Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a távolsággal van baj, hanem a szerdával.
Szorgos-dolgos kisgyerekek vagyunk, szóval nekünk munka van. Kenese utáni héten, és Aug. 20 utáni héten szabin leszünk, akkorra esetleg összehozhatnánk valami hasonlót, ha Nektek marad még szabitok. Beszélünk még róla.
Tőle vettem, korrekt, visszahív, elmond mindent, gyors posta, jó gumi:

link
Most már körvonalazódik, szerdán megyünk, gyertek ti is! Fehérvárról kb 250 km. Valszeg péntek-szombatra lenézek Fehérvárra is, ha úgy alakul csörgök.
Köszönöm szépen, utána nézek!
Beszeltem vele,holnap elviszem ezt a bizgeret mert tele a........ ezzel a generatoros tortenettel.
Remenykedem egy jovo het vegi dologban bar nem hiszem hogy osszejon.
Nekem Michelin Pilot Power One van rajta. Brutál jól tapad. Kicsit fostam tegnap esőben vele, mert bordázat az éppen csak van rajta, de érdekes módon nem csúszkált. Lehet a 2 személy meg a súly segített rajta.

Én michelin és pirelli párti vagyok. Bár most hátra vettem egy Bridgestone S20r-t régi dotos újat, ami 28-ba volt postával. Árul még a srác az apróban. Teljesen szép, ruganyos, nem nap szítta.....

Szóval Michelin Power Pure vagy pilot power 2-t el tudok képzelni a gépen, a pirelli supercorsa vagy a metzeler racetec is jó választás.

Minden attól függ ki mit akar csinálni. Nekem gyakran elgurul a gyógyszer és veretek lapon ezért nálam csak a legpuhább gumik jöhetnek szóba.

Aki csak túrázgat annak tökéletes lehet a michelin pilot road 2 vagy 3, esetleg a pirelli angel. De ezeket azért nem a lábtartó karistolásra találták ki. Persze megfelelő körülmények között ezek is tudják, de én óvatos lennék velük....
Azaz....biztos tele van valami szmötyivel.... Keresek valami bowdent és áttolom rajta. Ez már semmiség a többihez képest. Csak a fax ki van vele, hogy már vagy 5x emelem fel a tankot. És ilyenkor farokidom le, hogy ne feszítse, akkor azok a légbeömlő takarók is kicsavarósak..... egy idom csavar mínuszban vagyok eddig. Fogalmam nincs hová esett
Profi. Jó tapasztalatom van vele. Korrekt munkát végez. Vállal 1 év garanciát arra amit megcsinál. ad számlát. Ha gubanc van nem bújik ki a felelősség alól. Teszi a dolgát. Segítőkész telefonon is akár. Én ajánlom. Sok a munkája most 2 hétre be van torlódva azt mondta legutóbb.
Sziasztok!

Némi segítséget kérnék. Nemrég vásárolt Honda CBR 600 FS motorom első kereke szépen meg lett ütve, centírozás már kevés hozzá.
Ha van valakinek eltéve jó állapotú, nem ütött első kereke ne tartsa magában, igényt tartanék rá! Gondolom a sima F4i kereke is passzos, ha nem javítsatok ki :)
Előre is köszi!
Ha már az óra állásnál tartunk az enyében 37000 van én helyeztem forgalomba 2011-ben .De az f2-nél 100000-nél nulláz.Úgy hogy lehet hogy 137000 van benne? Idáig feszültség szabályzó és hőgomba csere volt. most vezérmű lánc csere .Ezeknek nem reped a blokkja mint egyes motroknál.Ezek az f-ek szétüthetelenek (f1 f2 f3 f4)
Köszi!
Mi még sosem jártunk arra motorral...
Azért ha erre jársz, csörögj. A múltkori elmaradt.
Ez olyan mint a kinek milyen nő jön be
Én ezt venném, ha most gumit kellene vennem:
nullRoad 3
vagy
Road 4

Azt azért fontos megjegyezni, hogy túrázásra használom leginkább a motorom!
Sziasztok nem rég óta van meg a motorom és egy oylan kérdésem lenne az első fék folyadék szintjét ugy kell nézni hogy egyenesbe van a kormány vagy pedig oldalsó támaszon és a kormány elforditva mert a vonalak amik vannak a tartájon azok akkor egyenesek Választ előre is köszönöm!
Nem tudom még, szabin vagyok a héten, de jönnek kazánt cserélni valamelyik nap, meg Szilvásváradra és környékére készülünk Évivel, csaknem tudom mikor. Pécsre nem hiszem, hogy megyek, minden héten járok arra, már unom.
Az azèrt van hogy ha sebessègbe van a motor ès behúzott kuplung nèlkül akarod indítani akkor nem engedi biztonsági cèlt szolgál mint ahogy az oldalsztender kapcsolója
Sziasztok. Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi az a vezeték ami a kuplungnál jön ki (és nem a bovdenre gondolok )? Van ott egy kis kapcsoló is ami csak akkor látszik ha ki van véve a kuplungkar, de nem tudok rájönni, hogy az mit kapcsol? Kézikönyvben nem írnak róla.
Sziasztok!
Új gumikat szeretnék vásárolni. Kinek milyen van és mire esküszik, ami nem 200000Ft.:D
Köszi srácok!
Azt erre mikor jössz már megint? Kéne menni egy karikát. Hétvégén egy Pécs? Hmmmm?
Az enyémnek sem, mert ez még fostos karbis
Az enyém már nagykorú, jövőre tölti a 20. életévét.
Óra szerint lassan 70 ezer lesz benne, de szerintem több van benne,
mivel 2006-2007 környékén érkezett az országba. Én olyan 100 körülre
saccolok. Bejött anno 50 ezerrel, vissszatekerték 30 ezerre, mint ahogy
az összes magyar motorban 30 ezer van
Generátor+fesszab, vezérműlánc+patron, olajhűtő felújítás, amit eddig kellett javítani rajta. Szerintem ez teljesen elfogadható.
Az enyémnek nincs ideje kiszáradni. Sokszor a gumi sem hűl ki, azt má megint megyek.
Nade minden motor sokat áll és 34e Km van benne.
Jahát kérem használni kell azt akkor nem szárad ki az csak sokat állt motoroknál fordul elő
Én se,csak olvasom ezt a fórumot.
Valami membrán szárad ki benne.
És szakad.
Inyektorban.