Ha jól emlékszem -1/+1-ben gondolkozol (F2-höz). Erre azt írja, h 0.6 mm-rel jön közelebb a hátsó tengely. Az semmi. Kb. egy láncfeszesség állítás.
Viszont úgy látom, 15-ös az első lánckereked. A nagyöregek szerint az alá nem érdemes menni, mert "töri" a láncot az annál kisebb lánckerék.
Ha viszont csak a hátsót növeled mondjuk 3 foggal (ha van hozzá ekkora), akkor az már 13 mm-rel hozza beljebb. Ahhoz már be kell toldani a láncba. Kár, mert F4i-n nekünk a -1/+1 kombó nagyon jól bevált.
Honda CBR 600f2-esen szeretném módosítani az áttétel. Elöl egyel kisebb hátul egyel nagyobbra akkor vajon milyen hosszú lánc kell?
Várok minden hozzászólást ami érdekes lehet. Jó lenne tudni mennyivel kell megváltoztatni a lánc hosszát különböző fogaskerék párosításhpoz
A cél egy kis plusz nyomaték
Segítsége előre is köszönöm
Nagyon szívesen.
Akkor további sok baleset és gondmentes km-t a motorhoz és sok sikert a műszaki vizsgához
Én vétel óta az enyémbe már lassan 26 000 km-t tekertem bele.
El, de most megkerultem! :D Nem sokat mentunk egyutt, kb 2-3ezer km-t, mert a ferjemnek nem volt motorja, igy tobbnyire a hatso ulesre szorultam... ott meg nem tul kenyelmes, igy inkabb nem mentunk. :D De ez a problema most tobb szempontbol is megoldodott, szoval tavasztol ujra rovom a kilometereket :) Muszaki vizsgara mar bejelentkeztunk! Az aprohirdeteseket itt mar megnezegettem, de egyik sem igazan nyerte el a szimpatiam... majd korbenezek akkor a topicban is, koszi
Tényleg jól eltűntél. Nagyjából egy időben vettük a mocinkat. Gondolkoztam is mostanában, hogy mi lett veled, hogy eltűntél. F sportod van tehát ide tartozol jó helyre írtál. Ruha keresésednél segíthet, hogy van 1 külön erre a célra szolgáló fórum ruha csizma bukó kesztyű topik néven. Sok sikert ehhez. Moci hogy szuperál? mennyi km-t sikerül bele tenned lassan 3 és alatt?
Sziasztok :) Ezer eve nem forumoztam, tobbek kozt mert a magam kis 600FS-evel azt sem tudtam, hogy az RR vagy az F csoportba irjak-e, de gondoltam kezdek itt... a lelkem ugyis inkabb az F-hez huz ;)
Lenne egy olyan kerdesem, hogy van-e itt koztetek olyan, aki eladna esetleg egy viszonylag kis meretu motoros ruhat, ugyanis kicsit lefogytam es mar leesik rolam a regi ruham... elore is koszi
Ha jól emlékszem -1/+1-ben gondolkozol (F2-höz). Erre azt írja, h 0.6 mm-rel jön közelebb a hátsó tengely. Az semmi. Kb. egy láncfeszesség állítás.
Viszont úgy látom, 15-ös az első lánckereked. A nagyöregek szerint az alá nem érdemes menni, mert "töri" a láncot az annál kisebb lánckerék.
Ha viszont csak a hátsót növeled mondjuk 3 foggal (ha van hozzá ekkora), akkor az már 13 mm-rel hozza beljebb. Ahhoz már be kell toldani a láncba. Kár, mert F4i-n nekünk a -1/+1 kombó nagyon jól bevált.