Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. F4i-n a kínai állítható kuplungkar nektek is hozzáér a fejidomhoz teljesen jobbra fordított kormánynál, vagy csak én vettem szar helyről?
Már régóta szívtam a motorral, bemelegedve amikor beindul a venti + világítás+ index egyszerűen leállt a motor.
Vettem bele egy fesszabályzót direkt a legolcsobbat, hogy ha nem ez a baja akkor ne költsek el 36eFt-ot...

Egyik szerelő azt mondta, hogy szétment a generátor vigyem el felújítani, most jöttem egy másik szerelőtől és a csatlakozó végek voltak megsülve, kicserélték a csatikat + vezetéket.

Rátettük a régi fesszabályzót mert azzal működik, a kínai RMS 60km-t bírt ezt senki se vegyen...

Eddig megy a motor remélem a jövőben is így lesz.
Sajnos, ha átalakítás nélkül nem megy fel f2 re, akkor
Így tárgytalan, mert nekem sem menne fel f3 ra.
Teljesen gyári dob,nem volt fent nekem ,át akartam alakíttatni de elmaradt.18000 az ára,szép a hangja vele mint az állat,8000 ért alakították volna át hogy jó legyen f2-re
Csak összehasonlítás miatt:

akku
Helló!
Ez neked F2-n volt? Lett berhelve, vagy teljesen gyári? Mennyit kérsz érte?
Köszi
Én valam 10.000-ért vettem bele. Nem drága különösebben.
Köszönöm szépen!
Elméletileg a Banner ár/érték aránya a legjobb.
YTZ10S
Nem tudja valaki vèletlenűl F4-be kuplung kiemelő karhoz mekkora szimering kell mert kicserèltem kart de könnyezik
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Akku-ra lenne szükségem a 2003-as F4i-m hez. Milyen típus a megfelelő?

Köszönöm.
ő az
Srácok van egy gyári dobom eladó f4-re ha valakit érdekel.
Sziasztok!

Eladó a plexi, indexek, átalakított ülés (kb. 3-4 cm-el alacsonyabb ülés pozíció) illetve az emelő, hozzá tartozó emelő konzolokkal.

Plexi: 6000 Ft
Indexek (két pár) 5000 Ft
Ülés: 7000 Ft
Emelő konzolokkal: 9000 Ft

Email: pogimen@citromail.hu
Az`é így könnyű az élet h, közel van...
17 én P Ringre valaki vagy valakik?
Én is mennék. Akár jövő hét szombaton, ha lesz pályanap.
én megyek ha lesz időpont...
OK.
bagladi74@freemail.hu
Eladó 54-es profi bőr protektoros,hát-púpos dzseki újszerű állapotban !
Kb.172-179cm magas,75-85 kg ig jó ! Sajnos én kinőttem,keveset használt. Piros-fekete cbr -ekhez jól megy . 24 000 ft !
Pedig már megérdemelnéd.

Viccen kívül újra elmondom ( bár szerintem minden évben elmondom )
Hogy : minden motorral rendelkező embernek életében legalább egyszer MUSZÁLY elmennie pályamotorozni, mert:
-nagyon sokat fejlődik a motorozási tudásod, órák alatt észrevehetően!
-minderre a kisebb (max. 90km/h ) kanyaros Kakucsring a legalkalmasabb.
( nincs Kakucsring részvényem)
Benne vagyok!