Szép napot mindenkinek: Érdeklődnék,hogy nem tud e valaki használt fék tárcsát előre, mert az enyém nagyon üveges,ugy hogy szerintem cserésnek néz ki,persze új betéttel,vagy valaki valami okosba tudna e segíteni? Köszönöm előre is,és további szép napot,..(92-es évjáratf2).
Ez igy igaz, en is utánanéztem 0-5 fok az ideális!
En eddig sose vettem ki egyik motoromnal se, csak ugy áll a garázsban ahol télen legalább 5-13fok van! Sosem volt semmi gond! Ha jo motor elektromos rendszere sztem nem szívja le!
Egyik haveromnak nézegettünk 954-et, aztán az eladó mondja új akku van benne de 2 hónapja el se lett indítva a gép tölteni kell az alkut mert lemerült mar! Na ott mar gond van! Minimum 3 éves az akkum a mociba, ha nem több és 4 hónap állás után ra akasztottam a toltot kíváncsiságból 5 másodperc után fullra váltott és pöcc röff indult is a gép!
Én azt hallottam hogy(akkuforgalmazótól)a 0és +5fok között a legjobb az akksinak mivel akkor van "belassulva",persze ki kell szedni hogy ne szívja le semmi és alaposan meg kell tisztítani hogy a saruk között ne jöjön létre a pára miatt enyhe leszívás.ha koszos poros akkor könnyen lecsapódik a pára és a kis piszok miatt egybefüggő lesz a hártyavékony páraréteg,ezáltal vezetővé alakul és merül az akksi,alapos tisztítással elkerülhető ez is
Van benne valami szerintem...
No igen de azzal a 20km-el csak az indítás által kivett powert töltöd vissza de ha valamennyire le van merülve akkor nem elég neki a 20km mert azzal csak az indítás által kivett kraftot töltöd vissza ÁÁÁÁ lenne már jó idő nem kellene ilyeneken agyalni
A fényezés már kész. Már a matricázás/dekorálás vége felé tartok, már csak pár apróság. Terveim szerint hétvégén elkezdem összerakni a gépet.
Meg az olajcserét is meg akarom ejteni.
Sziasztok!
Szükségem lenne 1 db (bal, nem néztem még, h egyforma-e a két oldal) idomtartó konzolra, ami a blokk alján van. Ha valakinek van felesleges, az jelezze, akár párban is hajlandó vagyok megvásárolni.
En eddig sose vettem ki egyik motoromnal se, csak ugy áll a garázsban ahol télen legalább 5-13fok van! Sosem volt semmi gond! Ha jo motor elektromos rendszere sztem nem szívja le!
Egyik haveromnak nézegettünk 954-et, aztán az eladó mondja új akku van benne de 2 hónapja el se lett indítva a gép tölteni kell az alkut mert lemerült mar! Na ott mar gond van! Minimum 3 éves az akkum a mociba, ha nem több és 4 hónap állás után ra akasztottam a toltot kíváncsiságból 5 másodperc után fullra váltott és pöcc röff indult is a gép!
Van benne valami szerintem...
90-es átlaggal tehát Zoli képlete alapján legalább negyed órát
nekem is volt ilyen. azóta menetrögzítő
Sacc per kábé mennyit illik motorozni egy hónap állás után, hogy akksi újra fickós legyen?
( nekem egyébként az a perverzióm, hogy benne rohasztom a gépben egész télen, csak havonta megyek egy jó kört, ha nincs hóvihar
Már Látom, páran fogják majd a fejüket
Keresek F4i műszerfalat, lehet sérült is!
Meg az olajcserét is meg akarom ejteni.
Szükségem lenne 1 db (bal, nem néztem még, h egyforma-e a két oldal) idomtartó konzolra, ami a blokk alján van. Ha valakinek van felesleges, az jelezze, akár párban is hajlandó vagyok megvásárolni.