Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnapi gurulás a haverokkal :)
Jól tudod!
Üdv a klubban!
Gratula! Szép gép, sok balesetmentes kilómétert!
Na akkor a jól megérdemelt pihenés egy kemény hét után irány az AMTS
Köszönöm Zotya
biztos válla van a tárcsának,próbáld mozgatni rajta hogy visszább menjenek e dugattyúk
Szép napot mindenkinek: 92-es CBR-600 bol első fékbetétet szeretnék cserélni,a 2-felfogató csavart leveszem,és utanna? Meg koszonném a segitséget. .Tovabbi szép napot,és széles utat.)Próbalom le húzni a nyerget a tárcsárol,de nem jön.
Injektoros...én úgy tudom hogy az osztott üléses az az FS
szép gép vigyázzál rá nagyon! gumi kopjon ne a lelked :) ! amugy nem sima f4 az f4i nem osztott üléses?
Végre tulajdonosa lettem egy F4i-nek

Yupeee
Persz, már a helyén pihen, és tökéletesen működik. Csúszósaruval és műanyag csatlakozó-házzal oldottam meg.
Nincs ötletem, mi sípolhat.
Nem, ilyen sípolást nem szoktam hallani.Nem tudom felvenni, mert a kipu elnyomná a hangját. Leállítottam két percre, majd újra beindítottam, és kb. 1 perc múlva kezdett el sípolni megint. Megemelem a fordulatot 2000-ig és akkor nem hallom.
Neked sikerült megrendelni a feszszabályzót?
Nem az üzemanyag szivattyú hangját hallottad?
Vagy csak szimplán a gyertya szar vagy valami gixer van a gyújtás körűl ugyebár indítgatjátok üzemanyagot szív be de el nem ègeti az bennmarad a hengerben
Nincs
Sziasztok, van egy haver akinek egy 2000-es PC25E 600-as Hornetje van.A problema az, hogy nem indul a moci be.Kivettuk a gyertyakat,csupa benzin+lekopve.Kipucoltuk,inditas,semmi...kivesszuk a gyertyakat ugyan ez a tunet csupa benzin...gyertya felforrositva es mikor teszem a gyertyat a helyere sistergett a henger...elment a karbiban a tuszelep?
Haaalaa a jó Podravkanak! Milyen szerencse, hogy itt ilyen sok gépész van! Van egy testhez álló kérdésem felétek.
Ma mentem egy kis kanyart a géppel, és amikor visszaértem, halk sípolást hallottam a blokk felől. Alapjárat kis megemelésére elhallgat. Motor teljesítménye nem csökkent. Szerintetek van ennek köze ahhoz, hogy nemrég le kellett engednem a hűtővizet?
CBR 600F4 2000-es évjárathoz keresekkm/h számlapot.
Oh my god

ez már szabad rablás. és még szar is...
Nyíl egyenesen vezeti be a levegőt a lègszűrő boxba
Na off
Köszönöm. És a cseréje mennyire bonyolult?
27,5 ért vettem nemrég Honda kereskedőnél.
Azért van némi kanyar is benne.
Egy jobb és egy bal minimum.
Menyibe kerül PC25 Höz láncfeszítőpatron? És a cseréjét hogy kell csinálni?
Nem zárt térből hanem a szembe szélből nyílegyenest néha szokott a légszűrő házba apró kavics meg darázs is lenni