Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a motorplexibolt.hu vettem a plexit.Vagy e-bay
Sziasztok!

Mit gondoltok az AP Racing fékbetétekről?
A másik kérdésem pedig, hogy plexit szeretnék cserélni. Bubis, színes plexit szeretnék, tudtok ajánlani jó áron? (Honda CBR 600 F, 2005)

Köszi!
Sziasztok,
Ez a fékbetét most elég jó áron van, ugye? Használtok Brembo-t? Előre is köszi,
http://motoralkatresz.eu/termekek/Brembo/07HO4507_fekbetet/
köszi,megpróbálom.
Én innen szoktam beszerezni.
El is postázza, de ha személyesen mész kiválasztani, fel is szereli neked.
Nagyon korrekt a srác, rendszeresen visszajárok hozzá.
Szia,
Pedig valahol ha jól gondolom a 12 v összeér a testeléssel ez szokott ilyen halvány szarságot produkálni. Mint írod csak tompítottnál tehát leszűkül erre a vezeték vonalra..
nekem használt is jó csak jó állapotú legyen
Szia!

Én nem árulok gumit

Csak azért írtam az infót, hogy ne keress feleslegesen olyan gumit amit már nem forgalmaznak
Sziasztok
CBRLaca elérhetőségét meg tudja nekem adni valaki?Ugyani ugyan az a hiba merült fel nálam is.
Idézem: Üdv Mindenkinek!

Lehet nem jó helyre írok de megpróbálom :)
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek ha valaki találkozott már ilyen hibával. Nekem egy CBR 600 FS van több mint egy éve van nálam és pár hete olyan hibát produkál, hogy felkapcsolt világításnál néha menet közben halványan felvillan a reflektor visszajelzője a műszerfalon majd kis idő után a piros visszajelző is és leáll a moci. Ha leveszem a villanyt akár csak helyzetjelzőre egyből indíthatok és megyek tovább. Izzók, vezetékek, kapcsolók átnézve se szakadás se zárlatot nem találok. Ha valakinek volt ilyen hibája nagyon megköszönném a segítséget!
Üdv, Laci!
Pilot Power 2CT milyen méretben van?és mennyi az annyi?
Na jól megkeveri a link......

Szóval sportgumija jelenleg:

-Power supersport Evo
-Pilot Power3
-Pilot Power 2CT
-Pilot Power

Versenygumijai:

-Power Slick Evo
-Power Cup Evo -utcán is használható-
-Power Supersport Evo -utcán is használható-
-Power Rain
-Power Supersport -utcán is használható-
-Power Slick
Meg ezek a versenygumijai vannak, amiből van ami jó utcára is:

link
Igazából a pilot one is megszűnt. Ezek vannak most sport kategóriában:

link
Azt írta valaki, hogy megszüntették a gyártását. Szóval nem biztos, hogy találsz bárhol is. A Pilot One puhább tőle, a Pilot Power a következő lépés utána, a pure eltűnt...
megvan,elírtam az SC nem kell hogy benne legyen ,az robogó gumi ,nekem 17 méretben kellene.
ott nincs,legalábbis nekem error a link
Pénteken P.ring valaki?
Keresek Michelin power pure sc 120/70 r17 motorgumit ,nem 1 nyarasat ,aki tud ilyet ne tartsa magába :)
Sziasztok! Eladó Cbr 600 f3 pályaidom. Képen látható állapotban. Kicsi pénz nagy szerencse! :) 15.000ft
Hát ha elszakadt keresd meg a másik végét és forraszd össze olyan nincs, hogy elszakad és nincs meg a másik vége
Sziasztok. Megint egy kérdéssel fordulok hozzátok.
Egyik index-em nem ég. A baj az hogy két kábel van. Fekete és egy narancs. A fekete be van kötve viszont a narancs el van szakadva és nem tudom hova menne. Van valakinek egy kapcsolási rajza vagy hogy melyik kábel micsoda? Vagy esetleg örömmel fogadok el egy megbízható szerelő névjegyet a közelben. (II. kerület) Előre is nagyon köszönöm
ott általában benzinálló gumi gyűrű van,biztos az öregedett el.