Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ba..za meg kép lemaradt
Ha az olajhűtő .tömítése ment el akkor leömlősor le gondolom én, hogy könnyebben hozzá lehessen férni azt utána lehet bontani tovább szerintem ha van egy kis műszaki érzéked simán megoldod
Az mit jelent? Nagy munka, vagy én is meg tudom itthon....barkácsolni?
Ha az ekeidom elejèn folyik lehet az olajszűrő alól ha nem onnan akkor meg az olajhűtőben lèvő O gyűrű mehetett el
Az a baj, hogy én sem tudom, honnan csöpög megint. Az ekeidom elejénél csöpög, meg kicsit hátrébb is. Én azt gondolom, hogy végig folyhatott az idomban a következő résig.Ezért gondoltam, hogy leszedem az oldalidomokat holnap.
Az olajleeresztő csavar nincs az idom alatt először azt nézd meg utána bontsd le az idomokat lehet valamennyit felfogott az idom azt most újra több került bele és megint kifolyt nem tudom elképzelni, hogy komolyabb baja lenne
Megint csöpögött egy kicsit. Lebontom az idomokat, ha lesz rá időm....
Szia, teszek majd fel képet valamikor amint lesz egy kis időm.
Vagy kell hozzá egy ilyen is?http://www.ebay.com/itm/honda-...
srácok ez f3-ra jó lehet?
http://olx.hu/hirdetes/cbr-ira...
Hát hogy nem megy benzin nèlkül
olajleeresztő csavarnál is tud csöpizni.

1x nem cseréltem alátétet aztán küldte. De csak minimálisan. Tehát egyből nem lehet észrevenni. Úgy jöttem rá, hogy alánéztam és láttam, hogy olajos a csavar.

Rakj alá egy papírt aztán figyeld.
Hali, nem tudnál nekem jó közeli képeket küldeni a csomagtartó rendszer kialakításáról meg a felfogatásáról?szeretnék csinálni egyet hozzá és a tiéd nagyon tetszik nekem
Előre is köszi
És mi lenne az a pici hiba amiről nem tehet?
Hát igen ku..a jó csak egyetlen hibája van de arról meg nem tehet szegény
Az enyém csinosítgatás miatt darabokban van. Egy része a nagyszobában, egy része garázsban... de ha majd össze áll....
Szinte hibátlan
Srácok a cbr600f ennyire jó motor hogy nem panaszkodik senki sem? :P
Téli pihenő helye a kedvencnek
Végül is....Piroskának hívom.Ez is lehetséges.
Biztos csak megjött neki, majd egy hónap múlva nézd meg.
Bár csak ennyi lenne a probléma...de azóta nem volt újabb folyás.
Egy rosszakaró olajat öntött a gép alá amíg nem figyeltél
Hali!
Nekem is lenne 1 malenkij problem.Tegnapelőtt, a nagy hideg elmúltával egy furcsa jelenséget tapasztaltam.Észre vettem a moci alatt egy tenyérnyi olajfoltot. Először azt hittem, hogy szétfagyott a blokk. De az elég érdekes lett volna, mert a folyadék ~-25-30C-os. Beindítottam, és nem tolta ki magából az olajat.
Szerintetek honnan folyhatott az olaj?