Már régóta szívtam a motorral, bemelegedve amikor beindul a venti + világítás+ index egyszerűen leállt a motor.
Vettem bele egy fesszabályzót direkt a legolcsobbat, hogy ha nem ez a baja akkor ne költsek el 36eFt-ot...
Egyik szerelő azt mondta, hogy szétment a generátor vigyem el felújítani, most jöttem egy másik szerelőtől és a csatlakozó végek voltak megsülve, kicserélték a csatikat + vezetéket.
Rátettük a régi fesszabályzót mert azzal működik, a kínai RMS 60km-t bírt ezt senki se vegyen...
Teljesen gyári dob,nem volt fent nekem ,át akartam alakíttatni de elmaradt.18000 az ára,szép a hangja vele mint az állat,8000 ért alakították volna át hogy jó legyen f2-re
Eladó 54-es profi bőr protektoros,hát-púpos dzseki újszerű állapotban !
Kb.172-179cm magas,75-85 kg ig jó ! Sajnos én kinőttem,keveset használt. Piros-fekete cbr -ekhez jól megy . 24 000 ft !
Viccen kívül újra elmondom ( bár szerintem minden évben elmondom )
Hogy : minden motorral rendelkező embernek életében legalább egyszer MUSZÁLY elmennie pályamotorozni, mert:
-nagyon sokat fejlődik a motorozási tudásod, órák alatt észrevehetően!
-minderre a kisebb (max. 90km/h ) kanyaros Kakucsring a legalkalmasabb.
( nincs Kakucsring részvényem)
Vettem bele egy fesszabályzót direkt a legolcsobbat, hogy ha nem ez a baja akkor ne költsek el 36eFt-ot...
Egyik szerelő azt mondta, hogy szétment a generátor vigyem el felújítani, most jöttem egy másik szerelőtől és a csatlakozó végek voltak megsülve, kicserélték a csatikat + vezetéket.
Rátettük a régi fesszabályzót mert azzal működik, a kínai RMS 60km-t bírt ezt senki se vegyen...
Eddig megy a motor remélem a jövőben is így lesz.
Így tárgytalan, mert nekem sem menne fel f3 ra.
akku
Ez neked F2-n volt? Lett berhelve, vagy teljesen gyári? Mennyit kérsz érte?
Köszi
Segítséget szeretnék kérni. Akku-ra lenne szükségem a 2003-as F4i-m hez. Milyen típus a megfelelő?
Köszönöm.
Eladó a plexi, indexek, átalakított ülés (kb. 3-4 cm-el alacsonyabb ülés pozíció) illetve az emelő, hozzá tartozó emelő konzolokkal.
Plexi: 6000 Ft
Indexek (két pár) 5000 Ft
Ülés: 7000 Ft
Emelő konzolokkal: 9000 Ft
Email: pogimen@citromail.hu
Kb.172-179cm magas,75-85 kg ig jó ! Sajnos én kinőttem,keveset használt. Piros-fekete cbr -ekhez jól megy . 24 000 ft !
Viccen kívül újra elmondom ( bár szerintem minden évben elmondom )
Hogy : minden motorral rendelkező embernek életében legalább egyszer MUSZÁLY elmennie pályamotorozni, mert:
-nagyon sokat fejlődik a motorozási tudásod, órák alatt észrevehetően!
-minderre a kisebb (max. 90km/h ) kanyaros Kakucsring a legalkalmasabb.
( nincs Kakucsring részvényem)