Szia!
Én 50-esről, friss jogsival ültem át a hatosra. Ugyan nem CBR600F, de hasonló kaliber. A kicsivel is mindössze 800 (igen, nyolcszáz) kilométert mentem. Ha fejben tisztában vagy a dolgokkal, és tudod magadról, hogy még kezdő vagy, akkor nem lesz gond. Nem szabad letegezni a motort. Ennyi a titka.
Sok sikert!
Ilyennel én is találkoztam mikor motort akartam venni , csak akkor éppen egy GSX-R 600-at árult az illető . Ugyan ilyen vissza költözött Angliába , és ezért akarja eladni a motorját szöveggel hirdette .
Nem kért elora a szinealapjan meg nem veszek motort se ranezesre:) a csávó Angliában el, itt lakott Magyarországon itt vette csak haza költözött és nincs szüksége rá azt mondta. Köszi a vala
Én szerintem meg kamu.
Tele van már minden ezekkel a kamu hirdetésekkel.
Beszélj vele, és ha jön a rizsa,hogy külföldön dolgozom.
A tesóm itt van, küldj előleget neki a számlájára, én mag majd viszem a motort haza...
akkor biztos átvágás.
Szia.ha az én véleményemre kíváncsi vagy jó választás.jó kis motor.kevés km-rel nem is régi.és még a színe is jó :) nem is beszélvé arról hogy ennyi pénzért ajándék.én rárepülnék
Sziasztok.kersgeltem és azalabbi hirdetés kecsegtető de az ára miatt kételkedem. Vissza írt a pali. Angol. Szerintetek? Itt alink http://olx.hu/i2/hirdetes/2001...[0][path][0]=379563625&ref[0][params][
action]=answer&ref[0][params][id]=379563625&ref[0][params][xtor]=EREC-5
8-[id1]-20141124-[link]-8284605%401-20141124101536&ref[0][params][utm_s
ource]=serviceletterMessage&ref[0][params][utm_medium]=email&ref[0][par
ams][utm_campaign]=link&ref[0][action]=myaccount&ref[0][method]=answer
Ts Integral Cegléd.Hivatalos Honda kereskedés.Én tőlük vettem már tömitést eredetit.Telefon 06-20-56-12-254.Postáznak utánvételel de úgy drágább.Remélem nem irtam el a telefon számot
Köszi a válaszokat.nem ment szét a tömítés de eléggé kikemènyedett úgyhogy inkább újat veszek.tudnátok ajánlani egy oldalt ahonnan tudnék rendelni jót?
Akkor lehet hogy meg van a bűnös.Ha nem ment szét a tömítés én megpróbálnám vissza tenni és úgy megprobálni beinditani.A tömités kell hozzá akkor szerintem keresd a Hondát tapasztalatom szerint olcsóbban adják a dolgokat mint egy némely motoros bolt.
üdv.köszi szépen a választ.először is elkezdtem már szétbontani a motort, addig jutottam hogy levettem a szelepfedelet és ott látszott hogy elvolt csúszva a szelepfedéltömítés a gyertya fészkénél és így a gyertyafészekbe folyott az olaj onnnan pedig, a gyertyafészek kifolyólyán folyt ki az olaj.veszek egy szelepfedél tömítést és megpróbálom azzal mi változik, aztán ha továbbra is fennáll a hiba leveszem a hengerfejet elküldöm nyomáspróbára és megheggesztetem ha megrepedt.ha valakinek valami ötlete van még várom őket.
Szerintem hengerfely tömítés lesz,az előző motoromnál volt ilyen gondom ott a tömítés volt a hibás,ha már leveszed a hengerfelyet akkor ellenőrizd a szelepek zárását is.
Üdv az uraknak.nemrég regisztráltam magam ide sportmotorra, mert akadt egy (kis) problémám a vassal.úgy alakult hogy kb 2 hónapja vettem egy 1989 es honda cbr 600 f1 et.minden patentul működött is rajta,a motor nem csörgött, szóval egy elég jó kis gép.volt egy kis benzinfolyás a szivattyúnál és most értem rá letömíteni egy kicsit rendberakni a gépet.elindítottam és elkezdett folyni az olaj elég jól a hengerfejtől, a felfogatása alatti kis furaton.érdekelne hogy valaki járt e már így vagy hogy szerintetek mi lehet a probléma, mert szeretném a dolgot hengerfej levétel nélkül megoldani.szóval tanácsokat tapasztalatokat várnák. válaszaitokat előre is köszönöm.
Hali
Én is 250-ről ültem át és nem bántam meg idén májusban vettem meg és jó pár ezer km-t mentünk együtt
Osztom Bigbagi véleményét miszerint tényleg lehet vele lustán csordogálni de fickóskodni is
Üdv.: Ádee
Hello !
Szerintem jó választás lenne ! Nagyon kezes,finom műszer. Lehet vele lazán is motorozni és kicsit vadabbul is ! Akinek van egy kis motoros múltja gyorsan meglehet szokni ! Én csak ajánlani tudom ! üdv.
Sziasztok. Tanácsot szeretneken eddig egy cr250 nyergében ültem. Most valtanek egy kicsit egyenletesebb talajra. Ezt a típust személyem ki denemtudom eldonteni, hogy nem lesz e túl nagy falat. Kis felvilágosítást kérnek tőletek. Előre is köszi a válaszokat
Én 50-esről, friss jogsival ültem át a hatosra. Ugyan nem CBR600F, de hasonló kaliber. A kicsivel is mindössze 800 (igen, nyolcszáz) kilométert mentem. Ha fejben tisztában vagy a dolgokkal, és tudod magadról, hogy még kezdő vagy, akkor nem lesz gond. Nem szabad letegezni a motort. Ennyi a titka.
Sok sikert!