Valaki segítsen rendszám témában , hogy lehet rá felvarázsolni valami custom tartót ? tegnap néztem és az ülésnek a zárja bele van építve a rendszámtartó/sárvédőbe. Vegyek egy másik undertail-t és szabassam át egy műanyagossal ?
Nem tudom min húztad így fel magad, visszaolvastam a kommenteket. Normális értékrenddel bírok, Zolival személyesen is találkoztam már és képzeld nem fordult meg a fejemben, hogy szájba verjem.
A fórum azért is van, h mindenki elmondhatja a véleményét, tapasztalatait és ezzel vagy egyetértesz v. nem, vagy segít v. nem, persze ez vitákhoz is vezethet, mert a vélemény nem mindig egyezik. Amit írtál az is egy vélemény, bár nem értek vele teljesen egyet, viszont a stílus elég alpári, ami nem gondolnám, h ide való. Ráadásul nem igazán stílusos az sem, h mindezt inkognitóban teszed.
Én nem szólok bele, mert Zolipárti vagyok
Hozott nekem vesevédőt Budapestrű Kanizsára, úgy hogy fillért nem fizettem előre. Na ilyen is van. Ne bántsuk egymást.
Olyan előfordult már valamelyikőtökkel, hogy a tükrök ragasztása elengedett és a motor rezgése miatt azok is rezegtek a műanyag házban? Nem esnek ki, csak mozognak, és elég zörgő hangot adnak, illetve a rezonancia miatt nem mindig látni benne...
Őszintén mondom, örülök, hogy itt éled ki a frusztrációidat, önmagadat, és nem máshol. Most komolyan, egy normális értékrendű emberekből álló társaságban, te lennél az, akit kb. pár perc múlva csúnyán pofán basznának és megkérnének arra, hogy legközelebb a környékre se gyere, mert senki sem kíváncsi az ilyen észt osztó, gyökér, majmokra, amilyen te vagy.
Egy ideje olvasom a sportmotort, és te mindig, mindenhol kéretlenül vélemény nyilvánítasz, belekötsz mindenbe és a legnagyobb baj, az, hogy mindenkinél okosabbnak, kritikusabbnak akarsz látszani. Mindig tromfolsz, mindig beugatsz, mindig belepofázol. De miért is? Minek is? Senki nem kér meg rá, de te azért is folyamatosan állítod ki magadról a seggfej bizonyítványt. Gratulálok! Szerinted ki kíváncsi a véleményedre? Amikor KÉRETLENÜL pofázol bele bármibe? Csak nagy baj van jelentem, mert okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Te melyik variációt részesíted előnyben? Hmm? Segítek, az utóbbit. Jókat szoktam nevetni az ilyen majmokon, mint amilyen te vagy, mert engem komolyan szórakoztatsz és jókat derülök, a minden áron ön érvényesítési akarásodon, amit minden alkalommal előadsz. Csak az a nagy baj, hogy kvázi unalmas vagy, mert mindig ugyanazok a sémák szerint hisztériázol. Mutass valami újat, mert kezdesz lejárt lemez lenni hülyegyerek
Hét éve itt vagy? Megint csak gratulálok! Én inkább a családommal, és a barátaimmal vagyok 7 éve. Egyébként bármiféle vélt előjogod, akármid származik ebből? Ne beszélj mellé, ezt valamiért állítottad kicsi droid. Ki nem szarja le, hogy te 7 éve itt vagy? Ez valami mérvadó dolog itt? Mégis, te ki a f*szomnak gondolod magad?
Keress barátokat. De igaziakat, nem olyanokat, akik nem önmagadért a barátaid. Keress egy igazi NŐT, aki szeret. Ne mond semmit, nem rendelkezel mindezekkel.
Egyébként köszönöm, hogy vagy nekünk/nekem, és egyben a sok paraszt hozzászólásodat, mert a dolgozatomat az ilyen emberekről írtam, mint te és sokat segítettél! Nehéz igazi hülyéket találni manapság, mert egy valamirevaló oldalon az admin egyből kivágja az ilyen torzult lelkű barmokat! De tényleg köszönöm, hogy egy ilyen szociopata, gyökér vagy! Nélküled (se) sikerült volna a dolog, és esküszöm, üresebb lenne a világ. Bár lehet, hogy az jobb lenne.
Ja, és nem vagyok festékboltos vagy ilyesmi..