Üdv valaki tudna ajánlani egy gyertyát? Dpr8ea-9 helyett? Olyan kellene amivel helyettesíteni lehet ezt a gyertyát csak 14 es legyen a menete és 16os a kulcsnyílása
Üdv az uraknak. Valaki megtudná mondani hogy miért nem megy bele a mocimba (1990 cbr 600 f1) a gyárilag ajánlott gyertya? ( ngk dpr8ea9) ugyanis ennek a menete 12es és 14 es menetű gyertya megy bele :)
Én arra gondoltam, hogy ha majd jobb idő lesz akkor elektrolízissel letakarítom a leömlőket és lefújom őket feketére hőálló festékkel. Itt egy leírás az elektrolízises tisztításról. link
Igen, megcsináltam kb. három évvel ezelőtt, amikor kis rozsdapöttyök kezdtek megjelenni a leömlőkön, kicsit betojtam
Ez a metódus egyébként még valamelyik Suberbike magazinban volt olvasható, tehát nem hülyeség. A mocsok mértékétől föggően először közepesen durva fémszivaccsal meg fémtisztító pasztával kezzd sikálni, aztán lehet finomabbal is. Látni fogod mi a helyzet.
Szerintem ne polírozd, ide az fölösleges.
Előbb-utóbb egyébként újra rozsdásodni kezdenek majd, én már nem nagyon foglakozom vele, átlyukadni húsz év alatt sem fog, de lehet, hogy megpucolom egyszer újra.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a leendő motorom szemrevételezésében. Egy típushoz értő személyt keresek a 15-ei hétvégére
A helyszín Balaton déli partja.
Sziasztok! A minap vettem egy lsl bukógombát a kis drágámra, de pontosan nem tudom hova is rögzítsem, illetve hol fúrjam meg az idomot. Tudom hogy több helyre is lehet, de érdekelne hogy ti mit ajánlotok! Hol lenne a leg optimálisabb? Esetleg ha tennétek fel képet róla azt megköszönném!
Leömlőkkel én is bíbelődtem egy idôben.
Fémszivaccsal meg fémtisztító pasztával kell nekimenni, utána le lehet fújni hőálló feketével.
Nem lesz örök, de tartós.
Végre össze állt a masina 98%-ban. Még pár apró csinosítás/matricázás hátra van. Meg ami nagyobb meló a leömlők rendbe tétele optikailag. Csatolok pár képet, de a fényviszonok sajnos nem voltak ideálisak.
link
Ez a metódus egyébként még valamelyik Suberbike magazinban volt olvasható, tehát nem hülyeség. A mocsok mértékétől föggően először közepesen durva fémszivaccsal meg fémtisztító pasztával kezzd sikálni, aztán lehet finomabbal is. Látni fogod mi a helyzet.
Szerintem ne polírozd, ide az fölösleges.
Előbb-utóbb egyébként újra rozsdásodni kezdenek majd, én már nem nagyon foglakozom vele, átlyukadni húsz év alatt sem fog, de lehet, hogy megpucolom egyszer újra.
Segítséget szeretnék kérni a leendő motorom szemrevételezésében. Egy típushoz értő személyt keresek a 15-ei hétvégére
A helyszín Balaton déli partja.
Ha már szóba került, milyen anyagból lehet a kipu leömlő?
Mert ha savmentes akkor elektro polirral is ki lehetne fényezni.
Fémszivaccsal meg fémtisztító pasztával kell nekimenni, utána le lehet fújni hőálló feketével.
Nem lesz örök, de tartós.
Amúgy jó lett,gratulálok.