Nekem a Mozaikban soha nem kérték, de inkább kérjél kölcsön. Amiért néhány éve basztatták az előttem lévőt, az a hátsó piros prizma. Mondjuk rendesek voltak éppen, mert mondták neki, h ugorjon ki a Shoxba és vegyen egyet, rakja fel és átengedik.
Szia!
Az enyém eladó. 2004-es 40.000km van benne.
Pénteken váltottam egy VFR 800 A-ra. Ugy hogy a nagy szerelmem eladóvá vált
Ha érdekel a dolog, leírok mindent, hogy mi a helyzet vele.
Igen ezért tetszik nekem is. Mentem a 650 régivel es az újjal is.
A régi külalakra szerintem ütősebb. Csak mikor odahúztam neki volt furcsa hogy a fordulat szám kúszik felfelé de nem tépi le a karom a gyorsulás
1000 dl váltója szokott szarakodni. A 2007 évjáratú már jónak számít addigra orvosolták. Eléggé szereti rángatni a láncot. Nagyobb tempónál elég erős turbulencia és bugás bár ez sisak függő is.
A kicsi dl fékrendszere nem egy brutális cucc mondhatni gyengécske viszont könnyebben kezelhető mint a nagy és nem rángatja a láncot.
Ha már 1000 a Varaderot nézd meg jobb fék futómű és nem rángatja a láncot. És jobban tartja az árát is.
A hirdetés itt tekinthető meg.
mondjuk szép a gép.
CBF1000/DL1000/FZ1vagy S/Z1000 engem is csikolna,
de a Vtec VFR-ről sem tettem még le, mint majdani utód
1.050.000Ft fogom meghirdetni, csak a képeket még nem csináltam meg. Ma fogom lefotózni.
Az enyém eladó. 2004-es 40.000km van benne.
Pénteken váltottam egy VFR 800 A-ra. Ugy hogy a nagy szerelmem eladóvá vált
Ha érdekel a dolog, leírok mindent, hogy mi a helyzet vele.
Az új downsize kikönnyítet gépek rég széthullanak, mikor ezek még mindig menni fognak!
Cbr600f4i meg egy 530 exc
Már csak két nap és tapad a gumi
Na ne offoljuk szét a topikot.
Hallottam f4i-ben van csörgőkígyó ;-)
A régi külalakra szerintem ütősebb. Csak mikor odahúztam neki volt furcsa hogy a fordulat szám kúszik felfelé de nem tépi le a karom a gyorsulás
A kicsi dl fékrendszere nem egy brutális cucc mondhatni gyengécske viszont könnyebben kezelhető mint a nagy és nem rángatja a láncot.
Ha már 1000 a Varaderot nézd meg jobb fék futómű és nem rángatja a láncot. És jobban tartja az árát is.
Még azt leírhatnátok, h mire kell figyelni vásárláskor