Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.

Adnátok ötletet, hogy akinek van GPS a mocira szerelve, hogyan oldotta meg?
Dusán
Na jó, annyit nem fog állni remélem, mert akkor bebaszott a káosz.
Mondjuk ez két évet állt, mielőtt hozzám került! :D
Basszus bocs visszaolvastam már látom miről van szó!
Szia!
Laikus kérdésem melyik membrán szakadt át?
Az Fs injektoros ha jól tudom ott is van valahol membrán?
Srácok....Szevasztok

Help kellene...mennénk kedvesemmel nagy túrára és kellene oldalsó doboztartó.
Égen-földön kerestem de nem találok....esetleg vkinek vmi ötlete vagy egy ilyen fölösbe ?
Sziasztok!
Venni szeretnék egy 2006-os f4i-re való ülést. Tud-e valaki eladót? Nem baj ha a huzat szakadt csak a műanyag alap legyen jó.
Jó, h megírtad, már 1 hónapja nem indítottam be. A héten megteszem vmikor, nehogy így járjak.
Meg a kristálynézés...
Örülök, hogy csak ennyi probléma volt a géppel.
bejött a távgyógyítás, bárcsak a tv-ben a pénzenergia is így működne
Még valamikor december elején jelentkeztem a problémával, miszerint első próba utunkon több mint 15 litert nyelt be a masina.

Valóban az állásban kiszáradt és átszakadó membrán okozta, mint azt gondoltátok! Azóta a orvosolva és lassan már túl vagyunk 2000 közös km-en... ami tekintve, hogy tél van nem is olyan rossz! :) Kicsit megkésve, de mindenkinek köszönöm az akkori reakcióját!

Azt hiszem elsőre beleszerettem a gépbe. Ideális darabnak tűnik, már alig várom a rendes motorozásra alkalmas időt! :)
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Megrendeltem Hondáéktól a tömítést. 2530 postával
Az edény amibe leengedted nem volt koszos meg nem kerül vagy került bele semmi akkor nem lehet gond de öntsd vissza a kannába amíg nem öntöd vissza a motorba, bár én amit leengedtem akármilyen okból is legyen abban bármennyi km is soha nem öntöm vissza
Meg en sem vegeztem ilyen tesztet hogy mennyi hutofolyadek art az olajnak. Igy nem is tudok erre valaszolni, talan egy csepp tenyleg nem okoz semmi galibat.
Valószínűleg csalt, mert élőben őzbarna színe van. Átlátszó az még.Nyár vége felé cseréltettem.Egy csepp hűtőfolyadéktól nem lesz baja, ugye? Elnézést a hülye kérdésért, de laikus vagyok.
Én is azt néztem de ha csak 1000km van benn eléggé retkesnek tűnik nekem a Motul olaj nincs ilyen koszos 6000Km után bár lehet a fényképező csal a fényviszonyok miatt
kb. 1000 km-t ment. Még nem kéne kidobni.
Visszarakod a motorba az olajat? Vagy csak aggodtal a szine miatt? Mert innen eleg feketenek tunik. Fenykepen keresztul legalabbis
Elbénáztam, mert egy csepp hűtőfolyadék belecsöppent az olajba. Az nem lehet gond, ugye?
A macska miatt volt:
nincs
Nincs.
Heti találós kérdés: Szerintetek van víz az olajban?
Akkor majd szólok, ha kell.
Asszed nem próbáltam?
Tavaly évvégén ugyanilyen mecseki 7 vezetékes ugrott be.
Megvártam míg a pici kinyai meghozta.
Bár azóta tarcsiba betáraztam belőlük.
Így van, de ezt nem hiszem hogy külföldről érdemes rendelni, egyszerűbb, ha beugrok egy megfelelő szaküzletbe.