Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Én 50-esről, friss jogsival ültem át a hatosra. Ugyan nem CBR600F, de hasonló kaliber. A kicsivel is mindössze 800 (igen, nyolcszáz) kilométert mentem. Ha fejben tisztában vagy a dolgokkal, és tudod magadról, hogy még kezdő vagy, akkor nem lesz gond. Nem szabad letegezni a motort. Ennyi a titka.
Sok sikert!
Ilyennel én is találkoztam mikor motort akartam venni , csak akkor éppen egy GSX-R 600-at árult az illető . Ugyan ilyen vissza költözött Angliába , és ezért akarja eladni a motorját szöveggel hirdette .
Szerintem kamu .Fent van a hirdetés a hasznaltmotor.hu-n.Meg a képes motoron is volt.
Nem kért elora a szinealapjan meg nem veszek motort se ranezesre:) a csávó Angliában el, itt lakott Magyarországon itt vette csak haza költözött és nincs szüksége rá azt mondta. Köszi a vala
Ha pénzt kér előre mikor nincs előtted a konkrét motor sosem látod azt a pénzt.
Valszeg kamu.
Én szerintem meg kamu.
Tele van már minden ezekkel a kamu hirdetésekkel.
Beszélj vele, és ha jön a rizsa,hogy külföldön dolgozom.
A tesóm itt van, küldj előleget neki a számlájára, én mag majd viszem a motort haza...
akkor biztos átvágás.
Szia.ha az én véleményemre kíváncsi vagy jó választás.jó kis motor.kevés km-rel nem is régi.és még a színe is jó :) nem is beszélvé arról hogy ennyi pénzért ajándék.én rárepülnék
Sziasztok.kersgeltem és azalabbi hirdetés kecsegtető de az ára miatt kételkedem. Vissza írt a pali. Angol. Szerintetek? Itt alink http://olx.hu/i2/hirdetes/2001...[0][path][0]=379563625&ref[0][params][
action]=answer&ref[0][params][id]=379563625&ref[0][params][xtor]=EREC-5
8-[id1]-20141124-[link]-8284605%401-20141124101536&ref[0][params][utm_s
ource]=serviceletterMessage&ref[0][params][utm_medium]=email&ref[0][par
ams][utm_campaign]=link&ref[0][action]=myaccount&ref[0][method]=answer
Ts Integral Cegléd.Hivatalos Honda kereskedés.Én tőlük vettem már tömitést eredetit.Telefon 06-20-56-12-254.Postáznak utánvételel de úgy drágább.Remélem nem irtam el a telefon számot
Köszi a válaszokat.nem ment szét a tömítés de eléggé kikemènyedett úgyhogy inkább újat veszek.tudnátok ajánlani egy oldalt ahonnan tudnék rendelni jót?
Valóban így van !Meg az eredeti honda cucc!
persze, mert ők is a Hondától veszik
Akkor lehet hogy meg van a bűnös.Ha nem ment szét a tömítés én megpróbálnám vissza tenni és úgy megprobálni beinditani.A tömités kell hozzá akkor szerintem keresd a Hondát tapasztalatom szerint olcsóbban adják a dolgokat mint egy némely motoros bolt.
üdv.köszi szépen a választ.először is elkezdtem már szétbontani a motort, addig jutottam hogy levettem a szelepfedelet és ott látszott hogy elvolt csúszva a szelepfedéltömítés a gyertya fészkénél és így a gyertyafészekbe folyott az olaj onnnan pedig, a gyertyafészek kifolyólyán folyt ki az olaj.veszek egy szelepfedél tömítést és megpróbálom azzal mi változik, aztán ha továbbra is fennáll a hiba leveszem a hengerfejet elküldöm nyomáspróbára és megheggesztetem ha megrepedt.ha valakinek valami ötlete van még várom őket.
Szerintem hengerfely tömítés lesz,az előző motoromnál volt ilyen gondom ott a tömítés volt a hibás,ha már leveszed a hengerfelyet akkor ellenőrizd a szelepek zárását is.
Üdv az uraknak.nemrég regisztráltam magam ide sportmotorra, mert akadt egy (kis) problémám a vassal.úgy alakult hogy kb 2 hónapja vettem egy 1989 es honda cbr 600 f1 et.minden patentul működött is rajta,a motor nem csörgött, szóval egy elég jó kis gép.volt egy kis benzinfolyás a szivattyúnál és most értem rá letömíteni egy kicsit rendberakni a gépet.elindítottam és elkezdett folyni az olaj elég jól a hengerfejtől, a felfogatása alatti kis furaton.érdekelne hogy valaki járt e már így vagy hogy szerintetek mi lehet a probléma, mert szeretném a dolgot hengerfej levétel nélkül megoldani.szóval tanácsokat tapasztalatokat várnák. válaszaitokat előre is köszönöm.
Szuper.ez igazán jó hír. Tavasszal remélem már boldog tullajdonos leszek.
Hali
Én is 250-ről ültem át és nem bántam meg idén májusban vettem meg és jó pár ezer km-t mentünk együtt
Osztom Bigbagi véleményét miszerint tényleg lehet vele lustán csordogálni de fickóskodni is
Üdv.: Ádee
Hello !
Szerintem jó választás lenne ! Nagyon kezes,finom műszer. Lehet vele lazán is motorozni és kicsit vadabbul is ! Akinek van egy kis motoros múltja gyorsan meglehet szokni ! Én csak ajánlani tudom ! üdv.
Sziasztok. Tanácsot szeretneken eddig egy cr250 nyergében ültem. Most valtanek egy kicsit egyenletesebb talajra. Ezt a típust személyem ki denemtudom eldonteni, hogy nem lesz e túl nagy falat. Kis felvilágosítást kérnek tőletek. Előre is köszi a válaszokat
Ez amolyan pályanap/sportgumi.
Utcán sokat nem fog elmenni, de egy tízest megért.

Ha meg pályázol, örülsz neki.
10000ft
12ezret mentem vele, csak akkor csúszott meg amikor én akartam hogy megcsússzon, pályát is szerette
Jo.