele?mindkettöt manualbol néztem ki!köszi
Sziasztok, megjött kínából a manuális vezlánc feszítőm. Tudtok tanácsot adni, honnan érdemes beszerelni f4i-be a lehető legkevesebb bontással? Vagy szét kell bontani mindent, szívócsonkokat is?
Elméletileg rajta van a szimeringen a méret.Ha megvan a méret akkor tudnak szerintem boltban adni hozzá ha nem akkor a hondától.Vagy szedd ki a szimeringet és vidd magaddal a boltba és ott lemérik ,és megmondják hogy va
Nem tudja valaki hogy mi a cikkszáma annak a szimeringnek ami a karbiba befolyó benzincső T-elágba van a két végén? Ott csepeg nekem a benzin. F1-es CBR. Csak márkaboltba tudok rendelni, vagy előfordulhat hogy van csapágyboltban is ?
Van egy eladó hibátlan kuplung deknim CBR 600 F4-hez 15000 ft az ára.Akit érdekel keressen bátran.
Üdv:Vinkó