Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen feltöltve letakarítva kívülről, száraz fagymentes helyen tárolandó ha nincs használatban
Szép napot mindenkinek: Érdeklődnék,hogy nem tud e valaki használt fék tárcsát előre, mert az enyém nagyon üveges,ugy hogy szerintem cserésnek néz ki,persze új betéttel,vagy valaki valami okosba tudna e segíteni? Köszönöm előre is,és további szép napot,..(92-es évjáratf2).
Ez igy igaz, en is utánanéztem 0-5 fok az ideális!

En eddig sose vettem ki egyik motoromnal se, csak ugy áll a garázsban ahol télen legalább 5-13fok van! Sosem volt semmi gond! Ha jo motor elektromos rendszere sztem nem szívja le!

Egyik haveromnak nézegettünk 954-et, aztán az eladó mondja új akku van benne de 2 hónapja el se lett indítva a gép tölteni kell az alkut mert lemerült mar! Na ott mar gond van! Minimum 3 éves az akkum a mociba, ha nem több és 4 hónap állás után ra akasztottam a toltot kíváncsiságból 5 másodperc után fullra váltott és pöcc röff indult is a gép!
Én azt hallottam hogy(akkuforgalmazótól)a 0és +5fok között a legjobb az akksinak mivel akkor van "belassulva",persze ki kell szedni hogy ne szívja le semmi és alaposan meg kell tisztítani hogy a saruk között ne jöjön létre a pára miatt enyhe leszívás.ha koszos poros akkor könnyen lecsapódik a pára és a kis piszok miatt egybefüggő lesz a hártyavékony páraréteg,ezáltal vezetővé alakul és merül az akksi,alapos tisztítással elkerülhető ez is
Van benne valami szerintem...
Hali! Ha már az akksi témánál vagyunk, akkor ha kivettem, szerintetek elég ha a garázsban tartom, vagy inkább szoba hőmérséklet az ajánlott? (15C)
Ha már beröffentem, szoktam menni egy gyönge órácskát, szóval akksi kényeztetve van
No igen de azzal a 20km-el csak az indítás által kivett powert töltöd vissza de ha valamennyire le van merülve akkor nem elég neki a 20km mert azzal csak az indítás által kivett kraftot töltöd vissza ÁÁÁÁ lenne már jó idő nem kellene ilyeneken agyalni
igen, erre én is gondoltam. ezért úgy kérdeztem, hogy mennyit, és nem úgy, hogy hány km-t

90-es átlaggal tehát Zoli képlete alapján legalább negyed órát
thanks
uhh, bazz
nekem is volt ilyen. azóta menetrögzítő
Én is, nem azért mondtam!
Khmmm hát igen de itt mi mind betartjuk a szabályokat
Itt nem is a km, hanem az idő ami fontos, mert ugye megteheted a 20km -ert 5-8 perc alatt is és 90-el közlekedve 20 perc alatt is!
Egy indítást kb 20km-nyi út tölt vissza ezt mèg nekem egy akkukat forgalmazó bácsika mondta anno
Na ma mentem egy kört a motorral , el is hagytam a kormány súlyt :D
Akksiszakértők!
Sacc per kábé mennyit illik motorozni egy hónap állás után, hogy akksi újra fickós legyen?

( nekem egyébként az a perverzióm, hogy benne rohasztom a gépben egész télen, csak havonta megyek egy jó kört, ha nincs hóvihar

Már Látom, páran fogják majd a fejüket
én felvenném
Sziasztok!
Keresek F4i műszerfalat, lehet sérült is!
Jó lett?pár képet dobhatnál.ide
A fényezés már kész. Már a matricázás/dekorálás vége felé tartok, már csak pár apróság. Terveim szerint hétvégén elkezdem összerakni a gépet.
Meg az olajcserét is meg akarom ejteni.
Na kész már a fényezés?
Ez elég szigorúan néz ki!
Valami vidám buksit tavaszra?
Sziasztok!
Szükségem lenne 1 db (bal, nem néztem még, h egyforma-e a két oldal) idomtartó konzolra, ami a blokk alján van. Ha valakinek van felesleges, az jelezze, akár párban is hajlandó vagyok megvásárolni.
Én csak elöl gondoltam eggyel kisebbre