Sziasztok!
Rég jártam már erre, azóta lett egy motorváltás és most egy 1990-es CBR600F1 Hurricane boldog tulajdonosa lettem. Ám a boldogságom egy nyavaja töri meg időről időre. Mégpedig a szikrahiány. Van hogy pöccre indul és megy majd leállítom minden okés, van viszont hogy hiába nyomom a start gombot, az önindító teker, de szikrát nem ad és nem indul a motor. Ám ha beteszem sebességbe és betolom akkor meg egyből elindul. Van hogy napokig nem jelentkezik a hiba van hogy egymás után többször is előjön. Valakinek ötlet?
Hja már nagyon szar volt a kormánycsapágy még a gyári volt benn most kapott tűgörgőset meg akkor már a telóba is cseréltem csúszógyűrűket olajat meg szimeringet is bár a régi sem volt rossz de nem szeretek kiszerelt alkatrészt visszarakni
Ez már engem kiszolgál
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen, hogy a 98-as F3 -ra 108 vagy 110 es lánc kell?
Mert egyik katalógus 110-et ír a másik 108-at. Rajta 108 volt, és szerintem ez a mérvadó!
Köszönöm!
Szép napot!
Csaba
Ők is úgy foglalnak állást, ahogy az üzleti érdekeik úgy kívánják..
Nincs jó hírük garanciális motorok szervizelésénél-ügyfélkezelésnél. (ilyen esetekben derül ki, hogy ki a jó-korrekt kereskedő) Ezért sok visszajáró-leendő ügyfelet el is veszítettek.
Rég jártam már erre, azóta lett egy motorváltás és most egy 1990-es CBR600F1 Hurricane boldog tulajdonosa lettem. Ám a boldogságom egy nyavaja töri meg időről időre. Mégpedig a szikrahiány. Van hogy pöccre indul és megy majd leállítom minden okés, van viszont hogy hiába nyomom a start gombot, az önindító teker, de szikrát nem ad és nem indul a motor. Ám ha beteszem sebességbe és betolom akkor meg egyből elindul. Van hogy napokig nem jelentkezik a hiba van hogy egymás után többször is előjön. Valakinek ötlet?