Sziasztok. Most készülök venni egy 2002-es 600 F-et. 48.000km van benne. Mire érdemes odafigyelni ennyi idős és ennyi km-t futott vasnál? Új gumik, láncszett, olaj, szűrők stb lecserélve. Megnéztem már, gyári állapotú, nem volt törve/dőlve stb. Suzukijaim voltak eddig, ezért fordultam hozzátok néhány kérdéssel a hondával kapcsolatban.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Nekem a bowden szakadt ma el, de gyanús, h más baj is van, lehet eltört az enyém is, vagy csak szétakadhatott belül, mert szinte ellenállás nélkül tudom mozgatni a kiemelő kart. Szét tud ez akadni egyáltalán bowden szakadáskor?
Ha van valaki akit esetleg érdekelne eladó asszonykám Imádott CBR 600 FS gépezete Pipec állapot a gumikban láncszettben kb 4000km van. Képeket majd rakok fel. Ha jól emlékszem 52.000km van az órájában 46.000km vettük. Komfort ülés, fokozat kijelző. Most volt műszaki!
67 ezer km-nèl csak megadta magát :D persze elelötte napokban 1000 km-t mentem magyarba semmi gond nem volt lehet ha azt nem megyem le akkor kibírta volna szètszètszètszedtem itt a szálláson azt elvittem egy motorszerelő sráchoz majdnem szerzett bontottat csak közbe nem tudta hogy haverja eladta már úgyhoúgyhogy co-val meg lett heggesztve azt gooo tovább azt majd otthon kicserèlem egy újra most legalább tudom milyen fajta van bemn
Szia. A beszerelés nem volt nagy móka. 45-60 perc alatt kényelmesen megvan vele az ember. Ez is csak azért annyi mert meg kell bontani az idomokat, hogy rendesen hozzáférj, ha nem akarod feszegetni őket. A ledes indexekhez vagy ellenállást kell használni a gyári indexreléhez, vagy az indexrelét kell olyanra cserélni ami ledes indexekhez való. Nekem pont feleslegessé vált ez a garnitúra indexmert a hátsó oldaltáskák miatt olyat tettem fel ami nem lóg ki ennyire. Így ha érdekel eladóak. Több infót privátban szívesen adok. nemtom51kukacgmailpontcom
sziasztok egy kis segitsegre lenne szuksegem van egy f2-em es nem tudom h miert de csorog valami benne menet kozben meg is allt es ket harom percig nem is gyulladt neha meg a csorgo hang meg tellyesen eltunik
Nos a CR9EIX gyertya itthon 4320.-
Ha 3 db kell 12960.-+1500 posta.14460.-
Még ha 4 db kellene is akkorse 24e.
De nem,és a tőlem 1,5 Km-re lévő motorbótban pici engedménnyel kaptam az NGK-kat 9 rugóért.
Akarokén ezután ebay-ezni gyertyát?
Van más amit megéri nekem de ez nem.
Főleg angliából szeretke rendelgetni.
Szerintem a UK királyi posta belőlem él.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv.