Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tietek jobb.
Nekem fogasleces,egy kis kar tartja vissza,mozog az egesz,kikoptatja a csapkodas es a rugo is alulmeretezett 5000 alatt zomult egy milit.
15 volt két éve.
Most passz, de ha hazaértem, rákeresek. Perpill mobilról nyomom
Úgy oké
Csak nekünk nincs külön rugó
Nem vitazok,torpoltem fesziton,sot a gyar is ad ki mehanikust de csak race kitet.Nem veletlenul.
Az enyem radasul kinn van a jobb szelen,semmit nem kell bontani allitakor.
Viszont eleg csak kicsit tulfesziteni,(en altalaban ezt teszem mindennel)es ennek rossz vege lesz.
Azonkivul talaltam csak rugot olcsobban mint mehanikus feszitot.
Köszi! Az árára emlékszel még?
Zoli, úgy vélem, hogy most két motorszerelő vitázik ideológiai kérdésekben, ( te meg RC51)

A magam részéről úgy vagyok vele, hogy miért ne használjuk, ha működik?
Ráadásul a mechanical skill mentes usernek is be kell állíttatni a cuccot, amit jó esetben a szerelô csinál. Îgy mindenki boldog, nem lesz elbaszarintva. Nálam legalábbis így van
Nem vennék
Denaturált szesz
Elárulom, hogy most nem annyi
Inkább csavarmenetnek mondanám és abból is a szofisztikált ellenanyásnak.
Ebay
Kulcsszó: cbr 600f cam chain tensioner
Van Ape márkájú, meg másik. Nekem a másik van. Egyszerű, mint a faék, de jó
Köszi!
Szépen dolgozik,nekem már 3 mocit fújt és még nem volt hiba
Csak a végeredmény is legalább olyan szép legyen mint a te motorodé!
Na ez gyors volt:)
Igen, ma már hívott, hogy mikor tudom vinni a matricákat, mert már elő vannak készítve az idomok fújásra.
Nincs mit,jó minőségben csinálták nekem,fényező is összejön?
Hőlégfúvó/hajszárítóval felmelegíted és akkor szépen lejön. A matricák után a fennmaradt ragasztó foltokat meg WD40 és rongy segítségével tudod eltávolítani. Körömlakk lemosót ne használj mert az akár a fényezést is bánthatja, de a WD40 csak a ragát szedi le. Egyébként köszi a dekoros kontaktot, ma megrendeltem és is a matricákat a gépre.
Az enyém elindult a gyógyulás útján
Honda Szász, én tőlük vettem.
http://szasz.honda.hu/contact
Ja! 600f2!
Esetleg tudja valaki hol lehet vezérműlánc feszítő patront kapni?
Felforrósított tankot ne dörzsölj pucér ujjaddal, mert "ellazul" rajta a bőr, és vízhólyagod lesz
Valaki mesélte, hogy hallott ilyet, hogy volt aki ki akarta így próbálni, de óva intették tőle... lényeg a lényeg, k*rvára fájt egy hétig
annyira felpuhul a ragasztója hogy könnyen visszaszedhető?
Hólégfújó vagy hajszárító utána meg valamivel a maradék ragasztót leszedni ami nem bántja a fényezést