Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Ha valaki eladna cbr f4-es paripajat az irjon. Tovabbra is kereso uzemmodban vagyok! Koszi
Épp a múlt héten csinálták nekem a generátort az alfámra.
2.4 jtd. Igaz, hogy kocsi, de nekem a teljes renoválás volt 22ezer.
Kicsit sokallom azt az árat.
Jah és garanciás!
Keresek f2 vagy f3 első sárvédőt ,ha esetleg tud valaki jelezze legyen szíves.
Sikerült vennem gyári kipufogót, csendes lett a gép, mint egy villanymotor.
Viszont felül kell bírálnom korábbi álláspontomat, igazatok volt, a gyári dob valóban kifejezetten ormótlan.
Mintha egy nagy krómozott hurkatöltőt akasztottak volna utólag a motor oldalára.
Mindegy majd megszokom.
A sportdobot meg gyorsan eladom hogy ne kísértsen.
Hát pont ez a vicc az egészben, h az itthoni átlagkereset nyomában nincs az amcsinak, de mindent aranyáron mérnek. Elég vicces, h alakatrészek kintről behozva olcsóbb, mint itthon megvenni a márkakereskedésben.

Ez van.
Értem, köszi
Ma kaptam ezt az ajánlatot egy Honda kereskedésből:

LIFTER SET, TENSIONER
06140-MAL-305 27.335 Ft

Ha kiszámolom azt amit linkeltem, postával mai árfolyamon, 1000 ft al jön ki olcsóbban.
De a termék ára csak: 11430 Ft lenne, ha nem jönne rá 15 ezer szállítás
Na most mar csak azt volna jo megtudni hogy miert adjak 188 dolcsiert az 55 dollaros alkatreszt. Nehol 50 alatt ahogy irod nagykereskedesek. Ez azert durva lopas (138 dolcsi ).
Az OEM azt jelenti hogy gyari azaz a honda altal gyartott vagy a hondanak beszallitokent valaki altal gyartott eredeti alkatresz. A honda is ezzel az alkatresszel adja el a motort.
Szia,
Annyiban tudnál segíteni, hogy az OEM alkatrész az a gyárival megegyező utángyártott lenne?
Ezzel szemezgetek épp: (és a Te általad említett 50 dolcsi környékén van az ára)
Feszítő
Sziasztok.
Van egy 99-es F4-em és a kérdésem a következő.
A kiegyenlítő tartályom fullon van és a túlfolyón engedi kifele a vizet pedig fagyálló víz cseréjénél a kiegyenlítőn a megadott érték között volt a víz.
Miért nem szív vissza kellő vizet a hűtőbe a kiegyenlítő tartályomból?
Köszi a választ előre is.
Üdv:Ákos
szia,
Ha F3 gent keresel van 3ekm-et futottam 20e,ill van egyéb bontott is,ha érdekel 70 3179083

üdv,P.
150 euro? Jesszus! Itt 55 dolcsi vaci uj gyari honda nejlonban papirdobozban! Es 150 euro a csere? Nalunk 1 ora azaz 75 dolcsi. Nem tudom de ugy latom ott szuper gazdagok a kereskedesek. Eszmeletlen.
A csavaros feszito meg 50 dolcsi.
Rohadt telefon
Ismerősömnek 32e volt feszítő plusz munkadíj
Ismerősömnek 32e volt feszítő plussz munkadíj
25000 körül.
Lattam temavolt a lancfeszito, mint mindig. Nah mar most nalam is elkezdte. El is guritottam a lovat egy honda szervizbe. Rendesek korrektek zaras utan dolgoznak tovabb, mert ugyfel az elso. Tenyleg az egesz hozza allas pozitiv. Lenyeg. Kaptam egy 150€ alkatresz ajanlatot + 150€(2ora) munkadij.gyenge matekkal is 90ezer forintnyi angela. Nem smucikoskodok de kicserelem magamnak, csak kérdezném hogy otthon mennyi markaszervizben?
Általában nem lesz hosszu életű.
Hát így már azért más.
Már nincs meg a GS500
Megcsinálta garanciában,de akkor is 2x kellett szerelni,postázni,meg a bizalom ugye...
Tartalék lett...
Kellénél 15 környéke volt de 2x kellett csinálni mert az első menet szar volt így lett mégegy köröm gariban.Eddig KB 1500-at futott és még jó.

Szemeztem ezzel is de nem volt tapasztalat így kihagytam.

Rick's motorsportost RC51 kolléga dícserte sokat szerelt be és bevált de drágább.

Így te döntesz.
Szétnéztem ebay en, de 30 alatt nem találok (utángyártottat)de inkább 50 ezer.
Amit említettem 1 év garanciát vállal a munkájára (ezért is említettem, hogy profi), más, hogy ha nekem 200 km után tönkremenne, biztos hogy visszavittem volna neki, és addig álltam volna mellette amíg meg nem csinálja normálisan.
Te mé nem a gs500 fórumon vagy?
köszi!