Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

r17.hu sokáig jó volt, bár legutóbb a motorgumishop.hu olcsóbbnak tűnt.
Az is megoldás, hogy árgépen rákeresel a kiszemelt típusra.

Conti Motionnal nincs tapasztalatom, ez a legolcsóbb Conti, sokat nem kell tőle várni, azt viszont egész jól tudja a tesztek szerint. Bt 023 félig örök életű túragumi, ha nem fogsz keresztben csúszkálni pályán ( nagyon ne is menj fel) akkor sokáig jó lesz
Így van, ebcsont beforr
Egyébként mindenkinek azt mondtam, hogy a foci veszélyesebb, mint a motorozás
Én már karácsony előtt találkoztam vele és tanúsíthatom már akkor nagyszerűen volt a lába hát még most, hogy a motorra is felkerülhetett
Hali Pirosvillám!

Ha már sétáltatod az "öreg Rozit" akkor gondolom a lábad már rendbe jött
sziasztok !
Új hátsó gumit szeretnék venni a vasra. Hol érdemes rendelni?
Ár érték arány ! Valakinek tapasztalata Contimotion M,vagy Bridgestone bt 023 ? üdv.
van ám hangja ennek is

amúgy egy z kawa jött szembe, ha jól láttam. 750 vagy 1000
Valakinek nincs eladó első index f3-hoz?nekem csal a lyuk van meg .
Pénteken délután hallottam, valaki többször is húzta neki az elkerülőn, de akkor nem te voltál, mert gyári kipufogód van.
Nem találkoztál motorossal?
Amúgy tényleg jó idő volt.
Ha ma is még jó idő lesz, lehet én is gurulok egyet.
Gyerekek, az a harci helyzet, hogy a szelet amúgy sem érzed motoron, mert van menetszél is. 150 nél már tökmindegy.A motor meg áramvonalas.Akkor gázos, ha pont oldalba kap, de az meg ritka.Szóval don't para ...

Akkora szél meg nemnem vót., hogy ne merjek felülni
Én is a szél miatt nem ültem fel a gépre! Irigyellek hogy Te mehettél! De eljön majd a mi időnk!
Ha itt nem lett volna akkora szél, én is elővettem volna.
Így is 13 fok "meleg" volt.
Kapott egy kis D-vitamin kezelést az öreg Rozi
10,9-14,7 Barig van a gyári érték,és nekem 13 volt
mi a szinte?
gyári értéke van szinte
Hali!
Otthon megoldható az olajhűtő felújítása.
Én nyár elején oldottam meg, mert egy lassú lépésben haladós motorostalálkozó után észrevettem, hogy több olajom van mint kellene lenni.
Szétszedtem az olajhűtőt, és a gumigyűrűk meg voltak öregedve, és a fagyálló is néhol megette, így az összeset cseréltem benne.
Olaj, hűtőfolyadék le, és utána lehet bontani.
Én arra gyanakszom, hogy a hűtő ki és bevezetésénél lévő gyűrűknél lehet a gond. Ha ténylegesen ott csöpög.
Én megvettem bele a gyári tömítéseket, olyan 7-8 ezerbe fájt a 8 db kb. de neked lehet elég 2 is a blokk felé.
Sok sikert hozzá, reméljük nem valami repedés, mert könnyű az olajleeresztő csavarnál megszakítani a menetet.
sziasztok cbr 600 -f2-f3-f4 motorikus alkatrészek eladók
váltó , hengerfej, kuplung stb
Csaba
kompressziót mérd meg
Sziasztok....Van egy Honda cbr 400rr Nc23 asom és az a bajom hogy 2 hengerezik,de most már be sem indul csak durrog a kipufogóba,Azt hittem porlasztó de az kitisztítva,gyújtókábelek jók gyertyákat is cserélgettem,trafót is de ugyanaz ..aztán jeladóra tippeltem(ami 2ből ár 1 pár ugye) mert hibás gondolom azért érzékelte csak a 2-3 hengert 1-4 mindig hideg....Üdv nektek köszi
Felénk az aranyért nem adnak sokat.
Aranyárban mint mindig :-)

dobj egy mailt
Szia bury. Kellene nekem 4 liter 10W40-es 5100-as olaj. Hogyé adod mostanság?
Hello, nem tudom hogy vettél e már, az enyém elado.illetve milyet, mikorit akarsz.
Háát talán nem mert szerintem a szint lejeb van mint az olajhűtő a vizet viszont le kell engedni mert rá van kötve a hűtőre
Ok.Köszi. Ehhez le kell engedni az olajat. Ugye?