Ha az olajhűtő .tömítése ment el akkor leömlősor le gondolom én, hogy könnyebben hozzá lehessen férni azt utána lehet bontani tovább szerintem ha van egy kis műszaki érzéked simán megoldod
Az a baj, hogy én sem tudom, honnan csöpög megint. Az ekeidom elejénél csöpög, meg kicsit hátrébb is. Én azt gondolom, hogy végig folyhatott az idomban a következő résig.Ezért gondoltam, hogy leszedem az oldalidomokat holnap.
Az olajleeresztő csavar nincs az idom alatt először azt nézd meg utána bontsd le az idomokat lehet valamennyit felfogott az idom azt most újra több került bele és megint kifolyt nem tudom elképzelni, hogy komolyabb baja lenne
1x nem cseréltem alátétet aztán küldte. De csak minimálisan. Tehát egyből nem lehet észrevenni. Úgy jöttem rá, hogy alánéztam és láttam, hogy olajos a csavar.
Hali, nem tudnál nekem jó közeli képeket küldeni a csomagtartó rendszer kialakításáról meg a felfogatásáról?szeretnék csinálni egyet hozzá és a tiéd nagyon tetszik nekem
Előre is köszi
Hali!
Nekem is lenne 1 malenkij problem.Tegnapelőtt, a nagy hideg elmúltával egy furcsa jelenséget tapasztaltam.Észre vettem a moci alatt egy tenyérnyi olajfoltot. Először azt hittem, hogy szétfagyott a blokk. De az elég érdekes lett volna, mert a folyadék ~-25-30C-os. Beindítottam, és nem tolta ki magából az olajat.
Szerintetek honnan folyhatott az olaj?
http://olx.hu/hirdetes/cbr-ira...
1x nem cseréltem alátétet aztán küldte. De csak minimálisan. Tehát egyből nem lehet észrevenni. Úgy jöttem rá, hogy alánéztam és láttam, hogy olajos a csavar.
Rakj alá egy papírt aztán figyeld.
Előre is köszi
Nekem is lenne 1 malenkij problem.Tegnapelőtt, a nagy hideg elmúltával egy furcsa jelenséget tapasztaltam.Észre vettem a moci alatt egy tenyérnyi olajfoltot. Először azt hittem, hogy szétfagyott a blokk. De az elég érdekes lett volna, mert a folyadék ~-25-30C-os. Beindítottam, és nem tolta ki magából az olajat.
Szerintetek honnan folyhatott az olaj?