Na csak azèrt mert ahogy nèzegelődtem a neten èn úgy látom a mobil csak szemèly illetve teherautóhoz gyárt olajat motorhoz nem ès szerintem az az olaj amit bele öntöttetek az nem motorba hanem autóba való
Hát a Hondába öntött olaj az egy Mobile T4 fél-szintetikus olaj volt. És most hogy így rákérdeztél mintha azóta elkezdett volna a váltónál gyöngyözni az olaj! Lehet ez lenne a megoldás. Nagyon fölcsigáztál ezzel a kérdéssel.
Hát utoljára 2014.12.19-én mentem vele akkor még jo volt.2014 nyaran volt olaj csere. Akkor mobile lett bele rakva. A kuplungot nem bántottam mióta nálam van ennek 3 éve, eddig jo volt. De az olaj már bontott volt.
Sziasztok,2001-es Honda Cbr 600F4i-hez keresek használt első lámpát,de csak olyat,aminek a búrája nem sérült,egyéb hibával viszont érdekelhet! Ha valaki tud,esetleg ismer olyan embert aki ebben segítségemre lehet,azt előre is köszönöm!
Tisztelettel! érdekel de kérlek írj mailt az enderson89@yahoo.com-ra mert erdélyből vagyok. Egyből küldhetsz pár képet is róla s egy árajánlatot is :) köszi!
Jó napot Kívánok! Elég új vagyok ezen az oldalon szinte pár perces.
Elővettem a kis motoromat ami egy cbr 600 fs, 2001 évjáratú. Gondoltam felfújom a gumikat hogy megjárasam erre a kút felé indulva csak az 1 és 2 fokozat van ja az üres meg sehol!
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a hatalmas problémája a vasszamárnak?
Sokat volt rövid távon használva, vagy esetleg télen csak járattad időnként? Általában ez a mellékhatás ha a motor sokat fut rövid távon és nem tud bemelegedni üzemi hőfokra, mert így nem tud a gyűrűk mellett lejutó benzin elpárologni az olajból. Ez szokott ilyet okozni. Ezért kell az olajat gyakrabban cserélni a "taxi" üzemmódban használt járműveknél. Az olaj felhígul és nem látja el a feladatát a motorban.
sziasztok ! eladó használt Pirelli diablo corsa 180/55-17 es hátsó gumi.
közepén 2,5 széle felé 3-3,5 mm. a legszéle 1cm teljesen szűz. 1 szezont még simán elmegy,egyenletesen kopva,nem kockás ! 2006-os !
van hozzá ugyanilyen első 120/70-17 ! 5000 /db !
Helló mindenkinek lenne egy kis problémám van egy cbr600 f4 -em 2003-as, azt vettem észre h az olajba belefolyt a benzin. Mi lehet az oka? Segítő hozzászólásokat előre is köszönöm :)
Ha a cél az izomból húzott fékkel lassítgatás simán jó de akkor tanulj meg előre gondolkodni KB 3-4 percet és megtervezni mikor fogsz fékezni az említett időtávban.
Tipikusan ilyen dugóban araszolós szituáció. Mikor mar letenned a lábad,de pont meg elindulsz. Motor pedig közel alapjáratnal van, pici gáz es ilyenkor ránt eggyet.
Érdekelne a véleményetek hogy milyen a 2006-os CBR 600 F?
Mire érdemes figyelni?
Külsőre nagyon szép állapotban van.
Köszi!