Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is használtam már, semmi negatív tapasztalatom nem volt vele, sőt sok ismerősöm évek óta csak molt használ, és nagyon elégedettek vele.
Sziasztok!

600F4 index búrát hol tudok venni?

véletlenül betört...
Köszönöm a választ!
Én 3 Hondában használom mert egy időben esett a csere ideje és a pénztárcámnak kedvezett az ára a többihez képest.Én is kérdeztem mi a vélemény a fórumokon, de a kutya se válaszolt,de azért bevállaltam.Én semmi negatívumot nem érzek sem a motorhangnál,sem a váltóműködésnél.Biztos,hogy legközelebb is ezt veszek.Ja Castrollal a váltónál tapasztaltam furcsaságot anno,és Motulra váltottam.De azt meg leváltja a Mol nagyon úgy néz ki.
Ahova olyan való oda az jó! A MOL sem meri azt megkockáztatni, hogy a rossz olaj miatt qrva nagy kártérítést fizessen.
Sziasztok!Valaki öntött már a gépébe mol motorolajat?Jókat hallottam róla.
Ugyanúgy cbr 600-as volt...azt viszont nem tudom hogy évjáraton belül váltottak-e..a húzóból is kétféle van,cső kialakítású és tömör anyagból is készült
És ugyanazt a motort vagy épp évjáratot két félével is szerelték?
Figyelni kell a kiemelővel mert 2 féle van! Az egyik nyomó alapú a másik húzó...
Sokszor tankoltam már èppen lámpa gyulladása után azonnal èppeg útbaesett a kút mindig kerek 14,5-15 litert sikerűlt tankolnom persze mindig csurig ha rendesen teletankolom akkor mindig ha kifogy 15 liter akkor gyullad úgyhogy helyes az info 3-3,5 liter a tartalèk 80-al 50-70 km
Hali.

Üdv a klubban grat a mocihoz jó választás. Teljesen normális jelenség amit leírsz. Én próbálgattam ezt a tartalékot és nekem is így volt ha felvillanás után egyből mentem a kútra csak 13 liter pár deci ment bele. Ha kicsit több km-t mész a lámpa kivillanása után akkor majd látod, hogy néha ki fog aludni van amikor hosszabb időre is. Szerintem a 3 liter onnantól lenne esedékes , a lámpa már folyamatosan világít. Nagyon halkan megsúgom és nem ajánlom másnak , hogy kipróbálja, de 1x a lámpa első felvillanásától számítva elmentem 80 vagy 90 valahány km-t (persze nagyon óvatos üzemmódban). igaz amit előttem leírtak hogy 40-50 km-rel a lámpa kigyulladása után érdemes tankolni.
Az is lehet, hogy még fért volna bele, az is lehet, h kicsit több a tartalék, de ennyire azért ne számold ki szerintem, mert a végén tolni kell. Én egyszer mentem 50 km-t tartalék felvillanása után, de a végén már nagyon féltem.
Múltkor azt az infot kaptam hogy a tartalék 3.5 liter. DE ma tankoltam kicsit az után h kivillant a lámpa és bele fért 13 liter. És ha a tank 18 literes akkor 5 liter a tartalék? Csak kíváncsiságból kérdezem (2000es évjárat.)
Igen körülbelül 2 nap volt de mint írtam hely függő másik kereskedésben 2 hét lett volna.
Akkor ezek szerint pár nap alatt megkaptad? Csütörtökön indulunk
Ha hosszabb útra mész mindenképp meglesném nem sok idő és ha repedt/ törött akkor még meg is érkezik a túráig szerintem bár attól függ melyik nap indultok.
Honda Szásztól szereztem be Nyíregyházáról. Van webshojuk is neked messze van így ha tőlük veszed leküldik. Pontos összegre nem emlékszem 13 000 Ft körül volt. Debreceni Hondánál drágább lett volna 5000 Ft-tal meg 2 hetet kellett volna rá várni.
Ha jól emlékszem, ott kaptam egy vékonyabb bowdent ideiglenesen, ami 2.500 Ft volt, és megrendelték a bele valót 8.000-ért.
Köszönöm az infokat, ma megnézem tüzetesen a gépet..remélem meg is fogom tudni állapítani az okot (eljutottam az oldalidom leszedésig, de nem volt időm tovább kutakodni eddig.. Tudom, ez pont érdekel mindenkit )
Ja meg ami a legfontosabb mennyi idő volt beszerezni?
Az komoly jövő hèten indulunk erdèlybe most paráztattál be honnan szereztèl ès mennyièrt?
Hogyha tekertél ki a spanolón nem keveset akkor ránéznék. Nekem is így kezdődött. Holtjáték megnőtt hirtelen majdnem félig behúztam a kuplung kart akkora lett a holtjáték. Ez a hegyekben volt jó , hogy nem spanoltam rá. Hazajöttem ráspanoltam mentem kb 20 km-t megint megnőtt a holtjáték még 1 sapnolás majd 10-15 km múlva eltört a kuplung emelő kar.
Lehet Neked is ez a baj ha bowden sértetlen...
Vagy a rosszabbik eset neked is a kuplungkiemelő kar alja törött el a blokkban mind nagyon soknak itt a forumon is már èn is várom mikor adja meg magát nekem is a múlt hètvège után kellett állítanom rajt nem is keveset parázok is el merjek-e indúlni messzebb
Jó is volna...