Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aksi nincs lemerülve ?Nem teljesen csak hogy már nincs benne annyi hogy betekerje.
persze mert volt náluk raktáron !
2 nap alatt megjött.
ez a motorplexibolt ugyanazt az ebay-es plexit árulja,amit itt sokan rendeltünk,csak duplájáért ! én 4500 ft ért renedeltem ebay-ról szállítással együtt ugyanezt a fekete túraplexit ! nem véletlen náluk is a 2-3 hetes szállítás ugyanugy ahogy az ebayr-ról !
üdv az uraknak már jártam itt pár problémával és sajnos megint akadt egy :) 1990 es cbr 600asom nem igen akar indulni.tekertetem percekig olyan mintha elakarna indulni , egyszer kétszer elis indul egy pillanatra aztán megis áll. gázadásra elsem indul.
a tükörnél feszül,nem merem felrakni mert ha meghúzom a tükör csavarját lehet elpattan az idom
most innen rendeltem,remélem jó lesz
igen :(
Én itt vettem a plexit.Nekem passzol.
Szia mennyi lenne?üdv
E-bay-ról vettem én is tökéletesen passzol pár ezer volt ingyen postával
Motorplexibolt

Itt vannak jó áron.
srácok,vett itt már valaki plexit a mocira?nekem eláll az idomtól itt ott,ötlet mit lehet tenni?feszül is.
CR9EH -9 van nekem!
Holnap elküldjem?
Szerintem ami ki van vève a motorból gyertya mert lefutotta a kilómétert vagy valami baja volt és kikerűlt a motorból azt senki nem őrzi minek is ha netalántán kapnál egy ilyen gyertyát és beleraknád és nem indúlna mire gyanakodnál? Jobban jársz ha kicseréled újra az összeset
Szia igen akkor kicserélem de senkinek nincs ilyen?üdv
a c az krómozott
sziasztok !
mi a különbség,a hiflo filtro hf 204 és hf 204c olajszűrő között ?
http://olx.hu/hirdetes/honda-cbr-600-komplett-blokk-ID2ZjUj.html#99b6ef2a90
Sziasztok !

Valaki nem tudna mondani egy pontos fék cső méretet , hogy milyen hosszú van egy gyári kormányos 2006 F4-en ?
most készülök fém fékcsövet venni de nincs itthon a motor , hogy le mérjem
Rohadt telefon bocs
99% hogy gyertya ha nem tudod mikor kerűlt bele vagy már van benn km bővev veszteni nem veszteszvesztesz vele ha kicseréled
Sziasztok lenne valakinek akár használt Hondába való ( cbr 400 as ) gyertya? NGK CR8EH-9 durrog be sem indul csak próbára hogy az- e a rossz..köszi üdv