Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ja!
Mindenesetre nem hiszem,hogy mire jön a jó idő, nem verik fel megint az árat.
Meg mire jó idő lesz le isis jár a szavatossága :(
2 kannát elküldenénk hétvégén aztán ennyi volt :-D
Lehet, most kéne eltenni egy-két kannával nyárra...?!
Most vettél FS-t?
Üdv a klubban!
Képet dobhatnál fel!
Reméljük, de addigis van idő a karbantartásra!
Én még a Z-t nyáron vettem. Jogsi nélkül.

ablakom előtt volt a motor.

nem is bírtam ki :-)
Remélem nyáron is ennyi lesz a benya.
Én meg kb 1 hete hoztam az FS-t gondolhatjátok mit érzek ilyen időben ... :( :)
Én is szívesen mennék egy karikát, de sajna nálunk minden nap esik valami, ma például a szomszéd Laci a kettes létráról.
Én minden hétvégén gondolkozom, hogy menni kellene egy kanyart, de valahogy nem visz rá a lélek
Semmi akadálya, csak le fog fagyni a .........!
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én már tudnám csapatni a gépnek.
köszi a válaszokat .
13,2-15V között kell töltenie 5000-es fordulaton.
A 18 nagyon sok, én is a fesszabodra tippelek.
Hát az nem kicsit magas. Valszeg fesszab., az szokott típus hiba lenni. Beírod kereső vissza tudsz olvasni a kommentekben. Érdemes megnézetni, mielőtt nagyobb problémát csinálna.
még anyí érdekelne villamosilag menyire megbízhatóak az f2-esek mert nekem a töltéssem kicsit magas 18v körül van 5000 -es fordulaton,
köszi
Köszönöm!
Én nemrég egy F4 gyári reléjét alakítottam át ledes indexekhez.
Mivel az utángyártott relét 2őt is kinyírt.
A gyári relé sosem fog megdögleni.
Üdv én megjártam már ezeket a szigeten lévő helyeket Oisalj, Njivice, Malinska, Baska, Lopar, Pag, Ciovo semmivel nem drágább mint a partvidék annyi, hogy ha motorral mész és motorozni akarsz mint mi is ahogy tettük olyan szigetre menj ahonnan van híd mert komppal beenni ezekre a szigetekre kicsit nyűgös vagyis nem bemenni hanem ki be mászkálni kompra várni meg fizetni érte mivel általában ezek nem nagy szigetek érsd semmi nincs a strandon meg a sörön kívül nem mintha kellene más kivéve KRK ott van látnivaló lehet csapatni neki mondjuk onnan is kijöttünk szinte minden nap körbemotoroztuk a környéket
Sziasztok érdeklődnék hogy vettem egy cbr 600 fs 2001 es motort, és észvettem hogy FC 347 bele van karcolva a blokkba. Ezt mit jelenthet? :S
Sziasztok!Valaki járt már horvatországban ugljan szigetén motorral esteleg autóval?Mennyivel drágáb mint a horvát partvidék pl zadar?
nekem állítható mindkettő.
Helyesen F2=2 x 276mm