Olvass vissza kb. 4 oldalt ott ki van vesézve ez a téma, de ezt a forrást ajánlják:
" Mecseki Zsolt villamosmérnök, Tatabánya, Nyárfa u.14. (TESCO mögött), Tel.: 34/302463, ill. 20/9189743
15000 párszáz postával együtt"
A fesz.szabályzó az ülés/faridom alatt, a segédvázra van felcsavarozva. Le kell venni a faridomot és hozzáférsz a fesz.szabályzóhoz. Minimális szerszám kell hozzá.
Baszki akkor én rontom a boltodat, mert én magamnak cserélem le az olajat. De ha gondolod olcsóért visszaküldöm a leengedett Motult, hogy a szervizes pajtiknak legyen mit beletölteni a motorokba.
Tehát, megértettem k Bury körét!
Tegyük fel: Én megveszem az olajat Tőled, beviszem szervizbe, ahol nem töltik bele,majd Te átveszed Tőlük, majd eladod ismét. És így tovább...
Baszdki, Te egy kanna Motul 5100 at forgalmazol évek óta?
Egy kibeb*szott zseni vagy
Láttam már olyat szervizben, hogy hozott olaj lenyúl. Motorba meg krosszból leeresztett pár üzemórás olaj betölt.
Mindenkit megnyugtatok jobb szerviznek hitt helyen is simán megcsinálják. Ugyanis a szerelőt nem fizetik túl. Esetleg maszekolni sem engedik aztán így hozza be a lóvét. Vagy kell a havernak az olcsó olaj.
Motobees szerint:
"50-60 fok a max üzemi, ez azt jelenti hogy az ujjadat kb 3-4 másodpercig tudod rajta tartani. Ha ennél melegebb akkor az nagyon határon mozog.
Ha csak langyos marad menjél vele egy pörgősebb kört és közvetlen utána is nézd meg mennyire melegedik illetve hol tart a töltés."
Mikor én vettem a 91-es cbr500 at papírja szerint 7 éve állt és csak nagy ritkán volt beinditva. Onnan is szinte még friss olaj jött le mind színre szagra és állagra. Szerintem atkurtak a szerelőnél.
Csaba
Szerinted miért van szappan illata az olajnak?
azoknak olyat küldöm ami már 1x át lett mosva
Olvass vissza kb. 4 oldalt ott ki van vesézve ez a téma, de ezt a forrást ajánlják:
" Mecseki Zsolt villamosmérnök, Tatabánya, Nyárfa u.14. (TESCO mögött), Tel.: 34/302463, ill. 20/9189743
15000 párszáz postával együtt"
A fesz.szabályzó az ülés/faridom alatt, a segédvázra van felcsavarozva. Le kell venni a faridomot és hozzáférsz a fesz.szabályzóhoz. Minimális szerszám kell hozzá.
Tegyük fel: Én megveszem az olajat Tőled, beviszem szervizbe, ahol nem töltik bele,majd Te átveszed Tőlük, majd eladod ismét. És így tovább...
Baszdki, Te egy kanna Motul 5100 at forgalmazol évek óta?
Egy kibeb*szott zseni vagy
csak a lehúzásról híresek a szervizek.
De találtam megbízható, jó szakembert
Mindenkit megnyugtatok jobb szerviznek hitt helyen is simán megcsinálják. Ugyanis a szerelőt nem fizetik túl. Esetleg maszekolni sem engedik aztán így hozza be a lóvét. Vagy kell a havernak az olcsó olaj.
Ez Magyarország. Nem lehet bírni senkiben.
"50-60 fok a max üzemi, ez azt jelenti hogy az ujjadat kb 3-4 másodpercig tudod rajta tartani. Ha ennél melegebb akkor az nagyon határon mozog.
Ha csak langyos marad menjél vele egy pörgősebb kört és közvetlen utána is nézd meg mennyire melegedik illetve hol tart a töltés."