Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sőt, azon gondolkodom, hogy szintert rakok hátra is legközelebb...
Harapjon a kicsike
Más: Használ valaki organikus ( úgy értem, hogy nem szinter) fékbetéteket elöl?

Kíváncsi lennék, hogy milyenek. A miénkbe elvileg a szinter a gyári ajánlás, de az organikus jobban kíméli a tárcsát. A kérdés persze igencsak elméleti, mert nálam 60.000 km alatt alig kopott a tárcsa a szinter betétekkel, szóval nem ezen fogok spórolni
Dugóban araszoláskor esetleg kellhet, néha még kuplunggal is, amúgy szerintem se nagyon.
Egyesben gáz rángatás?
Nem csak elindulunk és szúrjuk a 2-est?

Öcsémet azóta nem tudom felültetni motorra mióta az SV-n 1-ben 40 nél elcsapta a gázt.
Ha meg nem lenne ideges, akkor azt írnád, hogy lassú a gázreakció.
Nem szeretnek ezek lassan menni

Viccen kívül, azt kéne megnézni, hogy ugyanaz a típus másik modellje is ilyen-e, vagy csak a tiéd.
Vezetéstechnikai szempontból nézve a dolgot, én inkább a stabil kis gáz melletti hátsófékezést ajánlom, azzal szépen lehet manőverezni, ahogy vez-tech-en is tanítják
Sziasztok, Szerintetek mi a megoldása annak, hogy mikor lelassítok a motorral, tehát visszavaltok 1-be és lépésben mennék, akkor a gáz reakció nagyon ideges. Tehat lépésben gurulok kicsit meg húzom a gázt és rant egyet, ezt alt. Kuplungozassal szoktam megoldani. Én arra gondolok hogy túl nagy a holtjátéka a gazkarnak. Cbr500 pc20 és 7 evet állt a moci. Köszi előre is
Jó állapotu bontott párom van ha érdekel.
70/6321-829
CBR 600 F4 , 2000 model :)
Tisztelettel!

Első féktárcsára lenne szükségem! Bontottra gondoltam mert az újnak az elég hajmeresztő az ára... Az enyémen nem tudom mitől de meg van lebbenve és olyan hatást vált ki mintha ABS lenne a gépemen. Erősebb féknél vibrál még a vesekövem is. Nem akarok fejre állni! Ha tudtok segíteni nagyon megköszönném. Hol találok esetleg hol lenne olcsóbb az új... köszi vigyázzatok magatokra!
Szerintem, sem jó ötlet ezt felrakni, az irányjelző miatt.
Sőt, balesetveszélyes is, mert nem különülnek el az oldalak egymástól.
Srácok!
Köszönöm szépen a válaszokat, megfogadom a tanácsokat
Akkor gyorsan le is tettem róla :) pedig szerintem nagyi jól néz ki...de jobb a békesség
Ez szabálytalan. Nem fognak érte megdicsérni a rendőrbácsik. Az jobb és bal oldali index távolsága meg van adva , hogy mennyinek kell lennie ezt nem tudom pontosan mennyi, de ezen a lámpán ez a távolság kevesebb a 2 index között. Többi része jó de az index szabálytalan és nehezebben is lehet észrevenni szerintem.
https://www.youtube.com/watch?...

Én ilyenen gondolkodom...lehet kapni F4i-be is ebayen... Szerintem nagyon üt
Ma raktam bele, nem tudom, igazából új autókban motorokban is van hasonló rendszer, csak az figyeli a fékerőt is.
Szerintem csökkenti a ráfutásos baleseteket, hamarabb felkelti a figyelmet,
mint egy kicsit erősebben világító féklámpa.
Villogtató

LED

A LED méretben és felfogatásban ugyan akkora, mint a gyári elhelyezésű prizma.
Ehez a hatóság mit szól?
Én a doboznak a prizma részébe építettem be pótféklámpát,led csíkkal.
Pont én is valami hasonlón gondolkozok.
Milyen villogtatód van?
Egy kis olcsó biztonsági extra
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni,hogy tud-e valaki segíteni,esetleg van-e ismerőse,ahonnan tudnék szerezni egy 2001-es cbr 600F4i-hez használt első lámpát,lehetőleg aminek legalább a búrája nem sérült! Előre is köszönöm
Köszi Peti.
piciz köszi a segítséget,további szép napot,.
Cábár köszönöm,és további szép napoz.