Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kompletten 20 ,Csongrád megye-Makó
Szia! Mi az ára az nyeregtáska konzolnak? Helyileg merre lehet megnézni? Válaszod előre is köszönöm!
Sziasztok. Ma új tulajhoz került az F4i-m. :( Megmaradt pár cucc, ha valaki túrásítani akarná a motorját. Illetve van egy vadi új papír légszűrőm (6000FT)+ egy Mivv Suono dobom (100000Ft)
Eladó túra cuccok: Givi hátsó doboztartó platni rögzítővel - 20000Ft
Givi Maxxia-II 52l doboz+platni - 60000Ft
Egyedi gyártású oldaltáskatartó - 15000Ft
Givi T474 oldaltáska - 35000Ft
GPS tartóhoz felfogató konzol, saválló anyagból - 4000Ft
Ha bármi érdekelne keressetek nyugodtan. +36-20/561-8803
Nekem ilyen problémám nincs,nem járok pályázni és egyik oldalra amúgy sem tudnék nagyot dönteni mivel kijjebb előrébb és lejjebb lett rakva a lábtartóm a baleset miatt A futóművet meg egyenesen imádom a kawa után.
Hallod, én voltam néhányszor kint vele a ringen Mogyoródon, őszintén mondom olyan élvezeteseket tudtam vele menni, ráadásul nagyon jó időket is szűken de 2.10 alattikat. Csak a gumi volt pálya a többi full gyári. Mondjuk az első fék és a hátsó futómű nagyon rövid idő alatt elérte a határait de ezt orvosoltam gyorsan.
Nagyon konrét íveket lehet vele venni, sajna a lábtartóm vége és a csizmám oldala bánta, mert már nem tudtam hova eldugni a flaszter elől..
Sziasztok!elado nyeregtáska tarto szett!
Hát nyár van, de inkább csak 30 fok legyen. Nekem az is elég meleg motoron meg bárhol.
Hát igen a meleg ki tudja az embert venni rendesen tegnap mikor jöttünk hazafelé Mostár-tól Horvátországig végig 45 fok volt gondoltuk akkor legyen horvátban autópálya előbb érünk haza hát ott se volt hűvösebb este 7-kor még Zágráb környékén az autópálya fölött lévő kijelzőkön még akkor is 37,8 fokokat irkáltak de hát nyár van legyen is meleg lehessen motorozni
Na igen de most amúgy is menő hogy ezer legyen,de ők tudják csak mikor mondod nekik de nem tudják felfogni és még baszogatnak is na azzal ki van a tököm,meg mikor jön valaki azzal,hogy 190 ló kevés neki,hagyjuk már de nem érdekel mert én az enyémet szeretem más meg elégedetlenkedjen csak,meg kell becsülnünk ami megadatik,sőt valamikor én is lóerő buzi voltam de az igazi motorozás lényegéhez köze sincs a lóerőnek.
Jó kis gép a CBR600. Szerintem bőven jó az ereje és élvezetes. Nálam egyedül a sok napos túrák során jött ki, az üléspozíció hátránya, de az is közre játszhatott az utolsó túrán, hogy végig 30 fok feletti volt a hőmérséklet, ami elég jól ki tudta venni az erőt.
Sokan vannak úgy, hogy az 1000-es kell, mert a 600-as nem megy, de közülük kevesen tudják még a 600-t is kimotorozni. Lehet még én is visszasírom majd a F4i-t.
A héten megyek valmikor, de még nincs fix időpont, kicsit összejöttek a dolgok.
péntek esélyes
Ja és a miv hangjátol totál elé voltak ájulva akik hallgatták,egy srác akivel menetm 954 es cbr e van és nagyon tetszett a hangja a gépemnek,meg meg lepődött,hogy a kis cbr is tudja szedni a lábát
Na ma mentem egy jó nagy kört és nagyon szeretem a motorom,egy csomóan azzal piszkálnak,vegyek ezrest az erősebb meg jobban megy de engem tökéletesen kielégít a kis 600 as általában 130-150 között szoktam járni és élvezem szóval már igen ritkán megyek 200km/h felé,rá jöttem engem nem érdekel az ezer köbcenti meg a majd 200 lóerő élvezem ezt is ami van,és lehet örökké meg tartom a cbr-t.Szóval ma meg is lepődtem a fogyasztáson számolgatok számolgatok jelzésig 242km et futott a benzin nos tankoltam 5200ft ért mentem városban is párszor,de ugye legtöbbet kint mentem gyorsan lassan kicsit volt benne 200km/h felett is és alig hiszem de 5,52 litert fogyasztott a gép és végig élveztem amit mentem vele
Mondjuk ha megsültek a csatik, akkor a generátor a ludas valószínűleg. Tényleg újítsd fel...
Sziasztok,

Úgy néz ki lesz egy eladó MIVV Suono sportkipufogóm F4i-re. A kipufogó hibátlan, összekötő csővel, ABE kártyával, kivehető hangtompítóval. Tavaly újonnan vettem. Még garis. Ha valakit érdekel privátban keressen. nemtom51kukacgmailpontcom. Ár 100e Ft, de ha komolyan érdekel érdeklődj megbeszéljük.
Helo!
Hasonló cipőben járok 2006-os géppel, szintén Budapest. Ha gondolod kóperálhatunk. makan[pont]janos[kukac]gmail[pont]com az e-mail címem, ha érdekel a dolog.
Gyálon van egy szerelő nekem kb egy honapja csinálta meg manuálisra a fesztőt az F2 őn. Anyagal együtt 15 ezer forint volt.
Jó Honda szerelőt tudtok Bp-n?

Úgy tűnik nem oldódott meg a problémám tegnap 3x leállt a motor az M0-son, valami elektromos baja van.

Olyan szerelőt keresek aki az elektromos dolgokhoz is ért.

üdv,
Dextro
Annyi azért nincs ha maga szerzi be az ember de nem olcsó
27e lenne már, én anno 15-16e vettem. Elszaladtak az árak.

manuális feszítő
Helló, hát kb 2 lehetőség van. 1. megveszed a gyári Honda láncfeszítőt. Ez kb 27e Ft + szerelés. Utángyártottról még nem hallottam. 2. manuális feszítőt építesz be. ami kb - 10-13e Ft ebayról + szerelés. Ezt időnként amikor hangos kezd lenni a lánc után kell állítani.
Sziasztok!
Úgy fest haldoklik a láncfeszítőm 2005-ös F4-emen. Tudnátok tippet adni hol lehet jó minőségű alkatrészt találni hozzá Bp-en vagy környékén?
Állítólagos típushibáról lévén szó, valahol olvastam, hogy a gyárinál tartósabb alkatrészeket is árulnak...
Tudna valaki tippet/felvilágosítást adni a témában?
Köszönöm szépen!
Hát megnéztem, nekem legalább 4-5 centi van a legkevesebb helynél is. Nekem asszem ilyen van, de ezen a honlapon találsz komolyabbakat is. Ja és nem a 2 ujjas változat, hanem a normál hossz.

http://shop.the2wheels.com/Spa...
Tudom, hogy hirtelen ötlet, de mai napon délután pályanap kakucson?