Honda Civic-nek is ilyen Keihin nyomásszabályzója van, azzal a különbséggel, hogy ezen egyenesen jön ki a cső, a motorén pedig meg van hajlítva kicsit. Kèrdezd meg valami autós boltban hátha olcsóbb mint a motorhoz konkrètan
Én most vettem Bridgestone BT-016-t és nekem nagyon bejön... A tartósságáról nem tudok még mit mondani 1500km után...de nem csúszkál...esőben is kíváló sportgumi... 60.000volt párban újonnan...szerintem megérte...
Én szabolcsi gyerek vagyok, és mindig a gumim közepe kopik ki
Ahol lehet döntögetem én is, nem vagyok egy fosos típus, de eddig mindig
azért kellett gumit cserélnem mert a közepe eltünt
Nekem az Angel-ben elöl 12e lesz lassan ès mèg nem látszik rajt jelentőebb kopás a hátsóban 15e van igaz más a kèt szèlèn megcsappant a minta mèlysège de max nyár vège felè már csak egyenesen motorozok mert a közepe mègy gyári állapotú
Nekem contiról nincs jó véleményem, road attackom volt fent párban szinte új. Csúszkált hidegben, melegben, esőben... Lehet csak mi nem találtuk meg az összhangot.
Előre mindenképp túrasport, vagy sportgumi javallott.
Gumitémához még:
Nekem hátra került fel egy Pirelli Angel használtan tavaly, 17 ezerért olyan 6 ezret mentem el vele.
Most találtam jó áron egy új Metzeller M5 sportecet. Szerettem a Pirellit, de a M5 el, sokkal jobb a hátsó fékhatás. Persze tisztában vagyok vele, hogy az M5 sportgumi, nem is fog annyit elmenni mint egy sporttúra.
Amire nagyon vágytam az egy Pilot road 4 lett volna, de horribilis az ára, azért tudtam volna venni két Metzeller M5 öt, amik közösen lehet ugyanannyit mentek volna el
Ha jól tudom, akkor azt már jópár éve nem gyártják, nekem d207em volt az nem volt rossz, de ez 8 éve volt kb, sokat elment, de hát nem egy sportgumi. Contiról saját tapasztalatom nincs, de sok jót nem hallottam róla, ettől valakinek lehet, h bejön
Szevasz Pityu!
a sportmax után még kéne lenni egy számnak, pl d207, d209, d211 stb, vagy szónak pl qualifier, roadsmart stb. , anélkül nehéz bármit is mondani
Va egy power 2ct-m használt, mm-t nem tudok, szerintem 2-3e km még van benne, ha gondolod, megbeszélhetjük. 2012-es
injektoros Hondák gyenge pontja.