Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyiért vetted?
Srácok ez milyen gumi?Michelin Power Pure 2ct Rear Tire 160-60-ZR17
Most sikerült egyet szerezni szinte új 2011-es gyártás de alig futott.
https://www.youtube.com/watch?...
Nem tudom... nem akarok csak feszítőt cserélni amit majd 3000 km után megint cserélni kelljen.
Az ellenfél a vasárnap délutáni zúgásra értettem
Számból vetted ki a szót
Szerintem láncot felesleges cserélni, ha nincs megnyúlva és tűrésen belül van.
Nekem alapjáraton, és 5e környékén is zörög, hidegen melegen.
Én láncot, és feszítőpatront akarok cserélni, esetleg a feszítőíveket, ha olyan állapotban lesznek.
Nekem zörgött hidegen melegen 4-5 ezres fordulat között se elötte se utána cserèltem azóta 35e ment bele gond nélkül
Hali

A sima F túrásítható lehet hozzá kapni gyári doboztartót. Kényelmesebb a sport kivitelnél főleg az utasnak. Típushiba a vezérlánc feszítő. (Hidegen 4500-5500-as fordulaton zörgő hang.) Cseréje kb 30 000 Ft ha jól tudom. Más probléma nem nagyon van velük.
Hali

Az egy jó gumi ami most van fent neked. Jól tapad hidegben és esőben is. Elől 17 v 18 000 km-t bírt ki nekem hátul 11-et.
Szerintem is, először ott kezd nyomozni!
Gyertya
Sziasztok most vettem egy 1999 es évjáratú f 4 et.olyat csinál hogy háromezer alatt nem megy egy henger.amugy patika"hangja van és utánna húz ahogy kell neki.valakinek valami tippje lenne,megköszönném. Ottó
Kiszedtem belőle a csatlakozókat a műanyag házból, az égett csatlakozót cseréltem, és visszadugtam az új fesszabra. Most jó eredményekkel ad a generátor, de azért a biztonság kedvéért felraktam a mérőt. Gyanús nekem, hogy be fog halni valamikor
Ja! Majd lesz.
Köszi, de mindenképpen újat fogok belerakni.
Rossz volt a kontakt talán oxidáció miatt és melegedett egy csöppet
Beégett csatlakozó
Én fesszabot cseréltem ma, átvezetékeltem a csatlakozóját, mert meg volt pörkölődve, plusz felraktam egy voltmérőt is
Nálunk 16 fok volt délután ! Mentem én is egy kanyart,nem volt rossz !
Király időőőő volt ma
Behalt? uhh, ilyen gondom még nem volt, lekopogom
600F4 fesszabályzóm van eladó.
Ha érdekel, 12e-ért (akár Veresegyházi átvétellel)
Nincs rajta csatlakozó 5 db kábel lóg ki belőle én arra tettem a csatlakózót,küldött a feszültség szabályzóhoz bekötési rajzot az alapján köttöttem be.Mielőtt bekötöd ellenőrizd a generátort hogy nincs-e leégve ezt úgy tudod megoldani hogy a fázisok közt szakadás vizsgálatot csinálsz multiméterrel.
Kell ra csatlakozó.
Bar siman saru es zsugorcso is megteszi.
A fesszabbol Puszta vezetek jönnek ki.
Köszi, közben keresgéltem én is, és mindenhol őt javasolják, meg is rendelem hamarosan. Azt még elárulnád, hogy hogy kötötted be? Forrasztani kell, vagy van rajta csatlakozó?