Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Chain geometry ..... - itt!

Ha jól emlékszem -1/+1-ben gondolkozol (F2-höz). Erre azt írja, h 0.6 mm-rel jön közelebb a hátsó tengely. Az semmi. Kb. egy láncfeszesség állítás.

Viszont úgy látom, 15-ös az első lánckereked. A nagyöregek szerint az alá nem érdemes menni, mert "töri" a láncot az annál kisebb lánckerék.
Ha viszont csak a hátsót növeled mondjuk 3 foggal (ha van hozzá ekkora), akkor az már 13 mm-rel hozza beljebb. Ahhoz már be kell toldani a láncba. Kár, mert F4i-n nekünk a -1/+1 kombó nagyon jól bevált.
Abban tudsz segíteni hogy a lánc hosszát hol látom, mert ha módosítom az áttételt nem találom melyik táblázat mutatja a megváltozott lánchosszat.
kösz meg is nézem
Hajrá, csak keményen.
Sziasztok
Csütörtökön lesz az első tárgyalásom a motorom ügyében
Alakítás/ faragás nélkül nem hiszem, hogy felmegy.
Itt minden ilyen kérdésre választ találsz: http://www.gearingcommander.co...
Banyek es tenyleg... Jo, en mostanaban nemigen voltam fellelheto az utakon, max egy nagyon cuki piros mazda2-vel...
Honda CBR 600f2-esen szeretném módosítani az áttétel. Elöl egyel kisebb hátul egyel nagyobbra akkor vajon milyen hosszú lánc kell?
Várok minden hozzászólást ami érdekes lehet. Jó lenne tudni mennyivel kell megváltoztatni a lánc hosszát különböző fogaskerék párosításhpoz
A cél egy kis plusz nyomaték
Segítsége előre is köszönöm
Ez engem is érdekelne.
Rendben. Megpróbálok eljutni. Jó lenne személyesen beszélni veletek na meg persze pályázni is egyet.
sziasztok. megtudná nekem valaki mondani hogy az f1 es cbr-re felmegy e valamelyik fiatalabb cbr idomja? (f2,f3,f4)
Jámbi már lassan senior vagy közúton, de jönnöd kell Kakucsra tavasszal, az a beavatás

majd lebeszéljük, hogy mikor
Szevasztok gyertek el erre Május 16.-án lesz!http://extremnapretsag.hu/
Én meg itt lakom tőle alig 20km-re és mégcsak nem is taliztam vele(d).
Majd csak összejön egy közös gurulás itt a környékbeliekkel
Hijnye!
Győrben is van egy csajszi, szürke Fi-vel.
Elsőre azt hittem ő regelt.
Nagyon szívesen.
Akkor további sok baleset és gondmentes km-t a motorhoz és sok sikert a műszaki vizsgához
Én vétel óta az enyémbe már lassan 26 000 km-t tekertem bele.
El, de most megkerultem! :D Nem sokat mentunk egyutt, kb 2-3ezer km-t, mert a ferjemnek nem volt motorja, igy tobbnyire a hatso ulesre szorultam... ott meg nem tul kenyelmes, igy inkabb nem mentunk. :D De ez a problema most tobb szempontbol is megoldodott, szoval tavasztol ujra rovom a kilometereket :) Muszaki vizsgara mar bejelentkeztunk! Az aprohirdeteseket itt mar megnezegettem, de egyik sem igazan nyerte el a szimpatiam... majd korbenezek akkor a topicban is, koszi
Szuper, koszi ;)
Szia!

Tényleg jól eltűntél. Nagyjából egy időben vettük a mocinkat. Gondolkoztam is mostanában, hogy mi lett veled, hogy eltűntél. F sportod van tehát ide tartozol jó helyre írtál. Ruha keresésednél segíthet, hogy van 1 külön erre a célra szolgáló fórum ruha csizma bukó kesztyű topik néven. Sok sikert ehhez. Moci hogy szuperál? mennyi km-t sikerül bele tenned lassan 3 és alatt?
Jó helyre írtál, motor alapján ide tartozol.
Sziasztok :) Ezer eve nem forumoztam, tobbek kozt mert a magam kis 600FS-evel azt sem tudtam, hogy az RR vagy az F csoportba irjak-e, de gondoltam kezdek itt... a lelkem ugyis inkabb az F-hez huz ;)

Lenne egy olyan kerdesem, hogy van-e itt koztetek olyan, aki eladna esetleg egy viszonylag kis meretu motoros ruhat, ugyanis kicsit lefogytam es mar leesik rolam a regi ruham... elore is koszi
Szevasztok gyertek el erre Május 16.-án lesz! http://extremnapretsag.hu/
Ez már nekem is feltűnt.

Aztán tovább engedtem a gondolatot :-)