Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek eladó sportdobja nincs cbr600f4-re?
Szia!
Szerintem is kb. 10.000 körül bír a guma, de persze ez sok mindentől függ.
Lehet esély arra, hogy kevés kilométeres, de ami nagyon fontos és figyelj a megnézésnél: fékbetét kopása illetve a lánc kopása (no meg ez a gyári gumi kérdés nagyon árulkodó). Nem tudom, hogy mennyi kilométerről beszélünk, de ha nagyon (5000-9000) kevés akkor ezeknek a kopását egyáltalán nem láthatod.
Azért mondom most ez így, mert éppen ma megyek egy 5000km-es VFR 800-ast megvenni ami 2007-es és a gyári gumik vannak rajta, és a többin semmi kopás nem látszik (és be lett vizsgáltatva). És még itt pluszba a bedöglött benzin is árulkodó volt az Én esetemben.

Persze ez sem garancia arra, hogy nem cserélték le a dolgokat rajta, de a gumi lenne a kulcs kérdés. Sajnos nem találom a gyári manuált a 2006-hoz, mert abba elvileg benne van.
Este megnézem, hogy a kiskönyvbe mi van írva az enyémhez. Ha jól emlékszem oda be volt írva a gyári gumi márka.
Én 10.000 körül dobtam le a szettet, de ez eléggé szubjektív. Mehet kicsit többet vagy kevesebbet is. Az első gumi jellemzően többet kibír.
Egyébként nem kell félni a sok kilométeres motoroktó sem, ez a típus a világból is kimegy....
Persze a visszatekergetett, meg lecserélt km óra nem sok jóra biztat. Aztán véletlenül ki lehet fogni egy 5000-t futott 8 éves példányt, ez ritka, de volt ilyen.
Van :D
köszi!
:) jaja épp ezt próbálom kideríteni hogy esetleg esélyes e a kevés km.
persze tudom nem garantált hogy az a gumi maradt rajta még akkor sem ha kevés a km
mostmár csak annyi kérdésem lenne hogy mennyi km-t bírhat egy ilyen gumi?
Ha kell segítség beszerzésben akkor dobj egy mailt
Az enyém 2006-os gyártás, és Michelin Pilot Sport volt a gyári.

Csak nem találtál egyet, amin még gyári gumi van?
Igen..picit én is jobban utána jártam...és a Motul 7100 10w-40 esik a választás...
Köszönöm a véleményeket...
10w40 elég bele, hacsak nem fogsz pályázni.
Miert akarod tudni? Van valami jelentosege?
Sziasztok!

Valaki tudna választ adni arra a kérdésre hogy egy 2006 12. havi f4-es gyárilag milyen gumival van szerelve? Esetleg több tipus is esélyes?
Köszi előre is!
Amennyiben észterbázis alatt szintetikus olajat értesz, akkor igen, ezek már azok.
Egyébként teljesen mindegy, mindkettő márkás és jó olaj.
Szeretnék érdeklődni, hogy ki milyen olajat használ a motorjába? A lejjebb említett számomra új vasba (F4i) szeretném tenni 42.000km van a paripába!

Nézegettem hogy vagy a Motul 5100 4T 10w-50 vagy a Honda specifikus Repsol 4T Racing 10w-50 legyen...

Mind a kettő észterbázisú?
Nos, akkor tegyük helyre a dolgokat:

10motoros tévhit

A szerző egyébként az a Fodor Donát, alias Dodor aki még a hőskorban a Superbike magazinba is írt, ahová egyébként nem szoktak fakezű újságírókat felvenni, az összes superbike-os eléggé tudott motorozni. Érdemes megfontolni, amit mond.
Nincs mit. Sok sikert a szereléshez!
Hali Nemtom51
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
Nagyon jó könyvecske
heló!
Foglalkozol még fékbetéttel? Kéne előre egy garnitúra...
Oké, semmi gáz

Én sem vennék ilyen "öblös bogarat"
De van akinek bejön
No itt katt a downloadra és már jön is lefelé .zip fájlként.

http://www.cbrextreme.com/down...
Küldtem.
104MB a mérete.
Itt vmelyik oldalról magad is le tudod tölteni, megpróbáltam átküldeni a szolgáltató nem engedte a mérete miatt.

Service Manual
Hali nemtom
Nem tudnád elküldeni az emailemre a szervizkönyvet?
Nagyon megköszönném,jelenleg lassan kuplunglamella csere lesz...
Email: bodoadamvtkukacfreemail.hu
Üdv!
Tudom, hogy ez a Cibere fórum, de ezt követem napi szinten,
és látom, hogy van "rádióforgalmazás" bőven, így vártam választ.
Természetesen először a boci fórumba írtam be.
Egyébként elhoztuk, jó bőrben van a masina, nekem továbbra sem tetszik,de hát ízlések és pofonok
Nem törött, nem tákolt masina remélem beválik a tulajnak.