Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy mennyit bír egy szűrő?vagy mennyit lehet vele elmenni?
Sziasztok. Eltörött a kilométeróra spirál meghajtóm ami az első kerékre van felfogatva.Nincs valakinél elfekvőben ,szívesen megvenném ˙{pc 25}
most megmérjük, és évente faragunk 1 mp-et
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Van egy CBR 600F4-em (1999).
Tegnap elmentem vele motorozni egyszer csak leállt.Se gyújtás semmi. Rájöttem a 30A-os biztosíték (az akku + kábel végén van egy relében). Reménykedtem, hogy csak régi és "elfáradt". Ma vettem hozzá másik biztosítékot. Kb 10 perc járatás után, a biztosíték műanyag része megolvadt. (nem olvadt ki).
Van valakinek tapasztalata miért folyat ilyen nagy áram?
Nem tudom, még sosem mértem, na de majd most
Mi törjük a fejünket rajta. De szabolcsból akkor érné meg ha 3 etapot lehetne csapatni
Sziasztok !

Valaki jön 05.23 a Hungaroringre ? esetleg egy CBR-es meeting ? :D
Ha 3e km van csak benn akkor nem kell kicserèlni
A tank alatt
srácok ha egy olajszűrőbe 3000 km van muszáj cserélni?úgy jött össze tavaly hogy csak ennyit mentem .de az olaj már több mint 1 éves ezért cserélném.
Nagyon köszönöm már rájöttünk csak kicsinyeltük a csavart :D és a levegőszűrő az merre leledzik?
Az alján
14 es alkatrész
Olajteki
2000 es cbrnél hol van az olajleeresztő csavar?
jelents beteget
Elmennék szívesen, de pont ezen a héten vagyok szabin, és akkorra már nem tudok kérni.
Hát hogy az Fs-be milyen teló van passz az F4-be 43x54x11-van most cseréltem az enyémben
Bakker, ma vettem észre,hogy elfosta magát a telószimering.
ilyen van a közelben, jó ez nekem?
szimering
Gyula,neked mi az időd a Pancsin?
na jó elmegyek. kíváncsi is vagyok, hogy mi a matek.ha megütném a közepes csoport alját, eléggé hízna a májam.
Jajaja nem kell szerènykedni
a pálya gyors, én vagyok lassú
Enyémen is ez a párosítás van fenn, brutál jó gumik. A magasabb hátsó nem is fért el a sárvédő alatt ezért az most le kellett vennem.
Gyere el a P ringre kipróbálni
Ok! Én ott leszek.
Remélem közúton soha nem fog leérni, és ezt kívánom miden kedves sporttársnak is!