1. 45.000-t mentem gyári láncszettel, szóval szerintem ne furcsálld
2. ha már csörög, nem várnék sokat
3. hülyeség. ha télen szétfagy, mit csinálsz?
4. fekete
Nekem 34-35e van benne és most aktuális a csere, még a gyári lánc van rajta.
A patronnal szerintem még várhatsz nyugodtan.
Hűtőfolyadékot ezt raktam bele, 3l-t vettem: hűtőfolyadék
2,7l motor és hűtő + 0,31l a tágulási-tartalék tartály.
Heló!
Normál utcai - túrázgatós - néha lepörgetem ne lustuljon használat mellett mennyit bírt ki nektek a lánc szett? 13e van benne (gyári lánc) és furcsálom, hogy ennyire jó állapotban van még a lánc is és a fogaskerekek is...
Feszítő patronnal meddig lehet várni? Mikor már minden tartományban hallani, hogy csörög? Jelenleg abban az állapotban van, hogy csak melegen 5000-5700-as fordulaton hallani, amúgy semmi..
Hűtővíz cserénél szoktatok adni az ilyen mindenféle alu blokkos, semmivel nem kell már bekeverni dolgokra vagy a sima 50-50% jól bevált keverés inkább?
Illetve olyan kérdésem lenne még, hogy ha valakinek van hátsó kis sárvédő felrakva a motorra, küldhetne róla képet. Nem tudom eldönteni, hogy a piros az már túl csicsa lenne (mivel a motor is piros, ki gondolta volna ) és ezért feketét rakjak, vagy a fekete túl snassz..
Sok balesetmentes km-t kívánok mindenkinek a 2015-ös szezonra is!
Sziasztok! Ki használ olyan tanktáskát amit át lehet alakítani hátizsákká?
Ha van valaki, akkor írja meg legyenszíves a márkáját és a tipusát!
CBR 600f4-re kellene.
A válaszokat előre is köszi!
Ha az előző tulaj mondta, hogy cserélve lett akkor cseréld ki mindenképp mert akkor valószínű csak mondta ha viszont te cserélted cseréltetted és tényleg nincs benn sok km akkor viszont sajna a láncod járja a végét és egyre hangosabb lesz!
Én 4 éve cseréltem feszítőt 35e km van már benn de semmi baja lekopogom
Szijasztok ha be melegszik a cibere akkor 2000 és 3000 ezres fordulat közöt zörög a lánc kb egy évves a feszítő lehet vele valamit kezdeni vagy csere?vagy ne foglalkozak velle? Nem olyan vészes de idegesít. Tudom hogy ez betegsége a cbr nek de nem régóta van meg a moci de hátha van valami jó ötletettek.
Sziasztok. Szeretnék egy sportdobot az f3-asomra. Még nem tudtam megmérni a cső átmérőjét mert csak 1 hét múlva leszek otthon.Meg tudja nekem mondani valaki mekkora ez az átmérő és hogy összekötő cső nélkül is használható e a shorty dob csak úgy a lábtartó alatt. Hol keresgéljek olcsóbb dobokat. Közönöm
Sziasztok!Tavaly szeptemberbe vettem egy 96os f3-ast.A hátsó gumit szeretném cseréltetni,de a gyári 160-asnál szélesebbet szeretnék.Mekkora az a méret ami még befér hátra. Válaszotokat előre is köszönöm
Csak azért kérdeztem, mert a lánc nem totálisan középen fut a hátsó lánckeréken nézve! A tengely jól van beállítva. De lehet hogy nem is fut sosem középen, nem tudom , az igazat megvallva nem figyeltem a régi szettnél.
tavaly cseréltem... bar ami benne volt semmi baja sem volt, pedig 8 éve benne volt!
véleményeket/tapasztalatokat mondjatok már lécci ...
2. ha már csörög, nem várnék sokat
3. hülyeség. ha télen szétfagy, mit csinálsz?
4. fekete
A patronnal szerintem még várhatsz nyugodtan.
Hűtőfolyadékot ezt raktam bele, 3l-t vettem:
hűtőfolyadék
2,7l motor és hűtő + 0,31l a tágulási-tartalék tartály.
Normál utcai - túrázgatós - néha lepörgetem ne lustuljon használat mellett mennyit bírt ki nektek a lánc szett? 13e van benne (gyári lánc) és furcsálom, hogy ennyire jó állapotban van még a lánc is és a fogaskerekek is...
Feszítő patronnal meddig lehet várni? Mikor már minden tartományban hallani, hogy csörög? Jelenleg abban az állapotban van, hogy csak melegen 5000-5700-as fordulaton hallani, amúgy semmi..
Hűtővíz cserénél szoktatok adni az ilyen mindenféle alu blokkos, semmivel nem kell már bekeverni dolgokra vagy a sima 50-50% jól bevált keverés inkább?
Illetve olyan kérdésem lenne még, hogy ha valakinek van hátsó kis sárvédő felrakva a motorra, küldhetne róla képet. Nem tudom eldönteni, hogy a piros az már túl csicsa lenne (mivel a motor is piros, ki gondolta volna ) és ezért feketét rakjak, vagy a fekete túl snassz..
Sok balesetmentes km-t kívánok mindenkinek a 2015-ös szezonra is!
Ha van valaki, akkor írja meg legyenszíves a márkáját és a tipusát!
CBR 600f4-re kellene.
A válaszokat előre is köszi!
van egy eladó jobbos kormánycsutkám, hátha valakinek szüksége van rá.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Szép napot és széles utat Mindenkinek!
Üdv
Én 4 éve cseréltem feszítőt 35e km van már benn de semmi baja lekopogom
JTF1371/15
Víz a motorba + Hűtőbe 2,4L
Kiegyenlítőtartályba 0,35L