Hát arra gondoltam pontoságilag,hogy a gyárit jobban érzem,mert ezt behúzva kicsit tompább érzést ad,tehát a gyári masszív pontos úton halad !
Remélem érted mire gondolok.
Nekem is ilyen karok vannak a gépen (képeimen meg tudod nézni)
Igazából ha nem felhajlósat veszel semmivel nem tud többet a gyárinál. De azért ez így mégsem igaz, kifejtem: A végénél el van könnyítve, tehát ha eldől akkor nem tőből törik le hanem a könnyített ponton, így haza tudsz vele menni. ( a bandából egy srác lapra tette a vasat és az övén bizonyított , pont ott tört el a kuplung kar és így haza tudott jönni Ausztriából )Valamivel szélesebb a profilja ezért nekem kényelmesebb a gyárinál. Na meg az általad is említett állíthatósága, igaz nekem a gyárit is jól belehetett a méretemre állítani. Az egyik előnye pedig a sokkal jobb kinézete.
A forumtárs által említett pontossági problémát nem igazán értem
Én most akarok venni ilyen állítható karokat, ugyanis nekem a kuplung kicsit kint fog, ezért hamar elfárad a kezem. Fejtsd már ki légyszi bővebben, hogy mit jelent az, hogy a gyári jobban használható, mert fölöslegesen nem adnék rá ki tizenx ezer forintot, ugyanis nekem nem jönnek be ezek a csicsás dolgok. Ha funkcióban se tudnak sokat akkor maradnék a gyáriknál.
FA226HH : 9500Ft
FA174HH : 9500Ft
EBC fékbetétekkel foglalkozol még?
EBC FA226HH
EBC FA174HH
Ezek érdekelnének.
Üdv
the2wheels
aliexpress
Válogass!
Én ilyen különbséget nem éreztem a kettő között, de lehet, hogy én vagyok fakezű
Remélem érted mire gondolok.
7ért tudok csomó színben.
nekem is van. Szerintem jó mert pontosan be lehet lőni.
Mondjuk nekem olajos a kuplung így lehet másabb az érzés
Nekem is ilyen karok vannak a gépen (képeimen meg tudod nézni)
Igazából ha nem felhajlósat veszel semmivel nem tud többet a gyárinál. De azért ez így mégsem igaz, kifejtem: A végénél el van könnyítve, tehát ha eldől akkor nem tőből törik le hanem a könnyített ponton, így haza tudsz vele menni. ( a bandából egy srác lapra tette a vasat és az övén bizonyított , pont ott tört el a kuplung kar és így haza tudott jönni Ausztriából )Valamivel szélesebb a profilja ezért nekem kényelmesebb a gyárinál. Na meg az általad is említett állíthatósága, igaz nekem a gyárit is jól belehetett a méretemre állítani. Az egyik előnye pedig a sokkal jobb kinézete.
A forumtárs által említett pontossági problémát nem igazán értem
Én már múlthéten elsikáltam a gépet, bőrrucit.
De még rajtkészen van.
hátha nátha