ez a motorplexibolt ugyanazt az ebay-es plexit árulja,amit itt sokan rendeltünk,csak duplájáért ! én 4500 ft ért renedeltem ebay-ról szállítással együtt ugyanezt a fekete túraplexit ! nem véletlen náluk is a 2-3 hetes szállítás ugyanugy ahogy az ebayr-ról !
üdv az uraknak már jártam itt pár problémával és sajnos megint akadt egy :) 1990 es cbr 600asom nem igen akar indulni.tekertetem percekig olyan mintha elakarna indulni , egyszer kétszer elis indul egy pillanatra aztán megis áll. gázadásra elsem indul.
Szerintem ami ki van vève a motorból gyertya mert lefutotta a kilómétert vagy valami baja volt és kikerűlt a motorból azt senki nem őrzi minek is ha netalántán kapnál egy ilyen gyertyát és beleraknád és nem indúlna mire gyanakodnál? Jobban jársz ha kicseréled újra az összeset
Valaki nem tudna mondani egy pontos fék cső méretet , hogy milyen hosszú van egy gyári kormányos 2006 F4-en ?
most készülök fém fékcsövet venni de nincs itthon a motor , hogy le mérjem
Sziasztok lenne valakinek akár használt Hondába való ( cbr 400 as ) gyertya? NGK CR8EH-9 durrog be sem indul csak próbára hogy az- e a rossz..köszi üdv
Itt vannak jó áron.
Holnap elküldjem?
mi a különbség,a hiflo filtro hf 204 és hf 204c olajszűrő között ?
Valaki nem tudna mondani egy pontos fék cső méretet , hogy milyen hosszú van egy gyári kormányos 2006 F4-en ?
most készülök fém fékcsövet venni de nincs itthon a motor , hogy le mérjem