Véleményem szerint azért mert az f2 ülés eléjén van egy akadó amit amikor ráteszed az ülést azt betolod a tank alá,az ülés levételekor hátra tolod az ülést és emeled az ülést.
Szevasz Ády! Felvidékrol, Ipolykeszi -ről, kb 10km Balassagyarmattol. Elektronika volt a hiba, karburátoron volt valami, pontosan nem tudom a nevét, az le lett kötve és azóta megy rendesen, sajnos hengeres, 1 henger problémás, de még idén jó, majd télen nagy felújítás. Tegnapi kalandrol kép.
Helló Wigo!
Nekem is `99-es a motorom és ilyen jellegű problémát még nem találtam nála...Én is gyertyára vagy töltésre vagy aksira gyanakodnék.Amint látom Te is megyebeli vagy mint én .Merre laksz?Én rétsági vagyok .Gurulhatnánk majd együtt
Üdv Ády
Nem rossz megoldás, én is törtem a fejem ilyesmi megoldáson. De az hogy kivágott egy akkora lyukat az "undertail"en nem hiszem hogy véve lenne a víztől, sártól a tárolórekesz.
Ami helyet nyert, oda egy forgalmi, pénztárca, esetleg egy teló fér, amik simán elférnek egy kabátzsebben is.
Lehetséges
Találkozókra próbálok eljutni a megyében, kivéve, ha valami jobb túra van betervezve, esetleg családi program.
Apropó, hadd mutassam meg nektek, mennyire tévedtünk el az erdélyi vadonban vasárnap... 20 km megtétele után döntöttünk a visszafordulás mellett, amikor már túl voltunk 2 patakátkelésen
De a pisztrángért nagyon megérte a túra
Elfelejtettem írni még augusztusba, hogy szerintem valahol veled találkoztam.
Nem emlékszem már, hogy találkozón vagy szembe jöttél velem, de a te géped láttam.
Érdemben nem tudok nyilatkozni, de van két 2002-es R6 a környékünkön. Többet vannak szerelőnél, mint otthon. Volt egy harmadik is abban a társaságban, ő cserélte egy gixxerre.
Nekem is `99-es a motorom és ilyen jellegű problémát még nem találtam nála...Én is gyertyára vagy töltésre vagy aksira gyanakodnék.Amint látom Te is megyebeli vagy mint én .Merre laksz?Én rétsági vagyok .Gurulhatnánk majd együtt
Üdv Ády
Ami helyet nyert, oda egy forgalmi, pénztárca, esetleg egy teló fér, amik simán elférnek egy kabátzsebben is.
Találkozókra próbálok eljutni a megyében, kivéve, ha valami jobb túra van betervezve, esetleg családi program.
Apropó, hadd mutassam meg nektek, mennyire tévedtünk el az erdélyi vadonban vasárnap... 20 km megtétele után döntöttünk a visszafordulás mellett, amikor már túl voltunk 2 patakátkelésen
De a pisztrángért nagyon megérte a túra
Nem emlékszem már, hogy találkozón vagy szembe jöttél velem, de a te géped láttam.