Köszi. valószínűleg én is így fogom megoldani, de azért megkérdezem az embert, hogy tudja-e hosszabb vezetékkel adni.
Ha olaj kerül a vízbe, akkor olajos lesz, ha víz az olajba, akkor az nedves.
Kb. 20-25 cm van rajta, én elvágtam a régi előtt.Viszont az volt a probléma, hogy az új fesz.szab.-on a lukak nem ott voltak, ahol a tartó lukai.Úgyhogy kicsit esztergálni kellett (vagy forgácsolni ).
De mindjárt csinálok róla képet.
Hááááátttt...én megpróbáltam összeforrasztani, deeee.....(finoman fogalmazva) hiányos műszaki ismereteimnek köszönhetően majdnem átvágtam a segédvázat. Jobbnak láttam, ha csúszó érintkezővel oldom meg a helyzetet.
Amúgy a gyártó küldi a csomagban a bekötési segédletet.
Akkor az olajhűtő amit piciz említett, azt hol találom (megközelítőleg)?
Már csak azért, hogy azt is ellenőrizhessem. A vízpumpa tömítés az gondolom olcsóbba kerül,mint az olajhűtő tömítőszett.
piciz, bejött a tipped!Valóban az olajhűtőnél szivárog a folyadék. Viszont nem az olaj, hanem a hűtőfolyadék(feltéve ha az a hangyányi műszaki érzékem nem hagyott cserben).
Sziasztok.
Riasztót szeretnék a mociba, de tanácstalan vagyok. Nem ezeken az olcsó gagyikon gondolkozok, hanem inkább a megbízhatóbb, használhatóbb darabokkal szemezgetek. 3 van ami felkeltette az érdeklődésemet, ezek a gt-970 (~45e Ft), a spy (~28e Ft) és a sentinel 1100 (~35e Ft). Alapvetően 2irányút szeretnék, hogy mindig tudjam mi történik a mocival, de a gt-970 funkcióiban is találni jó dolgokat (lemerült távirányítós nyitás, beépített akksi). A spy leírása szerint akár 5 kilóméterről is küldi az infókat a peger-es távirányító felé.
Ti melyiket választanátok ezek közül, esetleg ezeken kívül mit ajánlotok?
Milyen tapasztalataitok (jó és rossz) vannak ezekkel és más riasztókkal?
Igen, nálam is az a favorit. Ebben a szegmensben jobb választás, mint a Bt023, mivel talán kicsit sportosabb, és legalább addig bírja.
Én még Kakucsra is felmerészkedtem vele, így elmondhatom, hogy teljesen " race legal"
Persze az elsődleges felhasználási területe az utca.
Én pirelli angelt vettem tavaly az mbmgumi.hu-n. De vettem már a revolutionmotor.hu-n is gumit, ill. a kerekcsere.hu-nak sincsenek rossz árai, esetleg kekhold.hu. Össze kell hasonlítani + megnézni hol van éppen akció.
esé 600 forint a két fesz meg két negatív csatlakozására. nem nagy pénz.Kultúráltan meg lehet vele oldani egy fesszab csatlakoztatását.Nem ilyen kisipari késes cuccal.