A tietek jobb.
Nekem fogasleces,egy kis kar tartja vissza,mozog az egesz,kikoptatja a csapkodas es a rugo is alulmeretezett 5000 alatt zomult egy milit.
Nem vitazok,torpoltem fesziton,sot a gyar is ad ki mehanikust de csak race kitet.Nem veletlenul.
Az enyem radasul kinn van a jobb szelen,semmit nem kell bontani allitakor.
Viszont eleg csak kicsit tulfesziteni,(en altalaban ezt teszem mindennel)es ennek rossz vege lesz.
Azonkivul talaltam csak rugot olcsobban mint mehanikus feszitot.
Zoli, úgy vélem, hogy most két motorszerelő vitázik ideológiai kérdésekben, ( te meg RC51)
A magam részéről úgy vagyok vele, hogy miért ne használjuk, ha működik?
Ráadásul a mechanical skill mentes usernek is be kell állíttatni a cuccot, amit jó esetben a szerelô csinál. Îgy mindenki boldog, nem lesz elbaszarintva. Nálam legalábbis így van
Hőlégfúvó/hajszárítóval felmelegíted és akkor szépen lejön. A matricák után a fennmaradt ragasztó foltokat meg WD40 és rongy segítségével tudod eltávolítani. Körömlakk lemosót ne használj mert az akár a fényezést is bánthatja, de a WD40 csak a ragát szedi le. Egyébként köszi a dekoros kontaktot, ma megrendeltem és is a matricákat a gépre.
Felforrósított tankot ne dörzsölj pucér ujjaddal, mert "ellazul" rajta a bőr, és vízhólyagod lesz
Valaki mesélte, hogy hallott ilyet, hogy volt aki ki akarta így próbálni, de óva intették tőle... lényeg a lényeg, k*rvára fájt egy hétig
Nekem fogasleces,egy kis kar tartja vissza,mozog az egesz,kikoptatja a csapkodas es a rugo is alulmeretezett 5000 alatt zomult egy milit.