Nekem a jobb oldali tükör bánta. Tegnap meg a bal oldali. Leparkoltam egy kisteherautó mögött kb. 2 méterre. Egyszercsak bepattan a fazon a kormány mögé és lendületből hátratolat........
Kuplungkar, bal tükör, fejidom, oldalsztendernek nyekk.....
Tapolcán a halápi útról befele a város szélén is van az út mellett árok, abba is beleparkolt egy autós. Egyoldali kerekek a levegőben az árokban. Mert " nem gondolta, hogy árok van"! Nappal.
Sziasztok, F4i-ra akarok bukógombát tenni. Milyet és honnét érdemes beszerezni? Jobb lenne olyan megoldás aminél nem kell megfúrni az oldalidomot. Van ilyen?
Nekem van/volt. Az első utamon sikerült az útpadkán megállnom, és a sűrű gaztól nem láttam, hogy ott már egyből kezdődik is az árok. Lábak le, jobb láb lukat fog, bele az árokba. Szerencsére a méteres gaz megóvta Pirosszkát a nagyobb sérüléstől.
Még mielőtt teljesen bolondnak néztek, elmondom, hogy valamelyik gyenge 12%-os osztrák emelkedőn sikerült letörni jópár éve, úgy, hogy " féloldalasan" álltam meg a motorral, és nem ért le a lábam....
csodával határos módon az index akkor helyén maradt.
Banális dolognak tűnik, de Meredek lejtőn mindig az úttal párhuzamosan álljatok meg, motor egyesbe és leállít. Mindig!
(Nalim vezetéstechnikai tanácsai című rovatunkat olvasták
Kuplungkar, bal tükör, fejidom, oldalsztendernek nyekk.....
mondjuk nekem csak az összekötő része kell.
csodával határos módon az index akkor helyén maradt.
Banális dolognak tűnik, de Meredek lejtőn mindig az úttal párhuzamosan álljatok meg, motor egyesbe és leállít. Mindig!
(Nalim vezetéstechnikai tanácsai című rovatunkat olvasták
Na kinek van még ilyen?